Σταύρος Λαγκαδιανός
Το αγοράκι με τα σπίρτα
- Reaction score
- 30.513
Την ίδια ακριβώς απορία είχα κι εγώ, αλλά βαρέθηκα να σχολιάσω ( με κέρδισε το νήμα των βουλευτικών εκλογών )με τόσο μακρύ καλωδιο σήματος που έχει , θα φθάνει τίποτα στο phono ?
Σταύρο το έδειξα στην γυναίκα μου και μου είπε Α!! Πιο ωραίο από αυτήν την παλιάτζούρα που έχεις τώρα για πικάπ,πάρε ένα τέτοιο και όταν τις έδειξα την τιμή μου φώναξε δυνατά '' διαζύγιοοο''
από ..."καλλιτεχνικής" άποψης ωραίο φαίνεται...
Τσ, τσ, λεπτομέρειες..με τόσο μακρύ καλωδιο σήματος που έχει , θα φθάνει τίποτα στο phono ?
Τέλεια! 2 σε 1!όταν τις έδειξα την τιμή μου φώναξε δυνατά '' διαζύγιοοο''
Και εσύ τι είπες ; Δεν πιστεύω να μην συμφώνησες ;μου φώναξε δυνατά '' διαζύγιοοο''
Σιγά μην σου δώσει διαζύγιο. χα χα.άμα ειναι να πάρουμε διαζύγιο έτσι.... ας το κάνουμε με θηριώδη ηχεία ή sub... όχι με πικάπια
Αγαπημένε Δεκεμβριε, επίτρεψέ με να διατυπώσω την βιωματική μου γνώμη... οσο νωριτερα ξεφυγει κανεις απο αυτη τη φαρσα (που λεγεται βινυλιο εν προκειμενω), τοσο το καλητερο.
... προφανως, αυτο συμβαινει ειτε λογο ηλικιας ειτε λογο αριθμου αλμπουμ.
~ αν δεν ξεφυγεις, τοτε το μικροτερο ως θεμα που αντιμετωπιζεις ειναι το βινυλιο ~
(το ιδιο και μαλιστα σε πιο εκτεταμενο βαθμο ισχυει και με το χαι φαι - χαλιεντ, βεβαια και μονο που καποιος μπηκε σε αυτο το χωρο ειναι προβληματικο/καθοτι εχει παρελθει ο χρονος προβληματιζμου/ απο μονο του)
Σε κάθε ακροαματική διαδικασία σύγκρισης ποιότητας αναπαραγωγής, το βινύλιο 7/10 ξεφτιλίζει το στριμιγκ
(εγω παλι εχω την εφορια σκετο απ'εξω και μου χτυπα τη πορτα - ισοζυγιο κυριε μαιμου... τα παραστατικα κυριε μαιμου...κεργια και λιβανια.. )Ακούω τα παντα μέσα σε σύννεφο ψυχικής ευφορίας!