Γυρίζοντας σελίδα...immersive.

Reaction score
9.245
σκέψου πριν πας μην τυχόν είναι παγίδα κ σε βάλει να κουβαλάς subs :p :p
Θα τον αφήσω να στήσει το δικάναλο με ότι πρότυπα θέλει και μετά θα του βάλω πολυκαναλο που δεν ακολουθεί αυστηρά τις διατυπώσεις. 😀

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.836
Οι τυπικές απαιτήσεις που πρέπει να ικανοποιουνται ώστε να απέδιδαν εκείνα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.... τις μακρο-μικρό δυναμικές αντιθέσεις.
Στην έκθεση παίρνεις αριστα :biggrin:
Στην πράξη όμως σε ένα τυπικο καθιστικό κάνεις δεν θα τοποθετήσει τα 3 μπροστά στο ίδιο ύψος ενώ επίσης κατά 99, 9% δεν θα είναι και τα 3 όμοια,
Χίλιες φορές προτιμητεα η μη απόλυτη συμμόρφωση προς τις πολυκαναλικες διατυπώσεις από την απόλυτη συμμόρφωση προς τις δικαναλικες διατυπώσεις. Έλα σπίτι μου και θα στο αποδείξω πανεύκολα με το ταπεινό ηχοσυστημά μου:biggrin:
Το να μην ήταν στο ίδιο ύψος είναι ανατάξιμο άμα διαθέτεις Trinnov... Όμως αν το κεντρικό δεν είναι ομοειδούς αρχιτεκτονικής με στιβαρότητα κατασκευής εφάμιλλη αν όχι ανώτερη σε σχέση με τα συναφή προς εκείνο L-R και η διασπορά του ήταν επίσης λιγότερο ομαλή τότε ξεφεύγουμε επικίνδυνα από τους θεμελιώδεις όρους εφαρμογής... Έστω και αν κανονικά δεν θα είχε τη σημασία που του καταλογίζεται , μπορεί να ενοχλούσε σε ψυχολογικό πλαίσιο αφού στο ενδεχόμενο κάποιο στοιχείο να μην ικανοποιούσε δεόντως ο νους του χρήστη στις ανομοιομορφίες πρώτα θα πήγαινε.

Επειδή κιόλας επικαλούμαι ψυχολογικό πλαίσιο, εκτός του ότι βρίσκομαι σε απομακρυσμένο από εσένα τόπο διαμονής, σε περίπτωση που ερχόμουν μπορεί μετά να μην ησύχαζα άμα δεν αποκτούσα μεγαλειώδες immersive setup όπως το δικό σου. Ουκ εα με καθεύδειν το του ΝΚ τρόπαιον, όπως θα έλεγα σα νέος Θεμιστοκλής... :laugh:

σκέψου πριν πας μην τυχόν είναι παγίδα κ σε βάλει να κουβαλάς subs :p :p
Αυτό δεν μου φαίνεται τόσο αθέμιτο, χειρότερο θα ήταν να μ'έβαζε να του μεταφράζω κείμενα ... :roflmao:

Reaction score
9.245
Αυτό δεν μου φαίνεται τόσο αθέμιτο, χειρότερο θα ήταν να μ'έβαζε να του μεταφράζω κείμενα ... :roflmao:
Οι μεταφράσεις μου αποκλινουν και αυτές :biggrin:.
Τι δεν αποκλίνει καθόλου όμως στην πραγματική ζωή?

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.836
Οι μεταφράσεις μου αποκλινουν και αυτές :biggrin:.
Τι δεν αποκλίνει καθόλου όμως στην πραγματική ζωή?
Τα μοσχοπράσινα πάνελ που εμφανίζονται σε βίντεο του John Darko από γειτονικό νήμα...Σταθερότατη αξία.
Όλα κι όλα, εδώ με έπιασες, ξεκινώντας με τους... χαρακτήρες μας. :wink:

Reaction score
20.414
Ν.Κ. έχεις το καλύτερο σύστημα, τους σβήνεις όλους δικάναλους, τρικάναλους, πολυπολυκάναλους , τους πάντες. 😀

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.517
Μας έχετε ζαλίσει με τα immersive. Atmos και Atmos.

Για buttmos όμως δε μιλά κανείς. 😅

Reaction score
4.253
Αναφέρθηκε επειδή αυτός τον έφερε. Αν τον έφερνε άλλος θα λέγαμε για εκείνον. Τα μπράτσα δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν με το θέμα. Ο ίδιος είναι ηλεκτρολόγος μηχανολόγος (?), μηχανολόγος μηχανικός (?), δεν θυμάμαι ακριβώς. Εργάστηκε σε μεγάλες εταιρίες και στην αμυντική βιομηχανία της χώρας. Ένα από τα αντικείμενα του ήταν και τα καλώδια. Για αυτό όπου σταθεί και όπου βρεθεί κράζει τους καλωδιάδες.
Συγκινήθηκα τώρα.
Συγκινήθηκα τώρα.
Εσύ κατανόησες γιατί το πολυκαναλο είναι καλύτερο.... ή τζάμπα καιεί η λαμπα? 😀
Όχι δεν το κατανόησε. Πρέπει; αλλιώς τι; θα μείνει στην ίδια τάξη;
Διαφωνω, δεν θα πρεπει να στερουμε απο καποιον την απολαυση/ευχαριστηση απο την ακροαση ενος πολυκαναλικου συστηματος επειδη αποκλινει και δεν συμμορφωνεται στις προδιαγραφες ενος στουντιο. Αν ειναι ετσι τοτε δεν θα πρεπει κανεις να ακουει μουσικη στο σπιτι διοτι η αποκλιση απο τις ιδανικες συνθηκες ενος στουντιακου χωρου ειναι μεγαλη.
Μπερδεύεσαι. Αυτό που πρέπει να μην αποκλίνει είναι η αποσταση από το live όχι από το studio το οποίο προφανώς και δεν είναι το ιδανικό.

Reaction score
9.245
Gen. No2
Screenshot_20230304_211254_com.google.android.apps.docs.jpg

Μπερδεύεσαι. Αυτό που πρέπει να μην αποκλίνει είναι η αποσταση από το live όχι από το studio το οποίο προφανώς και δεν είναι το ιδανικό.
Εσύ μόνον λαιβ ακούς?
Δεν μαζεύονται οι μουσικοί στο στούντιο να ηχογραφήσουν?

Reaction score
20.414
Gen. No2
View attachment 283180

Εσύ μόνον λαιβ ακούς?
Δεν μαζεύονται οι μουσικοί στο στούντιο να ηχογραφήσουν?
Οι μουσικοί που παίζουν λάιβ σε στούντιο ... έχει να συμβεί 20 χρόνια χα χα.

¨Οτι ακούς είναι κατασκεύασμα του DAW

Για αυτό είναι σκατά ότι ακούς.

Πούλα τα όλα και φάτα με την Γερμανίδα. χα χα

Reaction score
20.414
Ν.Κ. έχεις το καλύτερο σύστημα, τους σβήνεις όλους δικάναλους, τρικάναλους, πολυπολυκάναλους , τους πάντες. 😀
Ν.Κ. να υπενθυμίσω απλώς ότι πέρασαν 12 ώρες χωρίς να γράψεις ότι το πολυκάναλο σύστημά σου σβήνει όλους τους δικάναλους , τρικάναλους, πολυπολυκάναλους, τους πάντες.

You are slipping. Du rutschst.

θες να το επαναλαμβάνω εγώ κάθε 24 ώρες ; Για αυτό είναι οι φίλοι.

😀 😀

Reaction score
20.414
Ειρήνη τέκνα μου.. :rolleyes:

Υπάρχουν τρόποι.. 8-)

Πλάκα του κάνω βρε συ (εγώ τουλάχιστον , δεν ξέρω άλλοι) χα χα.

Δεν βλέπω και εικόνες (ακόμη χα χα) για να ξέρω τι να βάλω ha ha ή like. Στατιστικά , απο παρελθοντική εμπειρία για ha ha το κόβω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.547
Members
38.340
Νεότερο μέλος
loukas21