Ηχεια για υπολογιστη

Reaction score
5
Καλοριζικα ! στο γραφειο σου χωρανε οκ ?? ειμαι και εγω στο να διαλεξω ενεργα για το γραφειο μου

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.658
Και πως παίζνε σ' αυτό το σημείο - χώρο?
Σου λείπει το χαμηλό σε σχέση με πριν (με το sub) ή είσαι οκ? (θα σου λείπει λιγουλάκι δηλαδή αλλά.. θα το πεις.. ?:lolsign:)

Καλοάκουστα.. :drinks:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.535
Δύο τινά μπορούν να συμβούν.
Πρώτον , τα ανοίγεις λίγο προς τα έξω σε παίρνει μερικούς πόντους ακόμα . Ισως λίγο περισσότερο το δεξί, το αριστερό έχει τα ράφια δίπλα του.
Δεύτερον , αντιλαμβάνεσαι ότι το γραφείο είναι μικρό και πας για μεγαλύτερο το οποίο θα σου εξασφαλίσει μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ των ηχείων και περισσότερο χώρο από κάτω για το sub.
Με ευχαριστείς αργότερα. :rofl:

Ndis

Titika
Reaction score
4.751
Παιδιά 8αρια έχω σε γραφείο άνω των 3m, νομίζω ότι για μέχρι και για μένα τα 6.5αρια υπερβολή θα ήταν. Κάτι σε 5αρι ή ακόμα και συγκεκριμένα 4αρια (Νιούμαν,τζενελεκ) σούπερ θα ήταν.

Σε κάθε περίπτωση καλό ακουστα

Reaction score
2.464
Έκατσαν μιά χαρά. Δεν έχω ασχοληθεί με διακοπτάκια, μετρήσεις κλπ μιάς και με ευχαριστεί πολύ αυτό που ακούω.
Πάντως το sub το νιώθεις πως λείπει. Π.χ. στο παρακάτω κομμάτι.
Δε με χαλάει όμως. Με ευχαριστούν πάρα πολύ κι έτσι. Καλή αγορά βγαίνει.

Reaction score
11.122
Να κάνεις ισοστάθμιση, να χάσεις maxspl που έτσι κι αλλιώς δε θα βάζεις τόσο δυνατά να ακούς, για να βγάλεις λίγο παραπάνω μπάσο.

Reaction score
2.464
Έκατσα και έκανα μερικές μετρήσεις έτσι για να παίξω.
Πώς σας φαίνονται; Αρχικά θα κατεβάσω τις υψηλές ή θα ανεβάσω τις χαμηλές από τα ποτενσιόμετρα που έχει το ηχείο πίσω και θα ξαναμετρήσω.
Left Speaker Spectro.jpg
Left Speaker.jpg
Right Speaker.jpg
RightSpeaker Spectro.jpg

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.576
Members
38.201
Νεότερο μέλος
danstefan