Black Friday 2022

minas

Πισιά
Reaction score
3.971
Κάντε όλοι κανονική καταγγελία στο Συνήγορο του Καταναλωτή με φωτό μηνύματος, στις 5 καλούν το κατάστημα σε απάντηση, στις 20 γίνεται διερεύνηση και αν απαιτηθεί αυτεπάγγελτη μήνυση.
Δεν λέω να μην το κάνουν, αλλά έχω ίδια περίπτωση με τον ΣτΚ, που επιγραμματικά λέει "αφού σου επέστρεψαν τα λεφτά, έληξε το θέμα".

Ξεκινάω κι εγώ να διαβάζω το νήμα και βλέπω στο λινκ 749 Ευρώ και προσπαθώ να καταλάβω την ευκαιρία. Ψάχνω specs, τα κοιτάζω, τα ξανακοιτάζω, λέω τί γίνεται ρε φούστη μου τί δεν καταλαβαίνω? :roflmao: 😁 😂
Same ;)

Reaction score
263
Sennheiser HD 599 στα 90.77€ μαζί με αποστολή.

ψάχνομαι και εγώ για ακουστικά μέχρι 100€ μαξ
τα παραπάνω προσφορά να τρέξω δεν το λέω. αν βρεθεί κάτι άλλο πείτε pls
1668779864255.png

σε σχέση με αυτά στα 87;

Reaction score
263
Προς τα philips κλείνω. Επειδή έχω μηδενική εμπειρία με ακουστικά, το ότι είναι open back τι σημαίνει πρακτικά; Ακούγονται το ιδιο δυνατά και σε αυτούς που είναι κοντά σου ή ας πούμε ακούνε στο μισό της έντασης που ακούς εσύ; Σε φυσιολογικές εντάσεις είναι τόσο ενοχλητικά για τους γύρω; Δεν τα θέλω για το γραφείο. 90% η χρήση θα είναι στο σπίτι.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.824
Είμαι υπέρ των ακουστικών κλειστού τύπου.
Να μην ακούν οι άλλοι δίπλα την μουσική που ακούς εσύ.
Και να έχουν παχιά μαξιλαράκια, απαλά.
Είναι μεν πλεονέκτημα να μην ενοχλείς ή να δίνεις ''στόχο''.
Όταν δοκίμασα όμως για πρώτη φορά ''ανοικτού'' τύπου ακουστικά είδα διαφορά και μου αρέσουν γι' αυτό που κάνουν.
Δεν θα τα βάλω στο τραίνο (αν και το έχω κάνει :p) αλλά είναι διαφορετική εμπειρία..

Reaction score
263
Τα συγκεκριμένα δεν συγκαταλέγονται στα on ear που εγώ έχω στο μυαλό μου ως ανοιχτά αλλά στα over ear. Το open back όμως τι σημαίνει; Ότι για τους γύρω είναι σαν on ear και χειρότερα; Είναι εντελώς open δηλαδή ή οι γύρω ίσα που θα το ακούνε σε φυσιολογικές εντάσεις;

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.824
Προς τα philips κλείνω. Επειδή έχω μηδενική εμπειρία με ακουστικά, το ότι είναι open back τι σημαίνει πρακτικά; Ακούγονται το ιδιο δυνατά και σε αυτούς που είναι κοντά σου ή ας πούμε ακούνε στο μισό της έντασης που ακούς εσύ; Σε φυσιολογικές εντάσεις είναι τόσο ενοχλητικά για τους γύρω; Δεν τα θέλω για το γραφείο. 90% η χρήση θα είναι στο σπίτι.
Αν ακούς λιγο δυνατά ακούγονται, και ακούγονται λίγο σπαστικά (τζι,τζι,τζι,τζι,τζι.. :cry: τσιριγματάκι). Αν πρόκειται να ακούς συχνά σε χώρους με κόσμο ίσως να σκεφτείς κάτι διαφορετικό..
Επίσης ακούς κι εσύ το εξωτερικό περιβάλλον (δεν απομονώνουν).

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.801
Ψάχνω για αξιόλογο αφυγραντήρα .
Αν δείτε κατι Καλό σε προσφορά , πλίζ ενημερώστε με .

Ευχαριστώ .

D

Deleted member 50795

Guest
εχω πάρει ίδια μάρκα (μικρότερο λίγο), πριν 3 χρόνια και δουλεύει αξιόπιστα , θα πρότεινα κάτι τέτοιο , φθηνό και αξιοπιστο και καλύπτει πολλά μέτρα.
αν θες «επώνυμο», πας σε διπλά λ7.

Ψάχνω για αξιόλογο αφυγραντήρα .
Αν δείτε κατι Καλό σε προσφορά , πλίζ ενημερώστε με .

Ευχαριστώ .

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.018
Για αγορά αφυγραντήρα πρώτα κοιτάμε τα τετραγωνικά που πρέπει να καλύψει και σε τι θερμοκρασίες δωματίου θα δουλέψει.
Αυτά θα μας καθορίσουν τον τύπο αφυγραντήρα. Έτσι θα ξέρουμε αν ψάχνουμε πχ αφυγραντήρα με ζεόλιθο ή κομπρέσορα.

Ο ζεόλιθος δουλεύει από τους 0° με 100% απόδοση, αλλά καίει. Δεν υπάρχει αφυγραντήρας με ζεόλιθο με κατανάλωση κάτω από 300w, σταθερά.

Ο κομπρέσορας στους 10° δεν κάνει τίποτα. Θέλει πάνω από 16° - 17°, ενώ η κατανάλωση μπορεί να πέσει και στα 100w.

Έχω Meaco ζεόλιθο και Kullhaus κομπρέσορα σε διαφορετικες συνθήκες, και τους προτείνω ανεπιφύλακτα.

Δεν υπάρχει ιδανικό μηχάνημα για όλα. Κάτι θα δώσεις και κάτι θα χάσεις.

Last edited:

Reaction score
6.509
Aυτο που θα καθορισει εαν θες πραγματικα αφυγραντηρα ειναι το ποιο σημαντικο...:whistling:

Reaction score
3.086
Χτες είχα πάει media markt καλλιθεας γιατί είχα δει στο site τους ότι έχουν τα bluetooth ακουστικά jbl wave 300.. ( είχαν έκπτωση 40% αν θυμάμαι.. ίσως και λίγο παραπάνω)
Ρωτάω το παιδι,κοιτάει στο συστημα, έχει μου λεει. Ψάχνει τίποτα. Μου λεει θα είναι στον πρώτο όροφο.. πάω τίποτα.. δε το έχουμε τελικά μου λεει. Θελετε καποιο αλλο απο αυτα; ειναι καλα λεει..Κάτσε του λεω. Καλώ από κινητό μου μπροστά του σε γερμανο παλαιου φαληρου. Έχετε το jbl wave 300; ναι λεει, 4 τεμάχια. Οκ έρχομαι. Άγαλμα ο υπάλληλος της media markt. Τελικά του λεω δε τα χρειάζομαι.. ανανεώστε το site σας.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.095
Members
38.287
Νεότερο μέλος
tenten300