JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 29.410
Μην πιάσουμε πάλι τις μαλακίες του μακαρίτη του Σιμόπουλου.Το ρεύμα εχει τεράστια σημασία, αλλάζει ο ήχος του συστήματος σε μεγαλο βαθμό.
Γνώσεις ηλεκτρονικών έχεις ?
Μην πιάσουμε πάλι τις μαλακίες του μακαρίτη του Σιμόπουλου.Το ρεύμα εχει τεράστια σημασία, αλλάζει ο ήχος του συστήματος σε μεγαλο βαθμό.
Μην πιάσουμε πάλι τις μαλακίες του μακαρίτη του Σιμόπουλου.
Γνώσεις ηλεκτρονικών έχεις ?
.. ας μεινω σε ενα απλο ...δεν αναφερεται σε εσενα η παραθεση που εκανες, καθως, δεν ειναι κριτηριο μου η προαιρεση...αλλα περισσοτερο η αιρεση (cult).Να ρωτήσω κάτι, τελείως καλοπροαίρετα. Έχεις κάποιο στημένο σύστημα, έστω Adam/atc/ Genelec η απλά καυλαντιζεις στο Forum - μου φαίνεσαι η φωνη του Περισσού στη κατηγορία audio/ hign end. Σαν να σχολιάζει ο Κουτςούμπας το πρόγραμμα επένδυσης για το 2023.
Με argento τα έπαιζε. Αν δεν είναι ένα από τα καλύτερα συστήματα που έχεις ακούσει:.
![]()
ΩΡΛ (Ωτορινολαρυγγολόγος) | Μιχαήλ Τσούνης MD, PhD
ΩΡΛ Στρατιωτικός Ιατρός - Εξειδίκευση & Εμπειρία. Πλήρης ΩΡΛ εξέταση. Ποιες παθήσεις αντιμετωπίζει ο ΩΡΛ (Ωτορινολαρυγγολόγος);orltsounis.gr
Μπορεί όμως και το ρεύμα να μην ήταν τουθερτι.
Tidal,τον εκτιμούμε και ας μας τη λέει...Μπρουτάλ.Να ρωτήσω κάτι, τελείως καλοπροαίρετα. Έχεις κάποιο στημένο σύστημα, έστω Adam/atc/ Genelec η απλά καυλαντιζεις στο Forum - μου φαίνεσαι η φωνη του Περισσού στη κατηγορία audio/ hign end. Σαν να σχολιάζει ο Κουτςούμπας το πρόγραμμα επένδυσης για το 2023.
Καμία σχέση , μιλάω για τον Χρήστο Σιμόπουλο , πιλότο της ολυμπιακής Αεροπλοϊας που πέθανε κάπου το 2014 κάπου εκεί .Dionysis P. Simopoulos FRAS (Greek: Διονύσιος Π. (Διονύσης) Σιμόπουλος; 8 March 1943 – 7 August 2022) was a Greek astronomy educator, science communicator and director emeritus of the Eugenides Planetarium.
![]()
Dionysis Simopoulos - Wikipedia
en.wikipedia.org
τις δυο πριν, πρέπει να νύσταζες , το παθαίνω και ‘γώΥΓ
Εγώ πάντως, την 3η φορά που βλέπω το lord of the rings, βλέπω νέες λεπτομέρειες που ποτέ δεν είχα δει, σίγουρα.
Απίστευτο, κι όμως δεν άλλαξα καλώδια.![]()
Καμία σχέση , μιλάω για τον Χρήστο Σιμόπουλο , πιλότο της ολυμπιακής Αεροπλοϊας που πέθανε κάπου το 2014 κάπου εκεί .
...έγινες αεροπόρος.Δεν έχει γράψει κανένα βιβλίο ο Σιμόπουλος που λέω εγώ.
Για την ακρίβεια , δεν τα πήγαινε και πολύ καλά με την φυσική και τον ηλεκτρισμό , γι αυτό και (δεν)...
Αυτό ακριβώς ήταν το νόημα της παρένθεσης στο ΄΄δεν΄΄.Λάθος , εγώ μιά χαρά τα πάω και με την φυσική και με τον ηλεκτρισμό .
Τώρα το αν με βοήθησε στο αεροπορικό κομμάτι ? ναι με βοήθησε .
Γελα βρε Γιάννη!Η ζωη είναι ενα αστείο!Να κάνεις σωστά quotes τότε , και όχι παραπλανητικά.
Έστω και όποτε θα ήταν αυτό εις βάρος μας...Γελα...Η ζωη είναι ενα αστείο!![]()
Άστα αυτά,εμείς θα θέλαμε το Key to...Valhalla Drive....ουελ, φακ κουκουε, γουι χαβ Ντειβιντ Λυντς.![]()
Άλλο απόψεις, άλλο μετρήσεις:Καλό!
Επι της ουσίας και επειδή δεν σε έχω για άσχετο όπως άλλους συνομιλητές, κάθε άλλο. Μετράνε καλά τα Tidal? Ποια είναι η άποψη σου; Μην απαντήσεις με ευφυολόγημα avsite ομως. Χορτάσαμε από εξυπνάδες. Σε εκτιμώ και θέλω την άποψη σου.
Η πληροφορια που ειναι γραμμενη και δεν την ακουει ο μιξερας ειναι ...μια αχρηστη πληροφορια.Θανάση, η πληροφορία που είναι "γραμμένη" φυσικά μπορεί να είναι περισσότερη από αυτή που ακούει ο μιξεράς. Το τελικό κομμάτι της αναπαραγωγής (δηλαδή τα ηχεία) είναι συνήθως το μεγαλύτερο προβλημα και στο στούντιο και στο σπίτι.
Συμπεράσματα ;-)Άλλο απόψεις, άλλο μετρήσεις:
Θανάση, η πληροφορία που είναι "γραμμένη" φυσικά μπορεί να είναι περισσότερη από αυτή που ακούει ο μιξεράς.
Χωράει πολύ κουβέντα... μπορεί να είναι άχρηστη μπορεί και όχι... μπορεί να είναι και κακή...Η πληροφορια που ειναι γραμμενη και δεν την ακουει ο μιξερας ειναι ...μια αχρηστη πληροφορια.