Ndis
Titika
- Reaction score
- 4.755
Στο room με τα 8361, subs γιατί δεν έχουν ???
Σωστά.Και ο αριθμός των σαμπς σε στούντιο καθορίζεται από το μέγεθος του χώρου, τις ακουστικές ιδιότητες-χαρακτηριστικά του, τον αριθμό των θέσεων ακρόασης (πολύ σημαντικό) και άλλους παράγοντες.
Σωστά.Εχω δει πολλές φωτό από στούντιο με μεγάλα εντοιχισμένα σαμπς (πληθυντικός) αλλά και τεράστια εντοιχισμένα μόνιτορς, όπου εκεί πράγματι ίσως να μην χρειάζεται να έχεις πολλαπλά σαμπς. Ο εντοιχισμός και τα καλά σχεδιασμένα τοιχώματα αλλάζουν την συζήτηση.
Αν είναι οκ με ένα ή κανένα sub τι σημασία έχει. Για αυτόν δεν χρειάζεται. Είτε έχει μια θέση είτε πολλές. Είτε έχει ένα sub είτε κανένα. Αν δεν θέλει πρέπει ντε και καλά να βάλει επειδή το λένε οι μελέτες; Όχι βέβαια. Και εγώ θέλω sub. Αυτό όμως δεν υπαγορεύει ότι πρέπει να έχουν και οι άλλοι.Άλλο όλα αυτά, πραγματικά ενδιαφέροντα για ανάλυση, και άλλο τα αστοιχείωτα που έχουν γραφτεί τις τελευταίες εβδομάδες, πως δεν χρειάζονται σαμπς ή πως το ένα σαμπ σε οικιακούς χώρους είναι υπεραρκετό.
Λάθος. Πιάνω την ευκαιρία για να πω πως δεν χρειάζονται όλα αυτά ντε και καλά για να απολαύσεις ότι θες να απολαύσεις. Άποψη μου, νομίζω πως μπορώ να την εκφράσω.Πιάνεις την ευκαιρία για να κριτικάρεις τεχνοκρατικά τεκμηριωμένες προτάσεις, ψάχνοντας επιβεβαίωση για τις δικές σου επιλογές, οι οποίες καθορίζονται από την προσωπική σου παντόφλα, τις αισθητικές σου προτεραιότητες. Και μετά προβάλλεις υποσυνείδητα αυτήν την συμπεριφορά σου σε άλλους.
Δεν θα μπορούσε άλλωστε.Χαλάρωσε. Το καταλάβαμε και το σεβόμαστε, πέρα από την απαραίτητη πλάκα. Κανείς δεν θα σου επιβάλλει πως θα διακοσμήσεις το σαλόνι σου.
Ναι, το κατάλαβα. Αυτό ακριβώς έγραψα πως έκανες. Προβολή λέγεται.Πιάνω την ευκαιρία για να πω πως δεν χρειάζονται όλα αυτά ντε και καλά για να απολαύσεις ότι θες να απολαύσεις. Άποψη μου, νομίζω πως μπορώ να την εκφράσω.
Ακριβώς.θέλουμε λύσεις που απευθύνονται σε studios ή σε dedicated.
Σωστά, άρα στο συγκεκριμένο μαγαζί ότι είναι κάτω από 30hz είτε το πετάνε είτε δεν ασχολούνται.To Sony360 ως φορμάτ είναι για χρήση σε ακουστικά. Επίσης δεν έχει .1 κανάλι.
Φαντάζομαι αυτά τα δεδομένα παίζουν ρόλο
Καλά χαλάρωσε. Μάλλον δεν έχεις καταλάβει που βρίσκεσαι.Ακριβώς.
Ή σε σαλόνια, που τα χρησιμοποιούμε σα να'ταν dedicated.
Οι παντοφλοκρατούμενοι σαλονατοι, να πα να πάρουν καμιά ηχομπαρα σονος δεξερωγωτι και να μη μας πρήζουν τα κακαλα. Αυτά είναι παιχνίδια για μεγάλα παιδιά, με μεγάλα δικά τους δωμάτια.
Άμα δεν έχετε δικό σας δωμάτιο, περάστε έξω κύριε.
Μάλλον στο sony360 επικεντρώνονται στο immersiveness σαν αίσθηση στα ακουστικά, και χρησιμοποιούν και τα ηχεία για κάποιον λόγο επιβεβαίωσης. Περισσότερο ασχολούνται με την τοποθέτηση ήχων στον τρισδιάστατο χώρο.Σωστά, άρα στο συγκεκριμένο μαγαζί ότι είναι κάτω από 30hz είτε το πετάνε είτε δεν ασχολούνται.
Εσύ δεν έχεις καταλάβει που βρίσκεσαι.Καλά χαλάρωσε. Μάλλον δεν έχεις καταλάβει που βρίσκεσαι.
Και πολύ καλά κάνουν.Η εμπορική διάσταση του Atmos είναι επιπέδου παραπλάνησης του καταναλωτικού κοινού.
Παλικάρι μου καλό, όπως λες κι εσύ, θεωρώ πως μόνον εσύ ανάμεσά μας ένα ψυχολογικό το έχεις.Πάντως ένα ψυχολογικό το έχετε παλικαράκια μου καλά. Ε;
Ένα κάποιο θέμα ανάγκης επιβεβαίωσης, ε;
Έχω και εγώ. Με τα ποτήρια της μπύρας.Παλικάρι μου καλό, όπως λες κι εσύ, θεωρώ πως μόνον εσύ ανάμεσά μας ένα ψυχολογικό το έχεις.
Μια χαρά το έχω.Εσύ δεν έχεις καταλάβει που βρίσκεσαι.
Εδώ, βλαμμένοι.
Πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά.Η πλάκα είναι ότι το studio c δεν είναι τόσο "διαχυτικο" παρά τους πολλούς διαχυτες. Ακολουθεί, ίσως το μοναδικό παράδειγμα που το κάνει, την ακουστική ambechoic. Θεωρείται μάλλον βινταζ από τους σύγχρονους ακουστικους. Λεπτομέρειες και διαγράμματα εδώ:
Blackbird studio acoustic design - Gearspace.com
Hi, It seems that I can't find any technical papers or info about Blackbird studio acoustic design. All I get is that beautiful picture from its controgearspace.com