JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.063
Μην πιάσουμε πάλι τις μαλακίες του μακαρίτη του Σιμόπουλου.Το ρεύμα εχει τεράστια σημασία, αλλάζει ο ήχος του συστήματος σε μεγαλο βαθμό.
Γνώσεις ηλεκτρονικών έχεις ?
Μην πιάσουμε πάλι τις μαλακίες του μακαρίτη του Σιμόπουλου.Το ρεύμα εχει τεράστια σημασία, αλλάζει ο ήχος του συστήματος σε μεγαλο βαθμό.
Μην πιάσουμε πάλι τις μαλακίες του μακαρίτη του Σιμόπουλου.
Γνώσεις ηλεκτρονικών έχεις ?
.. ας μεινω σε ενα απλο ...δεν αναφερεται σε εσενα η παραθεση που εκανες, καθως, δεν ειναι κριτηριο μου η προαιρεση...αλλα περισσοτερο η αιρεση (cult).Να ρωτήσω κάτι, τελείως καλοπροαίρετα. Έχεις κάποιο στημένο σύστημα, έστω Adam/atc/ Genelec η απλά καυλαντιζεις στο Forum - μου φαίνεσαι η φωνη του Περισσού στη κατηγορία audio/ hign end. Σαν να σχολιάζει ο Κουτςούμπας το πρόγραμμα επένδυσης για το 2023.
Με argento τα έπαιζε. Αν δεν είναι ένα από τα καλύτερα συστήματα που έχεις ακούσει:.
ΩΡΛ (Ωτορινολαρυγγολόγος) | Μιχαήλ Τσούνης MD, PhD
ΩΡΛ Στρατιωτικός Ιατρός - Εξειδίκευση & Εμπειρία. Πλήρης ΩΡΛ εξέταση. Ποιες παθήσεις αντιμετωπίζει ο ΩΡΛ (Ωτορινολαρυγγολόγος);orltsounis.gr
Μπορεί όμως και το ρεύμα να μην ήταν τουθερτι.
Tidal,τον εκτιμούμε και ας μας τη λέει...Μπρουτάλ.Να ρωτήσω κάτι, τελείως καλοπροαίρετα. Έχεις κάποιο στημένο σύστημα, έστω Adam/atc/ Genelec η απλά καυλαντιζεις στο Forum - μου φαίνεσαι η φωνη του Περισσού στη κατηγορία audio/ hign end. Σαν να σχολιάζει ο Κουτςούμπας το πρόγραμμα επένδυσης για το 2023.
Καμία σχέση , μιλάω για τον Χρήστο Σιμόπουλο , πιλότο της ολυμπιακής Αεροπλοϊας που πέθανε κάπου το 2014 κάπου εκεί .Dionysis P. Simopoulos FRAS (Greek: Διονύσιος Π. (Διονύσης) Σιμόπουλος; 8 March 1943 – 7 August 2022) was a Greek astronomy educator, science communicator and director emeritus of the Eugenides Planetarium.
Dionysis Simopoulos - Wikipedia
en.wikipedia.org
τις δυο πριν, πρέπει να νύσταζες , το παθαίνω και ‘γώ …την 4η με 5η φορά να δεις «λεπτομέρειες» , που βλέπω..(άλλο έργο).ΥΓ
Εγώ πάντως, την 3η φορά που βλέπω το lord of the rings, βλέπω νέες λεπτομέρειες που ποτέ δεν είχα δει, σίγουρα.
Απίστευτο, κι όμως δεν άλλαξα καλώδια.
Καμία σχέση , μιλάω για τον Χρήστο Σιμόπουλο , πιλότο της ολυμπιακής Αεροπλοϊας που πέθανε κάπου το 2014 κάπου εκεί .
...έγινες αεροπόρος.Δεν έχει γράψει κανένα βιβλίο ο Σιμόπουλος που λέω εγώ.
Για την ακρίβεια , δεν τα πήγαινε και πολύ καλά με την φυσική και τον ηλεκτρισμό , γι αυτό και (δεν)...
Αυτό ακριβώς ήταν το νόημα της παρένθεσης στο ΄΄δεν΄΄.Λάθος , εγώ μιά χαρά τα πάω και με την φυσική και με τον ηλεκτρισμό .
Τώρα το αν με βοήθησε στο αεροπορικό κομμάτι ? ναι με βοήθησε .
Γελα βρε Γιάννη!Η ζωη είναι ενα αστείο!Να κάνεις σωστά quotes τότε , και όχι παραπλανητικά.
Έστω και όποτε θα ήταν αυτό εις βάρος μας...Γελα...Η ζωη είναι ενα αστείο!
Άστα αυτά,εμείς θα θέλαμε το Key to...Valhalla Drive....ουελ, φακ κουκουε, γουι χαβ Ντειβιντ Λυντς.
Άλλο απόψεις, άλλο μετρήσεις:Καλό!
Επι της ουσίας και επειδή δεν σε έχω για άσχετο όπως άλλους συνομιλητές, κάθε άλλο. Μετράνε καλά τα Tidal? Ποια είναι η άποψη σου; Μην απαντήσεις με ευφυολόγημα avsite ομως. Χορτάσαμε από εξυπνάδες. Σε εκτιμώ και θέλω την άποψη σου.
Η πληροφορια που ειναι γραμμενη και δεν την ακουει ο μιξερας ειναι ...μια αχρηστη πληροφορια.Θανάση, η πληροφορία που είναι "γραμμένη" φυσικά μπορεί να είναι περισσότερη από αυτή που ακούει ο μιξεράς. Το τελικό κομμάτι της αναπαραγωγής (δηλαδή τα ηχεία) είναι συνήθως το μεγαλύτερο προβλημα και στο στούντιο και στο σπίτι.
Συμπεράσματα ;-)Άλλο απόψεις, άλλο μετρήσεις:
Θανάση, η πληροφορία που είναι "γραμμένη" φυσικά μπορεί να είναι περισσότερη από αυτή που ακούει ο μιξεράς.
Χωράει πολύ κουβέντα... μπορεί να είναι άχρηστη μπορεί και όχι... μπορεί να είναι και κακή...Η πληροφορια που ειναι γραμμενη και δεν την ακουει ο μιξερας ειναι ...μια αχρηστη πληροφορια.