bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 49.530
Ακριβώς!Δηλαδή αυθαίρετα ονομάζουν κάποια λεωφόρο ως "ταχείας κυκλοφορίας", κι έλυσαν ένα πρόβλημα, που νομίζουν ότι έχουν...
Ακριβώς!Δηλαδή αυθαίρετα ονομάζουν κάποια λεωφόρο ως "ταχείας κυκλοφορίας", κι έλυσαν ένα πρόβλημα, που νομίζουν ότι έχουν...
Για τα πρώτα 3 θυμάμαι να τα έχω διαβάσει νομίζω και στον ΚΟΚ (το πρώτο ίσως είναι υπό αίρεση, γιατί τι σημαίνει μονίμως δεξιά αν ο δρόμος δεν το επιτρέπει ή αν θέλεις να κινηθείς σε διασταύρωση απέναντι; ), για το τελευταίο, με τα 20 χαω πρώτη φορά το βλέπω, και νομίζω ότι είναι άλλα 'ντ άλλων. Αν θυμάμαι καλά υπάρχει ένας κανόνας για την υποχρεωτική κίνηση των ποδηλάτων στους ποδηλατόδρομους (όπου υπάρχουν), και με 15 χαω (που κι αυτό δηλαδή, σε κάνει να μην τους χρησιμοποιείς, εκτός τώρα αν μιλάμε για περιπτώσεις στενών ποδηλατόδρομων, με εμπόδια κλπ, που κι αυτό δεν είναι σπάνιο).Αυτό το άρθρο του carandmotor.gr όπου αναφέρονται οι κανόνες οδικής κυκλοφορίας για ποδήλατα εύχομαι να είναι ανακριβές καθώς περιέχει μεγάλες μαλακίες που αν ισχύουν πραγματικά τη "βάψαμε". Ενδεικτικά αναφέρω:
1. υποχρεούνται να χρησιμοποιούν το δεξί άκρο του οδοστρώματος
2. Οι ποδηλάτες υποχρεούνται να κρατούν το τιμόνι και με τα δυο τους χέρια
3. Απαγορεύεται να κινούνται παράλληλα ανά δύο ή περισσότεροι
4. Το όριο ταχύτητας εντός πόλεων για τους ποδηλάτες ορίζεται στα 20 χλμ./ώρα
Ειδικά το 3 είναι γνωστό σε όλους όσους κινούνται ομαδικά με ποδήλατο πως για λόγους ασφαλείας πρέπει να ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Στο 1 θα ήλελα κάποιον από τους σοφούς που εμπνεύστηκαν τον κανόνα να μου εξηγήσουν πως θα στρίψω από την ακαδημίας πχ στη σίνα, πως θα διασχίσω δηλαδή 4 λωρίδες για να μπορέσω από τα δεξιά του δρόμου να στρίψω αριστερά.
Είμαι ο πρώτος που λέω πως θα πρέπει να υπάρχουν κανόνες και να ακολουθούνται από όλους τους ποδηλάτες αλλά θα πρέπει αυτοί να είναι σωστοί διότι αλλιώς καταργούνται αναγκαστικά στην πράξη και το μόνο που καταφέρνουν είναι να δίνουν το δικαίωμα σε τροχονόμους να αποφασίζουν αν γουστάρουν να σε τιμωρήσουν ή όχι.
Το θέμα με τους ποδηλατοδρόμους δεν το πιάνω καν διότι θα γράφω (και θα βρίζω) για ώρες.
Τόσο παγαίνω στις καλές ανηφόρεςμε τα 20 χαω πρώτη φορά το βλέπω, και νομίζω ότι είναι άλλα 'ντ άλλων.
Καλά, όλη αυτή η υπόθεση με τους υπολογισμούς αυτούς, είναι λίγο αλχημείες, σήμερα έτσι, αύριο γιουβέτσι...Δεν θυμάμαι αν το εχω ξανά βάλει, είναι όμως υπολογισμός με τα νέα δεδομένα καβάλου, παλιότερα ήταν λίγο πιο αυξημένα τα μεγέθοι
Crank Length Calculator - Bike Faff
Simply determine your ideal crank length. Our crank length calculator is perfect for all types of bikes, and riders - both adults and children.bikefaff.com
Απολύτως σωστό, και συνήθως είναι site για αυτοκίνητα ή και μηχανές.Αυτά τα χρόνια που ασχολουμε ξανά με το ποδήλατο και ποια προσέχω τα νέα περισοτερο για το αντικείμενο, έχω προσέξει κάποια άθλια sites που το μόνο που κάνουν είναι να προβοκάρουν, να βάζουν το φόβο με πολύ ύπουλο τρόπο, να φέρονται στους ποδηλάτες σαν εγκληματίες και πάει λέγοντας…
Είναι σαν να βγάζουν χρήμα ενώ απειλούν και παραπληροφορούν. Άθλιοι άνθρωποι με άθλιες συμπεριφορές
Ναι ρε Σώτο γιατί μαθαίνουμε από τα λάθη του παρελθόντος.Καλά, όλη αυτή η υπόθεση με τους υπολογισμούς αυτούς, είναι λίγο αλχημείες, σήμερα έτσι, αύριο γιουβέτσι...
Ας τους έκαναν μικρότερους τους δίσκους μπροστά, εστιάζω στο εύρος κυρίως, ένα mtb που προορίζεται αποκλειστικά για το χώμα δεν θα μπορούσε να κινηθεί με υψηλές ταχύτητες ούτω συ άλλος, βάλε μικρότερη κλιμάκωση τουλάχιστονΓια το δεύτερο, είναι και θέμα εξέλιξης και τεχνολογίας, δηλαδή θα ήταν πολύ πιο δύσκολο να έχουν παλιά μονό δίσκο, με 8, 9αρες κασέτες πίσω και εύρος 10 - 51 (ή παρόμοιο), η διαφορά είναι πολύ μεγάλη στο "πήδημα". Με 11 και 12 ή και παραπάνω, είναι εύκολα εφικτό.
δεν υπάρχει αυτό που λες στην Ελλάδα.Αυτά τα χρόνια που ασχολουμε ξανά με το ποδήλατο και ποια προσέχω τα νέα περισοτερο για το αντικείμενο, έχω προσέξει κάποια άθλια sites που το μόνο που κάνουν είναι να προβοκάρουν, να βάζουν το φόβο με πολύ ύπουλο τρόπο, να φέρονται στους ποδηλάτες σαν εγκληματίες και πάει λέγοντας…
Είναι σαν να βγάζουν χρήμα ενώ απειλούν και παραπληροφορούν. Άθλιοι άνθρωποι με άθλιες συμπεριφορές
25 χαω (απο δω)... όταν τα ηλεκτρικά ποδήλατα έχουν νόμιμη υποβοήθηση μέχρι τα 30χαω...
Δεν έχω βγάλει τίποτα ακόμα να δω , στον βραχιονα με το χέρι δεν νιώθω πραμμα.Πάρε πουλάκιμ μιά κεραμικιά να δεις το φως σου...
Edit.
Τζόγο έχει?