...πικαπ μετα το 2020, σοβαρα?

Reaction score
19.387
Ξέρω γω τι μετράγε αυτός ; Νόμιζα εννοεί στην εξοδο του phono. Μετάφραση κακιάς ώρας κάνω, δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς μετράει ; THD+N vs διάφορα output levels απο mV μέχρι πολλά V ; για να δει (και σε mm και σε mc) σχεση θορύβου και παραμόρφωσης σε χαμηλές, μεσαίες και υψηλές - υπερφόρτωσης στάθμες, για να βγάλει το διάγραμμα βέλτιστης περιοχής, αυτό που ακολουθούν λίγο πολύ όλες οι κεφαλές ; Μλκς χα χα

Τέλος πάντων τα specs γραφουν 0.001 %.
να... αυτά βλέπει ο @christos77 και σου "πίνει το αίμα" μετά!
Ρουφάει ... όχι πίνει. 😀

Λίγα για τον Πρόεδρο ... απλό μέλος εσύ. 😀

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.544
:o

Πρώτα πρώτα θέλω να ευχαριστήσω το μέλος του πληρώματος που μπήκε στον κόπο να το μεταφέρει από κει που το είχα ακουμπήσει σε λάθος μεριά.
Ωστόσο υποψιάζομαι ότι είναι κρυπτοβινιλιόφιλος :laugh: καθώς μέσα από τα αλλεπάλληλα σπόιλερς που είχα βάλει, κάτι μαγικό έκανε και η φωτογραφία έγινε αόρατη. :lol:
Έτσι κι εγώ την ξαναβάζω εδώ με ένα μόνο σπόιλερ, βαργιέμαι να ξαναβάζω πολλά. :roflmao:
079a5051b74a5789c8de6c0090337c60.jpg

Reaction score
19.387
τριμάλακας
Υπερθετικός είναι αυτό ΟΚ ... αλλά γιατί υπάρχει τρι - και δεν υπάρχει π.χ. και δι- ? Αυτά με απασχολούν εμένα ως ερωτήματα. 😀 Δεν κάνω πλάκα. Είναι σαν τους μιγαδικούς που δίνουν γεωμετρικές λύσεις μόνο σε μονές τω αριθμώ χωρικές διαστάσεις 2, 3, 5. Μέγα μυστήριο και αυτό, άλυτο ακόμη μαθηματικά.

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.149
Και για όσους δεν κατάλαβαν το Phono stage αυτού του προενισχυτή έχει frequency response 10hz - 300Khz.
Ta 300Khz @-3db.
Τώρα εξηγούνται όλα... Εφόσον η ακοή του Μαρκησίου φτάνει ακόμα αισίως μέχρι τα 18 KHz είναι επόμενο ν'απαιτούσε το φωνογραφικό του στάδιο με το ακόλουθο ενισχυτικό να πιάνουν σε απόκριση μέχρι την εικοστή αρμονική στο εν λόγω όριο ώστε ν'αντιλαμβάνεται εκείνος ρεαλιστικότερα την οξύτητα από τα ενεργειακά μέτωπα κατά τις δυναμικές αντιθέσεις στο πρόγραμμα αναπαραγωγής. :smile:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.886
Τώρα εξηγούνται όλα... Εφόσον η ακοή του Μαρκησίου φτάνει ακόμα αισίως μέχρι τα 18 KHz είναι επόμενο ν'απαιτούσε το φωνογραφικό του στάδιο με το ακόλουθο ενισχυτικό να πιάνουν σε απόκριση μέχρι την εικοστή αρμονική στο εν λόγω όριο ώστε ν'αντιλαμβάνεται εκείνος ρεαλιστικότερα την οξύτητα από τα ενεργειακά μέτωπα κατά τις δυναμικές αντιθέσεις στο πρόγραμμα αναπαραγωγής. :smile:
Μάστορα ρίχτο πάλι , δεν το έπιασα με την πρώτη.

K

kimon

Guest
Υπερθετικός είναι αυτό ΟΚ ... αλλά γιατί υπάρχει τρι - και δεν υπάρχει π.χ. και δι- ? Αυτά με απασχολούν εμένα ως ερωτήματα. 😀 Δεν κάνω πλάκα. Είναι σαν τους μιγαδικούς που δίνουν γεωμετρικές λύσεις μόνο σε μονές τω αριθμώ χωρικές διαστάσεις 2, 3, 5. Μέγα μυστήριο και αυτό, άλυτο ακόμη μαθηματικά.
Πως λέμε Ερμής ο Τρισμέγιστος; Τρισένδοξος; Δείχνει ότι η ιδιότητα βρίσκεται στον κόρο, στο μη περαιτέρω που λένε.

Reaction score
3.967
Σε παραπέμπω στον βοηθό μου και υποψήφιο διδάκτορα μου τον Bhutia. 😀😍 Εγω παρέχω μόνο ψυχολογική υποστήριξη.😀

Δεν ξέρω εγώ απο αυτά τα nerdi - στικά που λέτε. Εμένα έτσι και αλλιώς στα 40 Κ φτάνουν τα ηχεία μου και πάλι με μηδέν ενέργεια (πως τα λέτε) κει πάνω χα χα. Τα πήρα όλα να είναι συν πλην εκεί. Δεν παίζουν ρόλο αυτά κατά τη γνώμη μου, τόσο πολύ. Τα 300.000 πάντως που λέει ο κύριος που υποτίθεται δεν ξέρω χα χα παραμύθι μου φάινεται για phono, απο αυτά που κοροιδεύει ο wnet, αλλά δεν ξέρω, εγώ έχω μείνει και πίσω (όχι ότι τα έψαχνα ποτέ). 😀

Ξανσούι. Τι μάρκα είναι αυτή ;

Δεν μιλάει και η Υπερεσία ... ο καθένας εδώ κάνει και δηλώνει ότι θέλει. 😀😀

Ξέρεις εάν βγήκε κανένα (universal όμως) digital to digital converter απο usb σε I²S ή να ρωτήσω τον κατσκευαστή του dac μου ; 🙂

Εμένα το λές τώρα αυτό ; 😀 Μια απο τα ίδια και (χειρότερα) εδώ. 😀
Η Υπερεσία θα τοποθετηθεί πάραυτα,
θα σας ειδοποιήσουμε.

Reaction score
19.387
Πως λέμε Ερμής ο Τρισμέγιστος; Τρισένδοξος; Δείχνει ότι η ιδιότητα βρίσκεται στον κόρο, στο μη περαιτέρω που λένε.
Θα το ψάξω γλωσσολογικά ... να δω απο που και πως έχει προκύψει να είναι έτσι όλα. Τρισάθλιος. τρισκατάρατος κλπ

Reaction score
19.387
@thva έχεις ρίξει καμια χυλόπιτα στον Ιωάννη @JOHN MARKOU και σου κολλάει τόσο πολύ;😁😁
Του έχω πεί κάτι "κακίες" ... ναι. 😀

Αλλά και αυτός δεν πάει πίσω. 😀

Θα τον περάσω στις εξετάσεις που θα διεξάγει ο Κος Χρήστος, είναι όλα μιλημένα και κανονισμένα, έχω τα θέματα. 😀

Πάω να βάλω παγοκύστες στο γόνατο.

Last edited:

K

kimon

Guest
Προφανώς είναι μια "μαγική" ιδιότητα του αριθμού τρία, η τριπλή επανάληψη στερεώνει τα αποτελέσματα μιας
πράξης ή μιας ευχής. Η αντίληψη αυτή εκφράζεται γλωσσικά στο τριαδικό σχήμα, στο τρίτο και "καλύτερο" ή εναργέστερο, κάτι πολύ συχνό στα δημοτικά τραγούδια.
(Σε γλυτώνω κι απ' τον κόπο)!

Reaction score
3.967
Ποιά είναι η ribbon ?
Τα super tweeters που έβγαλε η SONY όταν πρωτοκυκλοφόρησε το SACD τα πωλούσε έξτρα , είχαν και ρυθμιστικό περιστροφής και κροσσάρισμα , και έφταναν τα 70KHZ έλεγε τότε η SONY .
Τώρα ποιός άκουγε 70KHZ πέρα από νυχτερίδες δεν ξέρω. Τα είχα δει και μου άρεσαν πολύ , αλλά το ποσό που ζητούσαν ήταν εξωφρενικό κάπου στις 500.000ΔΡΧ. Περίπου το 97 αν θυμάμαι καλά.
Τα δανείστηκα και τα έβαλα στο σύστημα άλλα δεν άκουσα τίποτα , ακόμη και με sacd που είχα , και τα έδωσα πίσω.
Των ribbon..
κορέκτορας :idk:

K

kimon

Guest
Και μια ψυχολογική ερμηνεία που δεν περνάει από τον προσγειωμένο νου των μεγαλυτέρων σε ηλικία:

The older members of team What Hi-Fi? are sometimes puzzled why the younger generations are so taken with vinyl, but it makes sense to me. When streaming from Spotify or Netflix from your smartphone or laptop has been the norm, vinyl records – and turntables – offer a wonderfully tactile, physical sense of ownership and connection to music that a digital stream simply doesn't. Being able to disconnect from the shiny screen of doom and instead interact with physical products also does wonders for your mental health.

Reaction score
19.387
Και μια ψυχολογική ερμηνεία που δεν περνάει από τον προσγειωμένο νου των μεγαλυτέρων σε ηλικία:

The older members of team What Hi-Fi? are sometimes puzzled why the younger generations are so taken with vinyl, but it makes sense to me. When streaming from Spotify or Netflix from your smartphone or laptop has been the norm, vinyl records – and turntables – offer a wonderfully tactile, physical sense of ownership and connection to music that a digital stream simply doesn't. Being able to disconnect from the shiny screen of doom and instead interact with physical products also does wonders for your mental health.
Και φιλοσοφικά η σύνδεση του ανθρώπου με το αντικείμενο είναι σημαντική. Αυτό για δύο λόγους που θα τους ανφέρω αλλά δεν θα τους αναλύσω γιατί είναι ¨βαριά" και βαθιά πράγματα αυτά. Αλλά όποιος θέλει το ψάχνει εάν ξέρει τι να ψάξει α) μας συνδέει με το τώρα χρονικά που στην ουσία είναι η μόνη πργαμτικότητα μην αφήνοντας να πλάθεις φαντασία χωρίς κάποια "αγκύρωση¨ καθώς είναι κακό ψυχολογικά και ψυχιατρικά και β) επειδή ο άνθρωπος μπορεί μεν να δεί μέχρι και τους άλλους ως αντικείμενα αλλά ποτέ τον ίδιο του τον εαυτό ως τέτοιο. Αυτή η διαφορά στην αντίληψη τον κάνει να αισθάνεται, να κατανοεί και να του υπενθυμίζεται συνεχώς η ταυτότητά του ως πρόσωπο - γιατί για κάποιο λόγο που η επιστήμη δεν το γνωρίζει ακόμη αλλά ερευνάται - το ξεχνάει.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.848
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29