...πικαπ μετα το 2020, σοβαρα?

Reaction score
271
Καλά και χωρίς πικάπ πως γράφεις κασέτες? Ξέρεις από κασέτα σε κασέτα αλλοιώνεται ο ήχος.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.205
Μιλάμε πρέπει να είναι το εκατοστό νήμα που ανοίγεται σε αυτό το site για την "κατωτερότητα" του πικάπ -βινυλίου. Πολύ τρεμούρα ρε παιδάκι μου. Σώζουν τον κόσμο απο λάθος επιλογές. 😀 Λαμπάδα πρέπει να τους ανάψουμε για να αναπαυθεί η ψυχή τους όταν θα φτάσει αυτή η αποφράδα ημέρα (για να είμαι και στο κλίμα χα χα).

Πάντως πιο ενδιαφέρον θα ήταν να ανοίξει νήμα με τον δικό μου παραπάνω τίτλο. Το άλλο έχει εξαντληθεί. Πολύ χρόνο μας πήρε (παίρνει ακόμη) να ξεφύγουμε απο το mp3. Τι αργά που κινούνται τα πράγματα ε ; Νόμιζα ότι η τεχνολογία τρέχει αφού. χα χα.

+Η μαιμού βάζ' φωτιές+

Monkey business. Πάμε για φαί. 😀
Οι απωλεστικοί αλγόριθμοι κωδικοποίησης δεν γίνεται να εκλείψουν ακόμα αφού τότε θα τερματίζονταν και όσες δημοφιλείς υπηρεσίες streaming βασίζονται σε τέτοιους... :sneaky:

Reaction score
715
Οταν έχεις πατήσει καλά τα ήντα (ίσως και τα δεύτερα) και πάνω από το 50% των αναφορών σου είναι βινυλιακά και διαθέτεις μερικές χιλιάδες βινύλια, σήμερα είναι η καλλίτερη εποχή να απολαύσεις (όσο ακόμη προλαβαίνεις την κώφωση κλπ κλπ) το κρυμμένο πλούτο απόλαυσης που σου δίνει ένα ενα καλά στημένο, και ας είναι φτηνό, immersive σύστημα που να διαθέτει τον upmixer του auro3d για να παίζεις τα βινύλιά σου. Δεν ειναι πολλά τα λ7 πούλα τα βινύλια που δεν ακους πλέον και να η απόλαυση. Το να ξεκινήσει σήμερα ένα νέο παιδι την ενασχόληση του με το βινύλιο δεν βλέπω κανένα λόγω εκτός και εάν έχει εθισθεί από την οικογένεια και του αρέσει να το απολαμβάνει κληρονομικά.

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
10.643
Έλα τώρα ρε @thva ...
Πέρα από τη νοσταλγία και τον ρομαντισμό τι άλλο έχει να προσφέρει το πικαπ στην εποχή μας;

Reaction score
19.394
Εγω για αυτό το νήμα καθιστώ καθαρά υπεύθυνο τον Κο Χρήστο @christos77 και τον Bhutia.

Φαγώθηκαν και οι δύο να γράφουν στον Δεκέμβριο πόσο κατώτερες είναι οι επανεκδόσεις συγκριτικά με τα αυθεντικά και ο Δεκέμβριος επηρεάστηκε ή έκανε κάνα Α-Β test το διεπίστωσε και απογοητεύτηκε και θέλει να πουλήσει την δισκοθήκη του.

Επειδή όμως. o Κος Χρήστος είναι στο απυρόβλητο απο εμένα και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς γιατί απλά είναι ο Κος Χρήστος, μας μένει να φταίει μόνο ο Bhutia. 😀
Έλα τώρα ρε @thva ...
Πέρα από τη νοσταλγία και τον ρομαντισμό τι άλλο έχει να προσφέρει το πικαπ στην εποχή μας;
Επειδή είσαι εσύ χα χα και επιεδή μάλλον ρωτάς σοβαρά, εγώ δεν έχω τέτοια λογική. Εμένα το μόνο που μου φαίνεται λογικό είναι ότι και όποιο format έχει κάποιος (και μπορεί να έχει πολλά) να κάνει ότι είναι δυνατόν καλύτερο ώστε να το φτάσει (φτάνει) σε κάποιο καλύτερο επίπεδο. Έτσι πιστεύω θα έπρεπε να σκέφτεται οποιοσδήποτε. Συγκρίσεις δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο νόημα ιδίως για ανθρώπους που ασχολούνται με το audio ώς χόμπι. Εάν είναι για οικονοικούς λόγους να διαλέξεις μεταξύ των δύο, ισχύουν όλα αυτά που λέτε, πάνω κάτω. Εδώ συγκρίνουμε ακουστικά με ηχεία -χώρο - μηχανήματα. Τι θές να πως εγώ τώρα ; χα χα.

Last edited:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.822
Έλα τώρα ρε @thva ...
Αμυντική θωράκιση..
Ας υποθέσουμε πως μπαίν' απ' το παραθύρ' εισβολέας..

:newrussian:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.822
Εφετζή. 😀
Η γυναίκαμ' φταίει.. :rolleyes:
Πολύ μαυρίλα έχ'ς μαζέψ' 'δω μου λέει..
Θα στα βγάλω όξω όλα μου λέει..
Πήρα κόκκινο να φτιάκσω κλίμα.. 8-)

Άσε που πήρα φτηνό..
Δεν θα παίζ' που δεν θα παίζ' καλά λέω..
Ας βγάζ' μάτ' :tongue:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.693
Για ποιο λόγο λοιπόν κάποιος ν'ασχολείται με πικάπ στη σύγχρονη εποχή... Καταρχάς θα είχε νόημα εάν κι εφόσον διέθετε ήδη αρκετούς δίσκους LP αλλά αυθεντικές κυκλοφορίες από τις ένδοξες δεκαετίες του βινυλίου αντί σύγχρονων επανεκδόσεων από ψηφιοποιημένα master που εξυπηρετούν λόγους ΄΄αρπαχτής΄΄.
:hi::drinks::party:

Reaction score
19.394
Θα έκανα summoned τον Κανακιάνι τώρα να πεθάνουμε στο γέλιο ... αλλά δεν τολμάω. Μια φορά που το έκανα με έβρισε χα χα.
Η γυναίκαμ' φταίει.. :rolleyes:
Πολύ μαυρίλα έχ'ς μαζέψ' 'δω μου λέει..
Θα στα βγάλω όξω όλα μου λέει..
Πήρα κόκκινο να φτιάκσω κλίμα.. 8-)

Άσε που πήρα φτηνό..
Δεν θα παίζ' που δεν θα παίζ' καλά λέω..
Ας βγάζει μάτ' :tongue:
Καλά σε λέει. (από ότι σε κόβω). 😀

Reaction score
19.394
Πρόεδρε κάπου η υπερεσία δεν πήρε θέση (ενώ θα έπρεπε), δεν θυμάμαι που λόγω και άνοιας χα χα και τέλος πάντων ζήτησα την παράιτηση του αντιπροεδρου γιατί φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να ζητήσω την δική σου. Ποιός είναι ορισμένος αντιπρόεδρος ; Δεν ήρθα στις τελευταίες εκλογές. Ο wnet ? Ο Marlboro ? O Κος Μάρκου ? 😀 😀

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.693
Εγω για αυτό το νήμα καθιστώ καθαρά υπεύθυνο τον Κο Χρήστο @christos77 και τον Bhutia.

Φαγώθηκαν και οι δύο να γράφουν στον Δεκέμβριο πόσο κατώτερες είναι οι επανεκδόσεις συγκριτικά με τα αυθεντικά και ο Δεκέμβριος επηρεάστηκε ή έκανε κάνα Α-Β test το διεπίστωσε και απογοητεύτηκε και θέλει να πουλήσει την δισκοθήκη του.

Επειδή όμως. o Κος Χρήστος είναι στο απυρόβλητο απο εμένα και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς γιατί απλά είναι ο Κος Χρήστος, μας μένει να φταίει μόνο ο Bhutia.
:drinks: :party:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.693
Πρόεδρε κάπου η υπερεσία δεν πήρε θέση (ενώ θα έπρεπε), δεν θυμάμαι που λόγω και άνοιας χα χα και τέλος πάντων ζήτησα την παράιτηση του αντιπροεδρου γιατί φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να ζητήσω την δική σου. Ποιός είναι ορισμένος αντιπρόεδρος ; Δεν ήρθα στις τελευταίες εκλογές. Ο wnet ? Ο Marlboro ? O Κος Μάρκου ?
O WNET ως ειδικος επι των υπολογιστων και Αρχιτρανσμεταλοφρικουλας;)
Ο Μαλμπορος ως ειδικος επι των λυχνιων και κρυσταλολυχνιων;)
ΑΥΤΟΙ ειναι οι βοηθοι μου;)
Ο κυριος που ανεφερες τελευταιος δεν τον γνωριζω:dance2: ποιος ειναι;;;;;:gamer:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.822
O WNET ως ειδικος επι των υπολογιστων και Αρχιτρανσμεταλοφρικουλας;)
Ο Μαλμπορος ως ειδικος επι των λυχνιων και κρυσταλολυχνιων;)
ΑΥΤΟΙ ειναι οι βοηθοι μου;)
Ο κυριος που ανεφερες τελευταιος δεν τον γνωριζω:dance2: ποιος ειναι;;;;;:gamer:
Και κάπου εδώ να υπενθυμίσουμε (επειδή κάποια στιγμή θα μπει.. :biggrin:) πως απαγορεύονται οι βωμολοχίες, οι απειλές επί προσώπων, κλπ, κλπ.. :rolleyes:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.884
Members
38.254
Νεότερο μέλος
PanosLouis