Γυρίζοντας σελίδα...immersive.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.983
εγω πιστευω οτι ο γκουρου περναει τον καιρο του σε αυτο το δωματιο και σπαει πλακα μαζι μας :D View attachment 283179
Θα μπορούσαμε να μέναμε βέβαιοι τουλάχιστον για ένα πράγμα...
Τελώνιο είναι. 😀

Oh Lord, won't you fix me a triode setup?
My pals post immersives, I don't get their rap
Gathered hard too much vinyl to fall in their trap
So Lord, won't you make now the singer stand up?

Oh Lord, please install me projector and screen
watch big hypocrites mourning for our living in the bin
deliverance in our time equals interests settled in
consuming others' misery ain't really a sin?

Oh Lord, won't you sign me on media accounts?
compassion and anger to make my presence count
True freedom rings in actions words only go round
citizens concerned with their own safe and sound

(Everybody!)

Oh Lord, won't you bless us with digital hype?
Tips from the platforms stakes rare and ripe
Electric cars is our vision networks to set things right
or let us go vegan and pick another just fight
(That's it!)

Last edited:

Reaction score
23.029
Θα μπορούσαμε να μέναμε βέβαιοι τουλάχιστον για ένα πράγμα...

Oh Lord, won't you fix me a triode setup?
Gathered hard too much vinyl to fall in their trap
So Lord, won't you make now the singer stand up?

Oh Lord, please install me projector and screen
watch big hypocrites mourning for our living in the bin
deliverance in our time equals interests settled in
consuming others misery ain't really a sin?

Oh Lord, won't you sign me on media accounts?
compassion and anger to make my presence count
True freedom rings in actions words only go round
citizens concerned with their own safe and sound

(Everybody!)

Oh Lord, won't you bless us with digital hype?
Tips from the platforms stakes rare and ripe
Electric cars is our vision networks to set things right
or let us go vegan and pick another just fight
(That's it!)
Τι είσαι ρε παιδί μου χα χα.

Σε τρόμαξε το μάτι μου.

Όχι τελώνιο, ο αρχηγός των τελώνιων. 😀

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.874
Δεν βλέπω και εικόνες
:(

Όσο καθυστερείς να το φτιάξεις τόσο χειρότερα..
Θα ψάχνεις τα νήματα να δεις τι έχασες.. (και μάλλον θα απογοητευτείς, η φαντασία πάντα κερδίζει 8-))

Reaction score
7.037
Επειδή έχω χάσει μάλλον κάποιες σελίδες, έχουμε φτάσει σε κάποιο συμπέρασμα;
Προσωπικά το δικό μου ταπεινό συστηματάκι στημένο μετρημένα σε αποστάσεις και καμπύλες για όλα τα ηχεία με τα άτμος ταβανάτα με ελάχιστες κλίσεις, συν δύο svs 12άρια και με θέση ακρόασης στα 2,20 από την (55άρα) οθόνη που ειναι οι πολυθρόνες ακούμε διαστημικά τις αυτούσιες πολυκάναλες παραγωγές ( όχι του tidal). Με upmixing δικάναλου δεν ασχολούμαι και το θεωρώ ξεκάθαρα μία μπούρδα αφού υπάρχει και ανάλογος χώρος για το στέρεο που πληροί τα στοιχειώδη, αλλά και να μην υπήρχε θα τα άκουγα στο ίδιο σύστημα σε με τα δύο μπροστινά συν τα σαμπ τους.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.983
Επειδή έχω χάσει μάλλον κάποιες σελίδες, έχουμε φτάσει σε κάποιο συμπέρασμα;
Προσωπικά το δικό μου ταπεινό συστηματάκι στημένο μετρημένα σε αποστάσεις και καμπύλες για όλα τα ηχεία με τα άτμος ταβανάτα με ελάχιστες κλίσεις, συν δύο svs 12άρια και με θέση ακρόασης στα 2,20 από την (55άρα) οθόνη που ειναι οι πολυθρόνες ακούμε διαστημικά τις αυτούσιες πολυκάναλες παραγωγές ( όχι του tidal). Με upmixing δικάναλου δεν ασχολούμαι και το θεωρώ ξεκάθαρα μία μπούρδα αφού υπάρχει και ανάλογος χώρος για το στέρεο που πληροί τα στοιχειώδη, αλλά και να μην υπήρχε θα τα άκουγα στο ίδιο σύστημα σε με τα δύο μπροστινά συν τα σαμπ τους.
Το κύριο συμπέρασμα μπορεί να εξαχθεί από συρραφή δικών σου χωρίων...
Κατά τα άλλα κάποια σύγχρονα συγκροτήματα διαφημίζουν ότι οι παραγωγές δικών τους album γίνονται με τα μέλη να παίζουν όλα μαζί στο στούντιο - δηλαδή χωρίς εκτεταμένη κοπτοραπτική μέσω DAW - ώστε να μεταδίδουν live αίσθηση.

Εφόσον επίσης έχεις ΄΄καβάντζα΄΄ το δικαναλικό κοίτα να του ενσωματώσεις τριοδικές λυχνίες,
(με ρέγουλα τις ... 300b που ο τίτλος τους θ'αναγόταν και σε...προστατευόμενη ονομασία προέλευσης όπως η φέτα :sneaky:)

Reaction score
23.029
Σε αυτό θα απαντήσω μόνο. Η απάντηση στα άλλα είναι γνωστή.

Δεν έχω pals στο audio εγώ είμαι αυτόφωτος. Ούτε δικάναλους, ούτε πολυκάναλους. Μάλιστα απο τους δεύτερους δεν γνωρίζω κανέναν. Δεν νομίζω να είναι υπαρκτά όντα, δεν έχω συναντήσει κανένα στην κοινωνία. 😀
σύγχρονα συγκροτήματα διαφημίζουν ότι οι παραγωγές δικών τους album γίνονται με τα μέλη να παίζουν όλα μαζί στο στούντιο
Τι φτάσαμε σε τέτοιο επίπεδο σπανιότητας που διαφημίζεται πλέον σαν κατόρθωμα ; Χρεώνουν ακριβά ; 😀
.προστατευόμενη ονομασία προέλευσης όπως η φέτα
Τι δεν είναι σαν τα dsp που αλλάζουν κάθε βδομάδα αλγόριθμο ; Δεν κάνουν update ; 😀

Last edited:

Reaction score
7.037
Το κύριο συμπέρασμα μπορεί να εξαχθεί από συρραφή δικών σου χωρίων...
Κατά τα άλλα κάποια σύγχρονα συγκροτήματα διαφημίζουν ότι οι παραγωγές δικών τους album γίνονται με τα μέλη να παίζουν όλα μαζί στο στούντιο - δηλαδή χωρίς εκτεταμένη κοπτοραπτική μέσω DAW - ώστε να μεταδίδουν live αίσθηση.

Εφόσον επίσης έχεις ΄΄καβάντζα΄΄ το δικαναλικό κοίτα να του ενσωματώσεις τριοδικές λυχνίες,
(με ρέγουλα τις ... 300b που ο τίτλος τους θ'αναγόταν και σε...προστατευόμενη ονομασία προέλευσης όπως η φέτα :sneaky:)
Η συγκεκριμένη ενσωμάτωση είναι στο πρόγραμμα. Όλα στην ώρα τους αγαπημένε μας❤❤

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.983
Διαστημικά ; Meaning ?

😀 😀
Δημιουργούμενη ακροαματική εντύπωση ηχητικών ερεθισμάτων που θα έφταναν στον ακροατή από άπειρες διαφορετικές διευθύνσεις μέσα στο χώρο, επεκτείνοντας έτσι την τυπική ηχητική σκηνή που προσανατολίζεται γύρω από τα μπροστινά main ηχεία στο παραδοσιακό δικαναλικό setup.

Σε αυτό θα απαντήσω μόνο. Η απάντηση στα άλλα είναι γνωστή.

Δεν έχω pals στο audio εγώ είμαι αυτόφωτος. Ούτε δικάναλους, ούτε πολυκάναλους. Μάλιστα απο τους δεύτερους δεν γνωρίζω κανέναν. Δεν νομίζω να είναι υπαρκτά όντα, δεν έχω συναντήσει κανένα στην κοινωνία. 😀
😀
Καλλιτεχνική αδεία έγινε ο στιχουργικός προσδιορισμός... :wink:

Reaction score
23.029
Δημιουργούμενη ακροαματική εντύπωση ηχητικών ερεθισμάτων που θα έφταναν στον ακροατή από άπειρες διαφορετικές διευθύνσεις μέσα στο χώρο, επεκτείνοντας έτσι την τυπική ηχητική σκηνή που προσανατολίζεται γύρω από τα μπροστινά main ηχεία στο παραδοσιακό δικαναλικό setup.

Καλλιτεχνική αδεία έγινε ο στιχουργικός προσδιορισμός... :wink:
Αυτό ; Αυτό νόμιζα ότι το έχουν όλοι.

Για πολυκάναλο όμως είπε το διαστημική, όχι για το δικαναλο.

Reaction score
23.029
kai το στέρεο κάνει τρέλες. χα χα!!
Α, εντάξει τώρα κατάλαβα ότι η απάντηση του Bhutia ήταν περιγραφή του πολυκάναλου. Το διάβασα γρήγορα.

Πως επεκτείνεται Kanakiανι , Bhutia συγκριτικά με το στέρεο ; Σε βάθος, πλάτος, υψος ; ή μόνο λόγω καθαρότητας αντιλαμβάνεσαι την ίδια περίπου σε μέγεθος σκηνή ; αλλά αισθάνεσαι καλύτερα την δική σου παρουσία αλλά και των οργάνων μέσα σε αυτή ; Εάν έτσι , που τοποθετεί μια τυπική εγγραφή την σκηνή ώς πρός το plane που ορίζεται απο τα ηχεία ; Που τοποθετεί τον ακροάτη μέσα σε αυτή ; Τα σώματα των οργάνων είναι μικρότερα και μακρύτερα για να το πετύχει αυτό ; Κερδίζεις σε "απεικόνιση" αλλά υπάρχει μικρότερη αμεσότητα ; Πόσο % καλύτερη απεικονιση λόγω φορμάτ απο ενα όμως καλό ζευγαρι ηχείων που παιζουν δικάναλο ; κοκ

Reaction score
7.037
Α, εντάξει τώρα κατάλαβα ότι η απάντηση του Bhutia ήταν περιγραφή του πολυκάναλου. Το διάβασα γρήγορα.

Πως επεκτείνεται Kanakiανι , Bhutia συγκριτικά με το στέρεο ; Σε βάθος, πλάτος, υψος ; ή μόνο λόγω καθαρότητας αντιλαμβάνεσαι την ίδια περίπου σε μέγεθος σκηνή ; αλλά αισθάνεσαι καλύτερα την δική σου παρουσία αλλά και των οργάνων μέσα σε αυτή ; Εάν έτσι , που τοποθετεί μια τυπική εγγραφή την σκηνή ώς πρός το plane που ορίζεται απο τα ηχεία ; Που τοποθετεί τον ακροάτη μέσα σε αυτή ; Τα σώματα των οργάνων είναι μικρότερα και μακρύτερα για να το πετύχει αυτό ; Κερδίζεις σε "απεικόνιση" αλλά υπάρχει μικρότερη αμεσότητα ; Πόσο % καλύτερη απεικονιση λόγω φορμάτ απο ενα όμως καλό ζευγαρι ηχείων που παιζουν δικάναλο ; κοκ
Στο στέρεο είναι όλα καλύτερα αλλά τα ηχεία είναι πολύ μεγαλύτερα , ο χώρος επίσης μεγαλύτερος και πιο καλά τα μηχανάκια οπότε είναι άδικη η σύγκριση. Και δεν λέω και τίποτε για τα καλώδια😉
😁😁

Reaction score
23.029
Στο στέρεο είναι όλα καλύτερα αλλά τα ηχεία είναι πολύ μεγαλύτερα , ο χώρος επίσης μεγαλύτερος και πιο καλά τα μηχανάκια οπότε είναι άδικη η σύγκριση. Και δεν λέω και τίποτε για τα καλώδια😉
😁😁
Δηλαδή δεν κυριαρχεί το πολυκάναλο μόνο λόγω φορμάτ ; Δεν με ενδιαφέρει η άδικη σύγκριση. Ας είναι άδικη. Εξάλλου πάντα θα είναι άδικη για το ίδιο ποσό που θα διαθέσει κάποιος άνθρωπος μεταξύ π.χ. επιλογή δύο ηχείων που κάνουν X ευρώ και δέκα ηχείων που κάνουν Χ/10 το ένα. Ας αφήουμε και την ποιότητα των συνοδών που σίγουρα είναι μεγαλύτερη σαν επιλογές αλλά και ποιότητα απο τους πολυκάναλους ενισχυτές και τα dsp και την όποια κακή επιδραση τους ηχητικά. Ας αφήσουμε τα sub απέξω , μπορεί να μπουν και στο δικάναλο. ¨ας αφήσουμε και ότι θα επιτύχεις καλύτερες (θεωρητικά) παραμορφώσεις κλπ κλπ.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.983

Δεν γνωρίζω για να σου έδινα απολύτως ακριβή στοιχεία.
Οκ, μην μου δώσεις απο την εμεπιρία σου στα ακουστικά. Δεν είναι το ίδιο. Νόμιζα ότι έχεις πολυκάναλο.
Με απλή πεντάδα σε δορυφορικά κανάλια... Με τα ακουστικά δεν είναι ισοδύναμες οι συγκρίσεις.

Last edited:

Reaction score
23.029
Δεν γνωρίζω για να σου έδινα απολύτως ακριβή στοιχεία.
Οκ, μην μου δώσεις απο την εμεπιρία σου στα ακουστικά. Δεν είναι το ίδιο. Νόμιζα ότι έχεις πολυκάναλο.

Reaction score
23.029
Κανονικά εσύ θέλεις ένα χέρι ξύλο , αλλά ποιός στο δίνει είναι το θέμα !
Γιατί το λές αυτό ; Εγώ με βρίσκω αξιαγάπητο.
Με απλή πεντάδα σε δορυφορικά κανάλια... Με τα ακουστικά δεν είναι ισοδύναμες οι συγκρίσεις.
Ε, ναι για αυτό σου είπα δεν θέλω περιγραφή απο ακουστικά. Και του πεντακάναλου περιγραφή θα μου έκανε πάντως, ιδίως απο σένα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός