Τα παρεπόμενα της Black Box Audio Video Show 2022

Reaction score
19.376
Στο δωμάτιο της athens pro που έγινε και το live vs αναπαρωγή αποδείχτηκε περίτρανα ότι ο καθένας αντιλαμβάνεται/ακούει ότι θέλει. Κάποιος ακούγοντας από τα utopia αυτό που γράφτηκε πριν λίγο live λέει του Chris.. "δεν βγαίνει σωστά το "ύψος". 🙃
Εντωμεταξύ ηταν πολύ ψηλός και στεκόταν όρθιος.
Οι Chris & Θέμης στραβωκατάπιαν οι ανθρώποι.
Εάν τα έφερναν τα ηχεία πιο κοντά μεταξύ τους το ύψος (πιθανόν) θα αυξάνονταν. Εαν τα απομακρύνανε (πιθανόν) θα μειωνόταν. Eγω ένα κομμάτι που άκουσα όρθιος (πάλι για 30 seconds) - απο μια εγγραφή άγνωστη σε εμένα, μια χαρά ύψος είχαν. Ο τραγουδιστής ήταν μισό κεφάλι πιο ψηλός απο εμένα και το κοντρα μπάσο καλό. Δεν ξέρω βέβαια εαν κάνετε πλάκα, με αυτά που λέτε με τον Bhutia :) , εγω πάντως σας απαντάω σοβαρά.

Τα PerListen απο την άλλη ..... :D είχαν υπερβολικό.

Reaction score
3.890
Εάν τα έφερναν τα ηχεία πιο κοντά μεταξύ τους το ύψος (πιθανόν) θα αυξάνονταν. Εαν τα απομακρύνανε (πιθανόν) θα μειωνόταν. Eγω ένα κομμάτι που άκουσα όρθιος (πάλι για 30 seconds) - απο μια εγγραφή άγνωστη σε εμένα, μια χαρά ύψος είχαν. Ο τραγουδιστής ήταν μισό κεφάλι πιο ψηλός απο εμένα και το κοντρα μπάσο καλό. Δεν ξέρω βέβαια εαν κάνετε πλάκα, με αυτά που λέτε με τον Bhutia :) , εγω πάντως σας απαντάω σοβαρά.

Τα PerListen απο την άλλη ..... :D είχαν υπερβολικό.
Θα διαφωνήσω, sorry. Δεν αλλάζει το ύψος με πλησίασμα των ηχείων. :)

Reaction score
19.376
Θα διαφωνήσω, sorry. Δεν αλλάζει το ύψος με πλησίασμα των ηχείων. :)
Ανάλογα. Σε μερικά ηχεία νομίζω ναι. Όπως και ότι το πλησίασμα μεταξύ τους, κάνουν την σκηνή να ξεκινάει απο λίγο πιο μπροστά και να τελειώνει πιο πίσω. Όπως και κάποιο στένεμα στην σκηνή.

Αυτά έστω ώς ενδεχόμενα, θα τα βεβαιώσει ή απορρίψει ο Bhutia. :)

Reaction score
6.798
Όχι όταν είναι για ένα θέμα πολύπλοκο. Εξάλλου για αυτό ονομάστηκε workshop. Workshop νοείται επιστημονικά σαν απλώς ενδείξεις που δεν αποτελούν ακόμη κάν formulation μιας θεωρίας, πόσο μάλλον απόδειξη αυτής μέσω πειράματος. :D
Ο Χατζηστάμου ήταν ξεκάθαρος. Το ότι κάποιοι μεταφράζουν αναλόγως με την πεποίθηση ή ακόμη χειρότερα με την αντίληψη που έχουν για ορισμένα πράγματα τα οποία στην ουσία δεν είναι πράγματα ( μουσική ) ας το κοιτάξουν ή να πάνε καμιά βόλτα να ακούσουν.
Στο δωμάτιο της athens pro που έγινε και το live vs αναπαρωγή αποδείχτηκε περίτρανα ότι ο καθένας αντιλαμβάνεται/ακούει ότι θέλει. Κάποιος ακούγοντας από τα utopia αυτό που γράφτηκε πριν λίγο live λέει του Chris.. "δεν βγαίνει σωστά το "ύψος". 🙃
Εντωμεταξύ ηταν πολύ ψηλός και στεκόταν όρθιος.
Οι Chris & Θέμης στραβωκατάπιαν οι ανθρώποι.
Όντως? χαχαχαχα

Reaction score
3.890
Ο Χατζηστάμου ήταν ξεκάθαρος. Το ότι κάποιοι μεταφράζουν αναλόγως με την πεποίθηση ή ακόμη χειρότερα με την αντίληψη που έχουν για ορισμένα πράγματα τα οποία στην ουσία δεν είναι πράγματα ( μουσική ) ας το κοιτάξουν ή να πάνε καμιά βόλτα να ακούσουν.

Όντως? χαχαχαχα
Μάλιστα βρισκόταν ακριβώς στην ευθεία του αριστερού ηχείου.

Reaction score
19.376

Όντως? χαχαχαχα
Είστε απόλυτος και εριστικός κύριε μου. :D😍
Ποιός ; Ο ακροατής που είπε αυτό ;

Reaction score
6.798
Είστε απόλυτος και εριστικός κύριε μου. :D😍

Ποιός ; Ο ακροατής που είπε αυτό ;
Καθόλου εριστικός. Εγώ ήμουν πολύ χειρότερος ταλιμπάν όταν άκουγα για χροιές κλπ. Το θέμα είναι ότι είχα "άποψη" χωρίς να έχω ιδέα από ακροάσεις είτε έτσι είτε αλλιώς. Την αλήθεια λέω απλά.
Αυτό είναι το ανέκδοτο της ημέρας😀

Reaction score
19.376
Καθόλου εριστικός. Εγώ ήμουν πολύ χειρότερος ταλιμπάν όταν άκουγα για χροιές κλπ. Το θέμα είναι ότι είχα "άποψη" χωρίς να έχω ιδέα από ακροάσεις είτε έτσι είτε αλλιώς. Την αλήθεια λέω απλά.

Αυτό είναι το ανέκδοτο της ημέρας😀
Η γάτα τι λέει για όλα αυτά ;

Και ακόμη πιο κρίσιμο ερώτημα, η γάτα σου συμφωνεί με την γάτα του Bhutia ; :D

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.051
Ανάλογα. Σε μερικά ηχεία νομίζω ναι. Όπως και ότι το πλησίασμα μεταξύ τους, κάνουν την σκηνή να ξεκινάει απο λίγο πιο μπροστά και να τελειώνει πιο πίσω. Όπως και κάποιο στένεμα στην σκηνή.

Αυτά έστω ώς ενδεχόμενα, θα τα βεβαιώσει ή απορρίψει ο Bhutia. :)
Δεν γίνεται να εξετάζονται μεμονωμένα οι επιπτώσεις από προσέγγιση μεταξύ των καναλιών χωρίς να συνυπολογίζονταν οι αποστάσεις καθενός ηχείου με τα πλευρικά τοιχωματικά όρια και πιθανή αλλαγή - ελέω διατήρησης ισόπλευρου τριγώνου - για κεντρική θέση ακρόασης ως προς το οπίσθιο σ'εκείνη τοίχωμα.

Last edited:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.184
...αν ειμουν εγω αυτος που το ειπε, τοτε δεν καταλαβε κανεις το αστειο. 🐒

Reaction score
3.890
Δεν γίνεται να εξετάζονται μεμονωμένα οι επιπτώσεις από προσέγγιση μεταξύ των καναλιών χωρίς να συνυπολογίζονταν οι αποστάσεις καθενός ηχείου με τα πλευρικά τοιχωματικά όρια και πιθανή αλλαγή - ελέω διατήρησης ισόπλευρου τριγώνου - για κεντρική θέση ακρόασης ως προς το οπίσθιο τοίχωμα.
Και η γωνία αν υπαρχει μεταξύ μεγαφώνου υψηλών και αφτιού λαμβάνοντας όμως υπόψιν την διασπορά του εν λόγω μεγαφώνου και τα σχετικά με αυτήν όπως έχουν αναλυθεί αλλού.
Bhutias μου θυμίζω.

Reaction score
6.798
Η γάτα τι λέει για όλα αυτά ;

Και ακόμη πιο κρίσιμο ερώτημα, η γάτα σου συμφωνεί με την γάτα του Bhutia ; :D
Άσε με τώρα. Έβαλα τιντάλ για να το ζεστάνω. Μόλις παίξει πικάπ θα έρθει και το γατί και θα τη ρωτήσω😀😀

Reaction score
19.376
Και η γωνία αν υπαρχει μεταξύ μεγαφώνου υψηλών και αφτιού λαμβάνοντας όμως υπόψιν την διασπορά του εν λόγω μεγαφώνου και τα σχετικά με αυτήν όπως έχουν αναλυθεί αλλού.
Bhutias μου θυμίζω.
Έλα στην ουσία συμφώνησε μαζί σου, μην έχεις παράπονο. :)

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.660
Να βάλω και άλλο λάδι στη φωτιά; 🔥

Ο μαστεράς που λέτε με τα Starwars στο βιογραφικό του, είπε πως, θαυμάσια τα B&W 802, παίζουν εξαιρετικά, ότι και να βάλεις παίζουν καταπληκτικά, αλλά για ......... δουλειά δεν είναι.
Δεν μπορείς να δουλέψεις με αυτά λέει, θέλεις άλλα ηχεία, ουδέτερα. Έβαλε ένα διαχωριστικό ανάμεσα στα ηχεία για δουλειά και σε αυτά για ακρόαση στο σπίτι.

Και επειδή βαριέμαι να κάνω πάλι απομαγνητοφώνηση, δείτε στο παρακάτω video τι είπε ο καθηγητής στην έκθεση. "Ο εγκέφαλος καταφέρνει να διαπιστώσει διαφορές οι οποίες δεν μετριούνται,............ένας έμπειρος ακροατής ξεπερνάει φαινόμενα τα οποία στη φυσική και στα μαθηματικά δεν μπορούν να περιγραφούν".

Εδω > 36:41 - 37:55

Εγώ ως γνωστό δηλώνω άσχετος με τα παραπάνω. Αλλά τι λέει εδώ ο καθηγητής; Και που υπάρχει διαφορά σε όσα λέμε τόσο καιρό, αν υπάρχει.
:rolleyes:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.794
Members
38.237
Νεότερο μέλος
Mastermind