- Reaction score
- 136.766
Έχω κολλητό φίλο που έχει αγοράσει το φουλ πακέτο auto pilot.αυτό μ´ αρέσει , αλλά δε ξέρω ποσο εφικτό είναι εδώ .
Προς ώρας λόγω κανονισμών ΕΕ χρειάζεται κάθε λίγο να κουνάς λίγο το τιμόνι για να συνεχίζει, δηλαδή δε γίνεται να κοιμηθείς και να σε πάει, χωρίς να πιάνεις τιμόνι καθόλου.
Ωστόσο τον πάει από Κόρινθο από το σπίτι του από το γκαράζ, μέχρι μέσα στο Ναυτικό Νοσοκομείο στην Αθήνα και παρκάρει, χωρίς κανένα πρόβλημα. Δουλεύει τέλεια, και μόνο σε τίποτα πολύ περίεργο θα χρειαστεί να επέμβει στο τιμόνι, κατά μέσο όρο μια φορά στις 3 διαδρομές πήγαινε έλα.
Υποχρεωτικά σε πάει με τα όρια ταχύτητας.
Ακόμα και το σκέτο "Κρουζ κοντρόλ" νομίζω μέχρι τα 140 λειτουργεί.
Δουλεύει σωστά το πράμα, αλλά είναι ακριβό.
Δε θα το πληρώσω εγώ.
Προσωπικά το δοκίμασα για κάνα μισάωρο στην περιφερειακή οδό, πήγαινε τέλεια, αλλά βαρέθηκα να με πηγαίνει με 90..
Αν είχε επιλογή να πάει με 105 έστω, εκεί που λέει 90, θα το έπαιρνα.
Μόνον στην εθνική οδό μπορείς να το βάλεις 140 (ασχέτως αν τα όρια είναι 130 ή 120) και πάει με 140, αλλά αν δει 80 (όπως βάζουν σε διασταύρωση, γέφυρα, κλπ) θα κόψει.
Σε επαρχιακούς δρόμους πάει με τα όρια, μόνον.
Η παπαριά είναι πως από τότε που έγινε η απαγόρευση του full auto pilot στην ΕΕ, έκοψαν την πλοήγηση μέσα στις πόλεις, στα στενά.
Μπορεί στην Κηφισίας λόγου χάριν (μεγάλος δρόμος) να το βάλεις και να πηγαίνει κανονικά μόνο του, φανάρι φανάρι, κίνηση, οτιδήποτε, αλλά σε στενά δε μπαίνει πλέον.
Υπ'οψιν πως ακόμα κι αν δε το έχεις ενεργοποιήσει, εάν είναι αγορασμενο και στέκεσαι πρώτος στο φανάρι και δε κοιτάς μπροστά (σε βλέπει), μόλις γίνει πράσινο το φανάρι σου κάνει ένα μπιπ μπιπ να ξυπνήσεις.
Άμα δει ότι βλέπεις μπροστά, δε κάνει κιχ.
Last edited: