- Reaction score
- 86.633
Κανένατι σύστημα ισοστάθμισης χρησιμοποιεί τούτο?
Κανένατι σύστημα ισοστάθμισης χρησιμοποιεί τούτο?
Κανένα
Νεξτ.
Πιο εύκολα θα χωνέψω δυο πιάτα καλοβρασμένες μπάμιες γιαχνί, θυμήθηκα τη μάνα μου να με κυνηγάει με το πιάτο για να με πείσει τι νόστιμες που είναι... Τι εποχές Θεέ μου!Σωστά.
Το μοναδικό σενάριο που μπορώ να χωνέψω είναι σε συνδυασμό με Genelec και το λογισμικό τους για ισοστάθμιση.
You know better.Λοιπόν, καλύτερα να μείνω με τα Genelec , το λογισμικό τους και τις λατρεμένες balanced συνδέσεις, παρά αυτό.
Αν και γενικά δηλώνω δικάναλος...Θέλω να μου βρείτε ένα νεόνυμφο ζευγάρι 30αντάρηδων που να βγήκε να αγοράσει δικάναλο σύστημα για το σαλόνι του νέου τους σπιτιού. Στις μέρες μου αγόραζαν όλοι.
Και για heights έχει 5άρια.![]()
Φτώχεια κατηραμμένη.![]()
Καμία σχέση. Αναφέρομαι μόνο στο ότι είναι κομψά. Και για αυτά και για τα 6.5άρια.
Ξαναδιάβασε το προηγούμενο ποστ.Καμία σχέση. Αναφέρομαι μόνο στο ότι είναι κομψά. Και για αυτά και για τα 6.5άρια.
Δεν αμφιβάλω. Σε dedicated ίσως και να έβαζα. Σε καθημερινό δωμάτιο ούτε για αστείο αν είναι να φαίνονται. Σε in wall ίσως, αλλά και πάλι εξαρτάται από το δωμάτιο, το layout κ.α.ΥΓ. Άλεξ, μια μέρα έλα να σε βάλω να ακούσεις τον δίσκο των Kraftwerk, blue ray είναι, σε Dolby Atmos φυσικά.
Παλιά το είχα πει, τι είδα όταν δυνάμωσα πολύ τη στάθμη, πραγματικά πολύ όμως, πάνω από 10 dB άνω της στάθμης αναφοράς.
Είδα να κλιπαρει μόνον το πάνω δεξιά ηχείο, το άτμος ντε, το ταβανιού λέμε.
Κι έχω ίδια ηχεία ολόβερ.
Άμα σου βάλω να παίζουν μόνο τα πάνω ηχεία, δεν θα πιστεύεις στα αυτιά σου τι στάθμες ανεβάζουν.
Για να στο πω εντελώς απλά, τα 4 πάνω ηχεία σε αυτό το δίσκο μπορούν να ανεβάσουν στάθμη υψηλότερη από την υψηλότερη στάθμη που θα ανεβάσουν τα μπροστινά, τα κυρίως ντε, τα main πως τα λέτε δε ξέρω.![]()
Ε, και τι, τα λάθη του εκάστοτε μαστερά μας διαφημίζεις τώρα..?Όπως και να'χει, είναι πολύ αστείο να βλέπεις να είναι ίδια τα main με τα atmos του ταβανιού, και να μην ανάβει καθόλου το λαμπάκι κλιπαρίσματος στα main, αλλά να ανάβει στα ταβανιού!
Ίσα ίσα, αυτό είναι το σωστό.Ε, και τι, τα λάθη του εκάστοτε μαστερά μας διαφημίζεις τώρα..?![]()