Καλώδια και θύματα

Reaction score
16.368
Μην πιάσουμε πάλι τις μαλακίες του μακαρίτη του Σιμόπουλου.
Γνώσεις ηλεκτρονικών έχεις ?

Dionysis P. Simopoulos FRAS (Greek: Διονύσιος Π. (Διονύσης) Σιμόπουλος; 8 March 1943 – 7 August 2022) was a Greek astronomy educator, science communicator and director emeritus of the Eugenides Planetarium.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.402
Να ρωτήσω κάτι, τελείως καλοπροαίρετα. Έχεις κάποιο στημένο σύστημα, έστω Adam/atc/ Genelec η απλά καυλαντιζεις στο Forum - μου φαίνεσαι η φωνη του Περισσού στη κατηγορία audio/ hign end. Σαν να σχολιάζει ο Κουτςούμπας το πρόγραμμα επένδυσης για το 2023.
.. ας μεινω σε ενα απλο ...δεν αναφερεται σε εσενα η παραθεση που εκανες, καθως, δεν ειναι κριτηριο μου η προαιρεση...αλλα περισσοτερο η αιρεση (cult). 🐒

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.402
Με argento τα έπαιζε. Αν δεν είναι ένα από τα καλύτερα συστήματα που έχεις ακούσει:.

Μπορεί όμως και το ρεύμα να μην ήταν τουθερτι.
Να ρωτήσω κάτι, τελείως καλοπροαίρετα. Έχεις κάποιο στημένο σύστημα, έστω Adam/atc/ Genelec η απλά καυλαντιζεις στο Forum - μου φαίνεσαι η φωνη του Περισσού στη κατηγορία audio/ hign end. Σαν να σχολιάζει ο Κουτςούμπας το πρόγραμμα επένδυσης για το 2023.
Tidal,τον εκτιμούμε και ας μας τη λέει...Μπρουτάλ.:wink:

Πάντως οι προτάσεις που κάνει ο Decembered πάνω σε album μουσικά και βιβλία είναι ΄΄λίρα εκατό΄΄.
Από εκεί και πέρα μπορεί να μην είναι και τόσο του ...Κάλος-Audio (KalAudio εν συντομία,εκ του κάλου στον εγκέφαλο) όσο εμείς οι υπόλοιποι...:roflmao:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.063
Dionysis P. Simopoulos FRAS (Greek: Διονύσιος Π. (Διονύσης) Σιμόπουλος; 8 March 1943 – 7 August 2022) was a Greek astronomy educator, science communicator and director emeritus of the Eugenides Planetarium.

Καμία σχέση , μιλάω για τον Χρήστο Σιμόπουλο , πιλότο της ολυμπιακής Αεροπλοϊας που πέθανε κάπου το 2014 κάπου εκεί .

D

Deleted member 50795

Guest
ΥΓ
Εγώ πάντως, την 3η φορά που βλέπω το lord of the rings, βλέπω νέες λεπτομέρειες που ποτέ δεν είχα δει, σίγουρα. 🥂

Απίστευτο, κι όμως δεν άλλαξα καλώδια. 😁😂
τις δυο πριν, πρέπει να νύσταζες , το παθαίνω και ‘γώ :sleep:…την 4η με 5η φορά να δεις «λεπτομέρειες» , που βλέπω..(άλλο έργο).
για δοκίμασε άλλη μια και πες μας.:geek:
(χωρίς να αλλάξεις καλώδια)

Reaction score
16.368
Καμία σχέση , μιλάω για τον Χρήστο Σιμόπουλο , πιλότο της ολυμπιακής Αεροπλοϊας που πέθανε κάπου το 2014 κάπου εκεί .
199F8DD4-B90A-4F9D-8131-86BD37420527.jpeg

Ναι,αλλά εγραψε βιβλίο Φυσικής Γ Λυκείου.

Τωρα πες μου πως δεν ήταν αυτος,αλλά ένας συνονόματος . :biggrin:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.063
Δεν έχει γράψει κανένα βιβλίο ο Σιμόπουλος που λέω εγώ.
Για την ακρίβεια , δεν τα πήγαινε και πολύ καλά με την φυσική και τον ηλεκτρισμό , γι αυτό και δεν .

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.402
Δεν έχει γράψει κανένα βιβλίο ο Σιμόπουλος που λέω εγώ.
Για την ακρίβεια , δεν τα πήγαινε και πολύ καλά με την φυσική και τον ηλεκτρισμό , γι αυτό και (δεν)...
...έγινες αεροπόρος.:lolsign:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.063
Λάθος , εγώ μιά χαρά τα πάω και με την φυσική και με τον ηλεκτρισμό .
Τώρα το αν με βοήθησε στο αεροπορικό κομμάτι ? ναι με βοήθησε .

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.402
Λάθος , εγώ μιά χαρά τα πάω και με την φυσική και με τον ηλεκτρισμό .
Τώρα το αν με βοήθησε στο αεροπορικό κομμάτι ? ναι με βοήθησε .
Αυτό ακριβώς ήταν το νόημα της παρένθεσης στο ΄΄δεν΄΄.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.402
Γελα...Η ζωη είναι ενα αστείο!🌼
Έστω και όποτε θα ήταν αυτό εις βάρος μας...

...ουελ, φακ κουκουε, γουι χαβ Ντειβιντ Λυντς. 🐒
Άστα αυτά,εμείς θα θέλαμε το Key to...Valhalla Drive.:sneaky:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.402
...μικρα αθρωπακια μεσα στο κουτι, που δε τα βλεπεις ουτε τα ακους...αλλα ειναι εκει...
ε νταξ' με ενα βλαχαβα ισως αποκωδικοποιηται το ghost in the machine / διαλογους ιν μουζικα κτλ .. 🐒
16622117600646428902995105103803.jpg

Last edited:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.863
Καλό! 😋

Επι της ουσίας και επειδή δεν σε έχω για άσχετο όπως άλλους συνομιλητές, κάθε άλλο. Μετράνε καλά τα Tidal? Ποια είναι η άποψη σου; Μην απαντήσεις με ευφυολόγημα avsite ομως. Χορτάσαμε από εξυπνάδες. Σε εκτιμώ και θέλω την άποψη σου.
Άλλο απόψεις, άλλο μετρήσεις:

Reaction score
8.899
Θανάση, η πληροφορία που είναι "γραμμένη" φυσικά μπορεί να είναι περισσότερη από αυτή που ακούει ο μιξεράς. Το τελικό κομμάτι της αναπαραγωγής (δηλαδή τα ηχεία) είναι συνήθως το μεγαλύτερο προβλημα και στο στούντιο και στο σπίτι.
Η πληροφορια που ειναι γραμμενη και δεν την ακουει ο μιξερας ειναι ...μια αχρηστη πληροφορια.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.445
Άλλο απόψεις, άλλο μετρήσεις:

Συμπεράσματα ;-)

While the Tidal Akiras always sounded superb, throughout my auditioning of these speakers I was never sure I had fully gotten the best from them. Changes in cables and amplifiers were more audible than I had experienced with other speakers; it's possible that further experimentation with ancillary components would have produced even better sound.…No matter: The Akiras are the best-looking, best-built, best-sounding speakers I have had in my listening room—as they should be at the price.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.615
Θανάση, η πληροφορία που είναι "γραμμένη" φυσικά μπορεί να είναι περισσότερη από αυτή που ακούει ο μιξεράς.
Η πληροφορια που ειναι γραμμενη και δεν την ακουει ο μιξερας ειναι ...μια αχρηστη πληροφορια.
Χωράει πολύ κουβέντα... μπορεί να είναι άχρηστη μπορεί και όχι... μπορεί να είναι και κακή...

όμως... μιλάμε για στούδια σοβαρά καλοστημένα ή (και) για τα ...bed studios που "τρέχουμε" πολλοί για την πλάκα μας;;;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.047
Members
38.286
Νεότερο μέλος
JohnnyDD