D
Deleted member 50795
Guest
πάω να πάρω τα βατραχοπέδιλα με τη μάσκα, πάμε για τα βαθιά..και τι θα πει ποιότητα πληροφορίας στη διαδρομή από μία πηγή προς έναν ενισχυτή?
πάω να πάρω τα βατραχοπέδιλα με τη μάσκα, πάμε για τα βαθιά..και τι θα πει ποιότητα πληροφορίας στη διαδρομή από μία πηγή προς έναν ενισχυτή?
μισό βρε tidal μου....Τα πάντα. Λεπτομέρεια, διαστάσεις σκηνής και οτιδήποτε άλλο υπάρχει στην ηχογράφηση που συνήθως ακούμε εμείς του hobby, και δεν το άκουσε ούτε ο μουσικός που ήταν στο studio.
Τα'χουμε ξαναπει.και τι θα πει ποιότητα πληροφορίας στη διαδρομή από μία πηγή προς έναν ενισχυτή?
Εσύ ντε... το ξέχασες;Ποιοι το θεωρούν γιατί εγώ δεν είδα κάποιο μέλος να θεωρεί κάτι τέτοιο.
Κάποιοι αδυνατούν να αποδεχτούν οτι μπορεις να πάρεις 5% διαφορά πληρώνοντας 10k EUR. Δυστυχως αυτό το hobby δεν είναι για ολους, ουτε για μένα, όποτε κάποιοι είστε/ είμαστε εκτός θέματος. Φιλικά ε, δατς λαιφ, μουβ ον
πως παραμορφώνει δηλαδή ένα καλώδιο? και από τι θορύβους επηρεάζεται ?Τα'χουμε ξαναπει.
Αποφυγη θορύβου και παραμόρφωσης.
Μόνον έτσι ορίζεται το καλό καλώδιο.
Το «ούτε για μένα» σου διέφυγε μάλλον η έχεις δυσκολία κατανόησης της ελληνικής γλώσσας.Εσύ ντε... το ξέχασες;
Σοβαρά;Ποιοι το θεωρούν γιατί εγώ δεν είδα κάποιο μέλος να θεωρεί κάτι τέτοιο.
Αυτό ήταν για ξεκάρφωμα. Έγραψες όμως αυτό που είπες πως “δεν θεωρείς”.Το «ούτε για μένα» σου διέφυγε
Δεν έχω κάνει τέτοια δοκιμή.Tidal να σε ρωτήσω κάτι αν επιτρέπεται;
Γνωριζεις φαντάζομαι χάλκινα καλώδια που έχουν δείκτη κατεύθυνσης για την ορθή τοποθέτηση; Δηλαδή αν τα βάλεις ανάποδα από το βέλος κατεύθυνσης, ακούς διαφορές;
Δεν ειρωνεύομαι
Παιδάκια είμαστε;Το «ούτε για μένα» σου διέφυγε μάλλον η έχεις δυσκολία κατανόησης της ελληνικής γλώσσας.
Και κάπου εδώ γίνεται εμφανές γιατι η συζήτηση δεν παει μπροστά. Γιατί κάποιοι είναι τόσο τυφλωμένοι από τη άποψη και την ισχυρογνωμοσύνη τους που δεν βλέπουν τα αυτονόητα.
Σοβαρά;
Αυτό ήταν για ξεκάρφωμα. Έγραψες όμως αυτό που είπες πως “δεν θεωρείς”.
Και το έγραψαν και άλλοι.
Πήγαινε πίσω στις σελίδες και ξαναδιάβασε τι γράφτηκε.
Φιλικά πάντα, φιλικά.
Ο dimifoot αναφέρθηκε σε απαξίωση εκ μέρους μέλους όσων δεν μπορούν να αγορασουν, όποτε με τον απολύτως λογικό συνειρμό σας απαξιώνω τον εαυτό μου. Οκ, makes perfect sense.Παιδάκια είμαστε;
όταν γράφεις "αυτό το χόμπυ δεν είναι για όλους, ούτε για μένα...", παύει να ισχύει το "δεν είναι για όλους";;;;;;;;;;
Εκτός αν η ελληνική γλώσα δεν είναι η μητρική σου, οπότε οκ...
Συμφωνούμε.Τα'χουμε ξαναπει.
Μόνον έτσι ορίζεται το σωστο καλώδιο.
Το σωστό...το ΄΄πρόστυχο΄΄ - δεν χωράνε εδώ...αυτολογοκρισίες.Τα'χουμε ξαναπει.
Μόνον έτσι ορίζεται το σωστο καλώδιο.
Με ποιους μηχανισμούς θα γινόταν ν'αυξάνεται η ποιότητα μετάδοσης σε μια εγγεγραμμένη σε μέσο πληροφορία χωρίς ν'αυξανόταν η ποσότητα στη μεταδιδόμενη πληροφορία;;;Περιέργως αυτό είναι μια καλή ερώτηση.
Που όμως δείχνει και την άγνοια περί καλωδίων..
Αναφερθηκαν σενάρια περί δεδομένης από την ηχογράφηση πληροφορίας η οποία δεν μπορεί να αυξηθεί με τα καλώδια.
Φυσικά.
Παραγνωρίζεται το προφανές.
Είναι η ποιότητα της πληροφορίας που αποκαθίσταται με το σωστό καλώδιο.
Όχι η ποσότητα.
Δηλαδή υπάρχει περίπτωση οι μηχανικοί ήχου σε διάφορα φημισμένα studio με περγαμηνές και τα τοιαύτα στις παραγωγές τους,να μην έχουν σαφή αντίληψη οι ίδιοι για την ποσότητα και ποιότητα λ.χ. της χωρικής πληροφορίας ή των δυναμικών αντιθέσεων που ενσωματώνουν στα πονήματά τους;Τα πάντα. Λεπτομέρεια, διαστάσεις σκηνής και οτιδήποτε άλλο υπάρχει στην ηχογράφηση που μπορεί να ακούσουμε εμείς του hobby, και δεν το άκουσε ούτε ο μουσικός που ήταν στο studio.
Η "ποιότητα της πληροφορία" είναι επίσης ηλεκτρική πληροφορία και μέρος του σήματος (στο σύμπαν που ζούμε). Εκτός αν υποστηρίξεις τώρα ότι η ποιότητα δεν μεταφέρεται με ηλεκτρισμό.Περιέργως αυτό είναι μια καλή ερώτηση.
Που όμως δείχνει και την άγνοια περί καλωδίων..
Αναφερθηκαν σενάρια περί δεδομένης από την ηχογράφηση πληροφορίας η οποία δεν μπορεί να αυξηθεί με τα καλώδια.
Φυσικά.
Παραγνωρίζεται το προφανές.
Είναι η ποιότητα της πληροφορίας που αποκαθίσταται με το σωστό καλώδιο.
Όχι η ποσότητα.
Είμαι πεπεισμένος πως ναι. Κάποια high end συστήματα είναι ανώτερα από πολλά επαγγελματικά studio. Θεωρώ πως είσαι αρκετά ανοιχτόμυαλος και με ακούσματα ωστε να μην αποκλείεις και εσυ αυτή τη πιθανότητα, σωστά?Δηλαδή υπάρχει περίπτωση οι μηχανικοί ήχου σε διάφορα φημισμένα studio με περγαμηνές και τα τοιαύτα στις παραγωγές τους,να μην έχουν σαφή αντίληψη οι ίδιοι για την ποσότητα και ποιότητα λ.χ. της χωρικής πληροφορίας ή των δυναμικών αντιθέσεων που ενσωματώνουν στα πονήματά τους;
Τότε ποια σημασία έχουν οι φημισμένες τεχνικές για σύλληψη κι επεξεργασία σήματος (μίξη-mastering) που έχουν εξελιχθεί στη διαδρομή ολόκληρων δεκαετιών;;;
Βλέπουμε ότι απ'όπου και να το πιάσουμε,όπως και να το διαχειριστούμε, σε απαγωγές εις άτοπον καταλήγουμε...
Δεν αποκλείω στο νου μου κανένα ενδεχόμενο.Στη δική μου καθημερινότητα όμως αφήνω οποιονδήποτε παράγοντα αβεβαιότητας να λειτουργεί υπέρ...της οικονομίας σε πόρους αντί της σπατάλης.Είμαι πεπεισμένος πως ναι. Κάποια high end συστήματα είναι ανώτερα από πολλά επαγγελματικά studio. Θεωρώ πως είσαι αρκετά ανοιχτόμυαλος και με ακούσματα ωστε να μην αποκλείεις και εσυ αυτή τη πιθανότητα, σωστά?