- Reaction score
- 271
Καλά και χωρίς πικάπ πως γράφεις κασέτες? Ξέρεις από κασέτα σε κασέτα αλλοιώνεται ο ήχος.
(κοιμαται-εαρινη ναρκη )Θα τρώει..
Οι απωλεστικοί αλγόριθμοι κωδικοποίησης δεν γίνεται να εκλείψουν ακόμα αφού τότε θα τερματίζονταν και όσες δημοφιλείς υπηρεσίες streaming βασίζονται σε τέτοιους...Μιλάμε πρέπει να είναι το εκατοστό νήμα που ανοίγεται σε αυτό το site για την "κατωτερότητα" του πικάπ -βινυλίου. Πολύ τρεμούρα ρε παιδάκι μου. Σώζουν τον κόσμο απο λάθος επιλογές. Λαμπάδα πρέπει να τους ανάψουμε για να αναπαυθεί η ψυχή τους όταν θα φτάσει αυτή η αποφράδα ημέρα (για να είμαι και στο κλίμα χα χα).
Πάντως πιο ενδιαφέρον θα ήταν να ανοίξει νήμα με τον δικό μου παραπάνω τίτλο. Το άλλο έχει εξαντληθεί. Πολύ χρόνο μας πήρε (παίρνει ακόμη) να ξεφύγουμε απο το mp3. Τι αργά που κινούνται τα πράγματα ε ; Νόμιζα ότι η τεχνολογία τρέχει αφού. χα χα.
+Η μαιμού βάζ' φωτιές+
Monkey business. Πάμε για φαί.
Περί αυτής πρόκειται. Χωρίς εισαγωγικά.Μιλάμε πρέπει να είναι το εκατοστό νήμα που ανοίγεται σε αυτό το site για την "κατωτερότητα" του πικάπ -βινυλίου.
Επειδή είσαι εσύ χα χα και επιεδή μάλλον ρωτάς σοβαρά, εγώ δεν έχω τέτοια λογική. Εμένα το μόνο που μου φαίνεται λογικό είναι ότι και όποιο format έχει κάποιος (και μπορεί να έχει πολλά) να κάνει ότι είναι δυνατόν καλύτερο ώστε να το φτάσει (φτάνει) σε κάποιο καλύτερο επίπεδο. Έτσι πιστεύω θα έπρεπε να σκέφτεται οποιοσδήποτε. Συγκρίσεις δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο νόημα ιδίως για ανθρώπους που ασχολούνται με το audio ώς χόμπι. Εάν είναι για οικονοικούς λόγους να διαλέξεις μεταξύ των δύο, ισχύουν όλα αυτά που λέτε, πάνω κάτω. Εδώ συγκρίνουμε ακουστικά με ηχεία -χώρο - μηχανήματα. Τι θές να πως εγώ τώρα ; χα χα.Έλα τώρα ρε @thva ...
Πέρα από τη νοσταλγία και τον ρομαντισμό τι άλλο έχει να προσφέρει το πικαπ στην εποχή μας;
Αμυντική θωράκιση..Έλα τώρα ρε @thva ...
Πέρα από τη νοσταλγία και τον ρομαντισμό τι άλλο έχει να προσφέρει το πικαπ στην εποχή μας;
Εσυ τι πικάπ έχεις είπαμε ;Αμυντική θωράκιση..
Ας υποθέσουμε πως μπαίν' απ' το παραθύρ' εισβολέας..
Εφετζή.Ένα κόκκινο..
Η γυναίκαμ' φταίει..Εφετζή.
Για ποιο λόγο λοιπόν κάποιος ν'ασχολείται με πικάπ στη σύγχρονη εποχή... Καταρχάς θα είχε νόημα εάν κι εφόσον διέθετε ήδη αρκετούς δίσκους LP αλλά αυθεντικές κυκλοφορίες από τις ένδοξες δεκαετίες του βινυλίου αντί σύγχρονων επανεκδόσεων από ψηφιοποιημένα master που εξυπηρετούν λόγους ΄΄αρπαχτής΄΄.
Καλά σε λέει. (από ότι σε κόβω).Η γυναίκαμ' φταίει..
Πολύ μαυρίλα έχ'ς μαζέψ' 'δω μου λέει..
Θα στα βγάλω όξω όλα μου λέει..
Πήρα κόκκινο να φτιάκσω κλίμα..
Άσε που πήρα φτηνό..
Δεν θα παίζ' που δεν θα παίζ' καλά λέω..
Ας βγάζει μάτ'
Καλά σε λέει. (από ότι σε κόβω).
Πρόεδρε κάπου η υπερεσία δεν πήρε θέση (ενώ θα έπρεπε), δεν θυμάμαι που λόγω και άνοιας χα χα και τέλος πάντων ζήτησα την παράιτηση του αντιπροεδρου γιατί φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να ζητήσω την δική σου. Ποιός είναι ορισμένος αντιπρόεδρος ; Δεν ήρθα στις τελευταίες εκλογές. Ο wnet ? Ο Marlboro ? O Κος Μάρκου ?
Εγω για αυτό το νήμα καθιστώ καθαρά υπεύθυνο τον Κο Χρήστο @christos77 και τον Bhutia.
Φαγώθηκαν και οι δύο να γράφουν στον Δεκέμβριο πόσο κατώτερες είναι οι επανεκδόσεις συγκριτικά με τα αυθεντικά και ο Δεκέμβριος επηρεάστηκε ή έκανε κάνα Α-Β test το διεπίστωσε και απογοητεύτηκε και θέλει να πουλήσει την δισκοθήκη του.
Επειδή όμως. o Κος Χρήστος είναι στο απυρόβλητο απο εμένα και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς γιατί απλά είναι ο Κος Χρήστος, μας μένει να φταίει μόνο ο Bhutia.
O WNET ως ειδικος επι των υπολογιστων και ΑρχιτρανσμεταλοφρικουλαςΠρόεδρε κάπου η υπερεσία δεν πήρε θέση (ενώ θα έπρεπε), δεν θυμάμαι που λόγω και άνοιας χα χα και τέλος πάντων ζήτησα την παράιτηση του αντιπροεδρου γιατί φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να ζητήσω την δική σου. Ποιός είναι ορισμένος αντιπρόεδρος ; Δεν ήρθα στις τελευταίες εκλογές. Ο wnet ? Ο Marlboro ? O Κος Μάρκου ?
Και κάπου εδώ να υπενθυμίσουμε (επειδή κάποια στιγμή θα μπει.. ) πως απαγορεύονται οι βωμολοχίες, οι απειλές επί προσώπων, κλπ, κλπ..O WNET ως ειδικος επι των υπολογιστων και Αρχιτρανσμεταλοφρικουλας
Ο Μαλμπορος ως ειδικος επι των λυχνιων και κρυσταλολυχνιων
ΑΥΤΟΙ ειναι οι βοηθοι μου
Ο κυριος που ανεφερες τελευταιος δεν τον γνωριζω ποιος ειναι;;;;;