Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.568
... θα ανεβασω μετα... Τροω 4-5 ωρες ασταματητα...
εδω δακτηλα με μοτερακια...
Ιδίως αν κοιτάξει κανείς το βίντεο θα δεί ότι η τύπισα παίζει σαν να έχει μοτεράκια στα δάκτυλά της .
Είναι και κοντούλα και σηκώνεται για να παίξει κάποια σημεία του κομματιού που ή ίδια έχει συνθέσει .
Η μουσική συνήθως συσχετίζεται με την εποχή. Η κλασική ίσως είναι το μόνο διαχρονικό είδος.... γιατι να ακουσει ενας νεος πινκ φλουντ ?
αν μια μπαντα επαιζε σημερα αυτο που θα επαιζαν σημερα οι πινκ φλουντ....ποια θα ηταν η αναγνωρισημοτητα τους ?
(αντιστοιχα το ιδιο μπορει να συμβει και με αρκετα ακομα ονοματα απο ολες τις μορφες εκφρασης)
Το πρωταρχικό με τις (εμβόλιμες) ηχομπάρες είναι να τις βάζουμε εκεί που ξέρουμε .. ότι θα λειτουργήσουν καλύτερα.Ερώτηση ψιλοάσχετη, αν έχεις ηχομπάρα τύπου bose,sonos που παίρνουν ασύρματα sub μπορώ να πάρω 2
Συγνώμη για το χώσιμο
Η σόνος παίρνει δύο. Η καινούργια σανχάιζερ, αμπέο πλας που είναι και πιο φτηνή από την κλασική αμπέο, παίρνει μέχρι 4.Ερώτηση ψιλοάσχετη, αν έχεις ηχομπάρα τύπου bose,sonos που παίρνουν ασύρματα sub μπορώ να πάρω 2
Συγνώμη για το χώσιμο
Ε, όχι και Μπλιάχ.Μπάχ
By all means! (Αλλά ολίγοι γνωρίζουν τη διαχρονική σημασία και αξία της Κλασικής Μουσικής και ακόμη λιγότεροι το κατανοούν ακόμη και έαν το...γνωρίσουν).Η μουσική συνήθως συσχετίζεται με την εποχή. Η κλασική ίσως είναι το μόνο διαχρονικό είδος.
Που πιστεύεις ότι οφείλεται αυτό Prince ?By all means! (Αλλά ολίγοι γνωρίζουν τη διαχρονική σημασία και αξία της Κλασικής Μουσικής και ακόμη λιγότεροι το κατανοούν ακόμη και έαν το...γνωρίσουν).
Πρωτίστως είναι ζήτημα παιδείας, προσωπικού ενδιαφέροντος και συστηματικής έρευνας και ενασχόλησης.Που πιστεύεις ότι οφείλεται αυτό Prince ?
Ξέρω δηλαδή, αλλά θα ήθελα τη δική σου ματιά που έχεις μεγάλη εμπειρία.
Ένα στοιχείο για εμένα είναι η ανυπαρξία στίχων. Ως γνωστόν τα περισσότερα τραγούδια βασίζονται σε στίχους γεννημένους από την κατάσταση της εκάστοτε εποχής. Όταν αυτή αλλάζει κάποια τραγούδια θεωρούνται παρωχημένα οπότε δεν ακούγονται εύκολα. Μόνο αν συνοδεύονται από καλή μουσική παραμένουν στο προσκήνιο.Που πιστεύεις ότι οφείλεται αυτό Prince ?
Ξέρω δηλαδή, αλλά θα ήθελα τη δική σου ματιά που έχεις μεγάλη εμπειρία.
Λογικά και ξεροντας λίγο τον ήχο τους έπρεπε να αναβαθμιστούν κάπως πιο πολύ, αλλά απο την άλλη δεν ξέρω τον Krell. Burmester ήχος είναι απο τα λίγα (τουλάχιστον εμπορικά και γνωστά) τρανζίστορ που εγώ γνωρίζω, που διαθέτουν αρετές μουσικής ροής, έστω και λίγο "μουσαντένιες". Θα μπορούσα άνετα να ζήσω μαζί του αλλά ακριβός για το δικό μου βαλάντιο.Burmester 11 Mk3 και οι μεν χροιές δεν αναβαθμίστηκαν σημαντικά σε σχέση με τον προηγούμενο ενισχυτή (Krell Duo 300)
Ο ρόλος του τραγουδιού με αυτόν της κλασικής , είναι διαφορετικός.Ένα στοιχείο για εμένα είναι η ανυπαρξία στίχων. Ως γνωστόν τα περισσότερα τραγούδια βασίζονται σε στίχους γεννημένους από την κατάσταση της εκάστοτε εποχής. Όταν αυτή αλλάζει κάποια τραγούδια θεωρούνται παρωχημένα οπότε δεν ακούγονται εύκολα. Μόνο αν συνοδεύονται από καλή μουσική παραμένουν στο προσκήνιο.
Όλα είναι μουσικά κομμάτια.
Ξεφυγαμε..
Πειτε κανενα ανέκδοτο να ανοιξει παλι η ορεκση..
Πρωτίστως είναι ζήτημα παιδείας, προσωπικού ενδιαφέροντος και συστηματικής έρευνας και ενασχόλησης.
Η Μουσική αυτή αποτελεί απολάυση μέσω της παίδευσης. Κομματάκι δύσκολο για όλα αυτά τα "καλομαθημένα"...που τα θέλουν όλα και τα θέλουν τώρα...και τα θέλουν εύκολα...και άνετα...
Η Μουσική αυτή απαιτεί να καταστεί έργο ζωής για την πλήρη απόλαυσή της μέσω της κατανόησης τουλάχιστον των πλέον βασικών έργων της.
Όλα είναι μουσικά έργα (τουλάχιστον αυτός είναι ο σωστός όρος για τις συνθέσεις της Κλασικής Μουσικής).Όλα είναι μουσικά κομμάτια.
Μαϊμού για σένα και όλα τα παιδιά εκεί έξω..... που μπλέξαμε ρε γαμωτο..το we want the world and we want it now...we want the airwaves...απο Ramones θα αναφερει... Μονο που με πετυχαινει να το ακουω στο δημοτικο...δηλαδη ακομα ζουσε ο Αντρεας... Οποτε επιστρεφω και το καλομαθημενος πισω.