- Reaction score
- 76.682
Μόνο Fitt.χρειάζομαι ένα λάστιχο για πότισμα..
Μόνο Fitt.χρειάζομαι ένα λάστιχο για πότισμα..
Δεν λέω να μην το κάνουν, αλλά έχω ίδια περίπτωση με τον ΣτΚ, που επιγραμματικά λέει "αφού σου επέστρεψαν τα λεφτά, έληξε το θέμα".Κάντε όλοι κανονική καταγγελία στο Συνήγορο του Καταναλωτή με φωτό μηνύματος, στις 5 καλούν το κατάστημα σε απάντηση, στις 20 γίνεται διερεύνηση και αν απαιτηθεί αυτεπάγγελτη μήνυση.
Φόρμα επικοινωνίας | Συνήγορος του Καταναλωτή
www.synigoroskatanaloti.gr
SameΞεκινάω κι εγώ να διαβάζω το νήμα και βλέπω στο λινκ 749 Ευρώ και προσπαθώ να καταλάβω την ευκαιρία. Ψάχνω specs, τα κοιτάζω, τα ξανακοιτάζω, λέω τί γίνεται ρε φούστη μου τί δεν καταλαβαίνω?
ψάχνομαι και εγώ για ακουστικά μέχρι 100€ μαξSennheiser HD 599 στα 90.77€ μαζί με αποστολή.
Ότι ζεις στην δεκαετία του 80 πριν την ενωμένη Ευρώπη, τη παγκοσμιοποιηση κλπΑν σου πω ότι τα 3 στα 4 ταξίδια που έκανα για πολλά χρόνια ήταν για ψώνια, τι θα πεις;
Για τα Philips, βουρ!ψάχνομαι και εγώ για ακουστικά μέχρι 100€ μαξ
τα παραπάνω προσφορά να τρέξω δεν το λέω. αν βρεθεί κάτι άλλο πείτε pls
View attachment 270610
σε σχέση με αυτά στα 87;
Είναι μεν πλεονέκτημα να μην ενοχλείς ή να δίνεις ''στόχο''.Είμαι υπέρ των ακουστικών κλειστού τύπου.
Να μην ακούν οι άλλοι δίπλα την μουσική που ακούς εσύ.
Και να έχουν παχιά μαξιλαράκια, απαλά.
Αν ακούς λιγο δυνατά ακούγονται, και ακούγονται λίγο σπαστικά (τζι,τζι,τζι,τζι,τζι.. τσιριγματάκι). Αν πρόκειται να ακούς συχνά σε χώρους με κόσμο ίσως να σκεφτείς κάτι διαφορετικό..Προς τα philips κλείνω. Επειδή έχω μηδενική εμπειρία με ακουστικά, το ότι είναι open back τι σημαίνει πρακτικά; Ακούγονται το ιδιο δυνατά και σε αυτούς που είναι κοντά σου ή ας πούμε ακούνε στο μισό της έντασης που ακούς εσύ; Σε φυσιολογικές εντάσεις είναι τόσο ενοχλητικά για τους γύρω; Δεν τα θέλω για το γραφείο. 90% η χρήση θα είναι στο σπίτι.
Ψάχνω για αξιόλογο αφυγραντήρα .
Αν δείτε κατι Καλό σε προσφορά , πλίζ ενημερώστε με .
Ευχαριστώ .
Το οποίο είναι;Aυτο που θα καθορισει εαν θες πραγματικα αφυγραντηρα ειναι το ποιο σημαντικο...