...πικαπ μετα το 2020, σοβαρα?

Reaction score
12.240
με τόσο μακρύ καλωδιο σήματος που έχει , θα φθάνει τίποτα στο phono ? :biggrin:
Την ίδια ακριβώς απορία είχα κι εγώ, αλλά βαρέθηκα να σχολιάσω ( με κέρδισε το νήμα των βουλευτικών εκλογών :p )

Reaction score
271
:whistling: :whistling: :whistling:

Σταύρο το έδειξα στην γυναίκα μου και μου είπε Α!! Πιο ωραίο από αυτήν την παλιάτζούρα που έχεις τώρα για πικάπ,πάρε ένα τέτοιο και όταν τις έδειξα την τιμή μου φώναξε δυνατά '' διαζύγιοοο''

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.504
:whistling: :whistling: :whistling:

από ..."καλλιτεχνικής" άποψης ωραίο φαίνεται... :p
αν βγάλεις τους βραχίονες θα μπορούσε να είναι μοντέρνα τέχνη, βρύση, βάση για τηλεόραση, καβαλέτο για σύγχρονους πίνακες, μοντέρνο ηλεκτρικό μάτι κουζίνας και πολλά άλλα!!!

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.804
με τόσο μακρύ καλωδιο σήματος που έχει , θα φθάνει τίποτα στο phono ? :biggrin:
Τσ, τσ, λεπτομέρειες.. :rolleyes:
Η εμπειρία να το έχεις έτσι κοντά, με το ποτάκι σου και με εύκολες αλλαγές υπερνικά τα όποια μειονεκτήματα..
Είναι εθιστική θέση και η μόνη που θα μπορούσα να ευχαριστηθώ πια..

Dj mode.. 8-)

Reaction score
271
Ευτυχώς η καημένη έχει ανεχτεί και 15 ιντσα sub μες στο σαλόνι και 12 ιντσα ηχεία pa και τελικούς ανά διαστήματα. Δεν έχω παράπονο ξέρω ότι με πειράζει. Λίγες φορές την έφτασα στο αμήν π.χ. όταν γύρισε σπίτι μια μέρα και είχα στήσει καμια χιλιάδα δίσκους, στην τραπεζαρία για να τους καθαρίσω. Φτηνά την γλύτωσα εκείνη την μέρα.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.227
.. οσο νωριτερα ξεφυγει κανεις απο αυτη τη φαρσα (που λεγεται βινυλιο εν προκειμενω), τοσο το καλητερο.
... προφανως, αυτο συμβαινει ειτε λογο ηλικιας ειτε λογο αριθμου αλμπουμ.
~ αν δεν ξεφυγεις, τοτε το μικροτερο ως θεμα που αντιμετωπιζεις ειναι το βινυλιο ~
(το ιδιο και μαλιστα σε πιο εκτεταμενο βαθμο ισχυει και με το χαι φαι - χαλιεντ, βεβαια και μονο που καποιος μπηκε σε αυτο το χωρο ειναι προβληματικο/καθοτι εχει παρελθει ο χρονος προβληματιζμου/ απο μονο του)

Last edited:

Reaction score
3.899
.. οσο νωριτερα ξεφυγει κανεις απο αυτη τη φαρσα (που λεγεται βινυλιο εν προκειμενω), τοσο το καλητερο.
... προφανως, αυτο συμβαινει ειτε λογο ηλικιας ειτε λογο αριθμου αλμπουμ.
~ αν δεν ξεφυγεις, τοτε το μικροτερο ως θεμα που αντιμετωπιζεις ειναι το βινυλιο ~
(το ιδιο και μαλιστα σε πιο εκτεταμενο βαθμο ισχυει και με το χαι φαι - χαλιεντ, βεβαια και μονο που καποιος μπηκε σε αυτο το χωρο ειναι προβληματικο/καθοτι εχει παρελθει ο χρονος προβληματιζμου/ απο μονο του)
Αγαπημένε Δεκεμβριε, επίτρεψέ με να διατυπώσω την βιωματική μου γνώμη.
Σε κάθε ακροαματική διαδικασία σύγκρισης ποιότητας αναπαραγωγής, το βινύλιο 7/10 ξεφτιλίζει το στριμιγκ.
Σε ηχογραφήσεις κλασικής μουσικής είναι εντυπωσιακή η διαφορά της απόδοσης.
Η κίνηση των οργάνων και ο πλούτος των χροιών είναι στα όρια απολαυστικού-ενοχλητικού.
Δεν σου κρύβω ότι σ αυτές τις ακροάσεις όπου η ποιότητα των πηγών ήταν υψηλή, η προκατάληψή μου ήταν υπέρ του ψηφιακού, όποτε το αποτέλεσμα -για μένα - βρίσκεται στο σύμπαν του ανεξήγητου.
Παρά τα σαφή συμπερασματά μου, η καθημερινότητα μου, σπανίως περιλαμβάνει ακρόαση βινυλιων, λόγω της ασύγκριτης ευκολίας του στρίμιγκ και της αποδεκτής του ποιότητας.
Όλα τα παραπάνω βέβαια είναι δικές μου διαπιστώσεις και συνήθειες και δεν αποτελούν προτροπές προς οποιονδήποτε τα διαβάζει.
Ούτε με κοπτει ούτε με αφορά η αντίδραση του οποιουδήποτε έχει άλλη συμπεριφορά για να απολαμβάνει τις μουσικές του.
Όλοι περιδιαβαίνουμε στο φόρουμ με κοινή συνιστώσα την ακροαματικοφιλία μας, όποτε δεν αντιλαμβάνομαι τις πολλαπλές απαξιωτικές αναφορές σε κλισέ τύπου χαιεντας κλπ.
Τώρα είμαι αραχτός στο σπίτι της κόρης και απολαμβάνω you tube music από κακοκουρδισμενο Sonos system.
Αξία ανεκτίμητη η κόρη μου.
Ακούω τα παντα μέσα σε σύννεφο ψυχικής ευφορίας!

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.227
-> ισως ακουγεται πιο ευηχα..επειδη στοχευει στη μεσαια περιοχη και εξομαλυνει τα ακρα.
(.... στα υπολοιπα συμφωνουμε με τον αγαπητο Geomiat, και καθε κριτικη, οπως και αυτοκριτικη ειναι ευπροσδεκτη ~ ή εποικοδομητικος σχολιασμος).
Εφοσων η μουσικη ειναι ο αυτοσκοπος, το συστημα και ο χωρος ειναι απλα το μεσο (και αντιμετωπιζεται ως τετοιο).
Καποια στιγμη ειναι φυσιολογικο να σταματησει να σε πολυνοιαζει το ολο πραμα, αυτο λεω πιο πανω, και βεβαια να ξεκινησεις να απολαμβανεις περα απο τα υλικα ή αυλα και τα μηχανηματα.
(εκει επισερχεται το αστειο με τους κολλημενους)

(ουτε αυτα τα εχω, απλα γιατι δεν επεσαν μπροστα μου μεχρι τωρα)
~προτιμω Bandcamp~
.. ισως φαινομαι καποιες φορες αφοριστικος ~ περισσοτερο τουλαχιστων αποτι ειμαι.
παντως δεν αναφερομαι σε ατομα του φορουμ, αλλα ως ευρυτερη ιδεα.. 8-)
Ακούω τα παντα μέσα σε σύννεφο ψυχικής ευφορίας!
(εγω παλι εχω την εφορια σκετο απ'εξω και μου χτυπα τη πορτα - ισοζυγιο κυριε μαιμου... τα παραστατικα κυριε μαιμου...κεργια και λιβανια.. 🐒 )
και το μονο συννεφο ειναι οι Meteors μες το μηνα

(Διασκευη ρολιγκ στονς, και μου λες για ακροαματοφιλια..τι ειναι αυτο!? :king: :angel: )

λοιπον, ειχαν ερθει πριν 3 χρονια (αγαπημενη μπαντα οσο καμμια αλλη, για πολλους λογους), στα γενεθλια μου (αν και δε τα γιορταζω) ~ παιζουν το brainticket και μου "φευγει το κεφαλι" ... εχω φαει το κοσμο να βρω την ηχογραφιση... χαθηκε .. και εκει που εχει πεθανει ολα και η ελπιδα και απλα το εχω καταπιει.. ανακοινωνεται ο δισκος πριν κανα μηνα και διαπιστωνω οτι το περιεχει σε studio version, κανω χαμο (γιατι δε μπορω να δοσω παραγγελια, κολαγε το σαιτ, στελνω email , βρισκω γνωστους, δετους και λυμενους) και φτανει στα χερια μου τη προηγουμενη βδομαδα (...).... και εδω ερχεται η ανωμαλια... περιμενω τα ψηφιακο, στη ξεφτυλα μια φορα το εβαλα να το ακουσω χτες βραδυ... 8-)

Last edited:

Reaction score
3.899
Αυτό λοιπόν που περιγράφεις στην τελευταία παράγραφο του ποστ σου, είναι η πραγματική κ@υλα του να ακούσεις κάτι όπως εσύ γουστάρεις για να την «ακούσεις».
Εκεί έπαθα την μεγάλη ήττα με το βινύλιο. Λες δεν γίνεται αυτό, στο στριμιγκ ακούγεται σα να τραγουδάει ο ξάδερφος του τραγουδιστή. Τα κλαπατσίμπανα ακούγονται τενεκεδένια. Τι στο π@@τς@ έκανε ο μαστεράς στην ψηφιοποίηση;
Το φαντάζεσαι; Να ακούει όλος ο πλανήτης μια παπαριά και να λέει ακούω σπέσιαλ, καθότι έχω απόδοση cd+!
Δεν έχω κάνει το τεστ σε φθηνότερα μηχανήματα, ούτε στα δικά μου.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.227
... πιθανως και να παιζουν υποδεεστερα καποια πραγματα σε καποιες πλατφορμες, τουλαχιστων για καποια ειδη - δεν ξερω απο που εχουν παρει το μουσικο αρχειο ανα περισταση, δεν εχω μπει σε "τριπακι" συγκρισης ποτέ.. (σσ. σε αλλο συστημα ακουω streaming και σε αλλο cd/lp ).

-ενταξη, δεν ειναι και πολλοι που μπορουν να παιξουν (και να το φερουν στο υφος τους, φυσικα και αβιαστα) αυτο το κομματι RIP Joel Vandroogenbroeck (εφυγε μετα απο μερικους μηνες, ηταν καποιου ειδους αντιο) .. οχι οτι οι Invisible hands δεν εχουν δικες τους συνθεσεις που ειναι εξισου "ακουστικες" (και γι αυτο τους υπερλατρευω).

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.834
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon