Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.227
Τσαγκαροδευτέρα ......
Πατάτες με μαγιονέζα Πινερλί και κομπόστα φρούτων :roflmao:
View attachment 266847
Για τα άλλα δεν έχω άποψη, αλλά για τα πεϊνιρλί, μάλλον πρέπει να κάνεις μια άνοδο πρός Δροσιά να τσιμπήσεις μερικά πραγματικά πεϊνιρλί από τον Τεχλικίδη :D

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.277
Σταύρος γιοκ (μόνο ΣΚ είναι εκεί) είπα στην Ουρανία είμαι φίλος του AvSite και μου είπε πρίζα έχει πίσω !

View attachment 266840

Τα υπόλοιπα γνωστά πιάτα.
θεα η ουρανια, ε κι εςυ που να καταλαβει avsite. Επρεπε να λεγες Κοτσιδης η κατι

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.731
Χοιρινές tomahawk, μοσχαρίσια γάλακτος, μπιφτεκάκι γεμιστό, κοντοσούβλι, στην Αυλή (Ροδόπολη).
Για όποιον έχει περάσει από τα μέρη αυτά, πριν 3-4 χρόνια η Αυλή ήταν μια κλασική, παραδοσιακή Ελληνική ταβέρνα.
Πλέον ο χώρος ανακαινίστηκε, άλλαξε η κουζίνα, και πλέον έχει γίνει γκουρμε-ωριμανσής κρεατάδικο με καλή ποικιλία κρεάτων και τα αντίστοιχα ψησίματα και επιλογές.
Αρκετά καλή ποιότητα και πολύ καλές για την ποιότητα και ποσότητα τιμές
Κουτσομπολιό. :biggrin:

Ο Θάνος, που έχει την Αυλή, είναι συγγενής με τον κρεοπώλη Μαγγίνα στο πιο κάτω τετράγωνο. Ξέρω ότι παίρνει τα καλύτερα κρέατα για την κατηγορία τιμής του μενού του.

Το μεγάλο ατού του μαγαζιού είναι ότι μπορείς να φας ποιοτικό φαγητό ταβέρνας σε ωραίο και πολύ καθαρό περιβάλλον. Και, φυσικά, ο κόσμος είναι ανάλογος αυτής της ατμόσφαιρας. Η ευρύτερη περιοχή είναι γεμάτη παλιομοδίτικες ταβέρνες, οι περισσότερες με ιστορία δεκαετιών (Μουριές, Πιπινιός, Κόκκαλης, Πέππας, Γάστρα κλπ). Η Αυλή έκανε τη διαφορά.

Κάποια στιγμή πρέπει να κανονίσουμε έξοδο, Βασίλη. :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.172
Members
38.300
Νεότερο μέλος
icaris