Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.317
Κροκ για πες εντυπώσεις από τη moquai τώρα που πέρασε καιρός.
Τελικά η θκιάμ που είναι η PF46 ήθελε το πλαίσιο και τις 3 λεπτές ροδέλες που δίνει ο κατασκευαστής, είχα βάλει αρχικά μαναχά τις δγιό και στο πάτημα ξεφλούμπωνε το ένα ρουλεμάν από τη drive μεριά και έκανε θόρυβο. Τώρα όλα μια χαρά και τα κεραμικά ρουλεμάν δείχνει να αντέχουν

Reaction score
23.782
Δεν έχω άποψη , δεν μπορώ να καταλάβω κάτι , αλλά νομίζω είχα γράψει ότι φαίνεται να βοηθάει στο κυκλικό/ομοιόμορφο πεταλαρισμα.
Ίσως γιατί η αντίσταση της δεν μεταβάλλεται θεαματικά σε σχέση με τη ροπή που βάζουν τα πδαριαμ που ενδεχομένως ίσχυε με την φθηνή

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.317
Στη θκιάμ περίπτωση είδα Day 1 διαφορά, σαν να προστέθηκε ένα δόντι στο γρανάζι που δουλεύω για τέμπο, σαν να κέρδισα 2-3 βατάκια αλλιώς.Σίγουρα αξίζει τις παράδες που ζητάει και σαν κατασκευή. Δεν νομίζω οι πολύ πχιο ακριβές να προσφέρουν κάτι παραπάν. Και να προσφέρουν δλδ δεν δίνω 200-300€ για μεσαία τριβή

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.317
Και στη τελική όταν με το καλό χαλάσουν τα ρουλεμάν, ξεπρεσάρεις χωρίς καν να λύσεις από το πλαίσιο τη μεσαία τριβή και πρεσάρεις τα νέα ρουλεμάν.

Reaction score
2.324
Σαν κατασκευή είναι εξαιρετική, αξίζει απλά να την χαζεύεις
Και στη τελική όταν με το καλό χαλάσουν τα ρουλεμάν, ξεπρεσάρεις χωρίς καν να λύσεις από το πλαίσιο τη μεσαία τριβή και πρεσάρεις τα νέα ρουλεμάν.
Για ποιά τριβή μιλάτε ρε κβλιάρηδες??? Λίνκ ορ ιτ ντίτεντ χάπεν
Αύριο αν δεν βρέχει θα το διαπιστώσω, διότι ο ιστορικός σύλλογος έχει προπονησουλα το πρωί!
Ποιοί θα είστε?

Reaction score
2.324
Εγώ γκ@υλιαρης δεν είμαι, άρα μένει μαναχά ο κρόκ που όλοι ξέρουμε ότι είναι :biggrin:

Εδώ
Τφέκισα ένα κεραμικό πρωί πρωί και κατά τα άλλα δεν είμαστε κβλιάρδες... ευχαριστώ δάσκαλε
Κανένας, βρέχει
Όλα του γάμου δύσκολα
Τον γιώργο από κοντά...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.317
Άμα πιάσει η πρωινή μ@λακία, τύφλα να έχει το γ@μής. Η μ@λακία δεν είναι τίτλος τιμής, αλλά πολύ απλά τίτλος ζωής. :lolsign:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.317
Ωραία διαδρομή Σώτο, έχω πάει άπειρες φορές εκεί σαπάν για φαγητό.

Σημερινή θκιάμ προπόνηση, έκανα και γνωριμίες σήμερα στο δρόμο. Μια γυαλιστερή στα μισά και έναν γρήγορο στο τέλος. Ο γρήγορος με πήρε χαμπάρι σε ένα κόμβο να έρχομαι και πατούσε, μόλις έφτασα δίπλα με λέει, "καλά ρε φίλε, πόσα βατ πατάς και με έφτασες τόσο γρήγορα " του έδωσα το στράβα να του λυθεί η απορία αφού πρώτα τον ρώτησα "τίνος ίσυ ισύ" για μια στιγμή σάστισε γιατί δεν καταλάβαινε τι τον ρωτούσα, Λαρισαίος και δεν μιλούσε βλάχκα... :roflmao:
Αφήνω τελικά και τη κούρσα εδώ και τέλος οι προπονήσεις προς το παρόν, Αθήνα και προπονήσεις τέλος.
Screenshot_2023-03-04-20-15-20-918-edit_com.strava.jpg

Reaction score
23.782
Τι με θύμησες τώρα , πέτυχα μια φορά ένα μανάρι στο ανέβα για Υμηττό, με ήρθε να σταματήσω να το χαζεύω όσο ανέβαινε.

Και τις προάλλες που έτρεχα στο βνο ένα απίστευτο πλάσμα , αέρινο έτρεχε με 5λ/χλμ με μια άνεση , φτου φτου το κορίτσι ελπίζω να μη το ματιασα

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.317
Έπιασες κουβέντα ρε ή την έκλασες στα μούτρα; :roflmao:

Έκανα διάλειμμα για 5km και πήγαμε παρέα.
Θες να μάθεις και άλλες, Πχιό καυτές λεπτομέρειες?

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.959
Members