...πικαπ μετα το 2020, σοβαρα?

Reaction score
6.803
Όπως με τον Bhutia και πολλούς άλλους απλώς σας χρησιμοποιώ και εξαντλώ το "πολιτικό" σας κεφάλαιο. Απλώς είστε απο τους λίγους που το καταλαβαίνουν. Ο Bhutia άργησε έπρεπε να του το εξηγήσω χα χα.

😍 Σε όλους.

Άσε τον @Bhutia μας τώρα, πρέπει να έχει ήδη πατήσει Μόναχο 😎😎

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.588
.... και εξτρα βαρος αναγνωσης βαλε να διαβαζει ολη τη πληροφορια,οχι μισοδουλειες 🐒
Τρία εξακόσα! Να τ' αφήσω??

...........................................................................................

Λοιπόν. Αντί να πληρώνετε για βινίλια, πάρτε μια ντουζίνα τέτοια.
Συν τοις άλλοις, με μερικά μαξιλάρια φιάνετε καναπέδες, σκαμπώ, έχετε και τραπεζάκια :biggrin:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.821
Ποιος αίλουρος; Δεν είδες τον άλλο τον γέρο που έφερε το πικάπ δίπλα στην πολυθρόνα γιατί ούτε να σηκωθεί για κατούρημα δε μπορεί;
(φοράει πάνα ακράτειας όμως)

Τουλάχιστον σηκώνει το βραχίονα!
(αφού δε σηκώνεται τίποτε άλλο)

Ρουν. Εγγύηση.
Αυτή η θέση είναι epic..
Ιδανικός τρόπος να ''παιξεις'' για λίγο με το πικάπ..
Ιδανική θέση για τα άλλα που λες είναι το wc.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.056
Μόνο τα αυτιά λειτουργούν τέλεια
Α, ναι.
Για να κρατάνε τα γυαλιά πρεσβυωπίας.

Όσον αφορά την ακοή, και την τηλεόραση τέρμα τη βάζουν για ν'ακουσουν ειδήσεις με τον γελοίο εκείνο που κάνει 3D τον τάφο του βασιλιά.

Reaction score
4.705
.
Εχω μπερδευτει εντελως!

Μιλαμε για μια "αρχαια" τεχνολογια που εκ των πραγματων αρνειται να πεθανει.
Η διαφοροποιηση αποψεων περι του ηχου
ειναι παγκοσμιο φαινομενο αλλα τα τελευταια χρονια ζησαμε εδω,
και εννοω σ'αυτο το φορουμ,
μια ανασκευη πολλων δογματων και αφηγηματων γραμμενων σε πετρα.

Οσοι διαβαζουν προσεχτικα καταλαβαινουν τι εννοω.
Δεν εξεταζω αν αυτη οφειλεται σε γνησια μεταστροφη
η απλως ηταν τοτε αλλα δεν ειναι πλεον trendy..
Βοηθηστε...

Μηπως να καταληξουμε οτι για ν'αποδωσει οποιδηποτε τεχνολογια
απαιτουνται πολυ συγκεκριμενες προυποθεσεις και συνθηκες;
που δεν πληρουνται σχεδον ποτε σπιτι μας;
Οτι τα απολυτα θεωρητικα ορια καθε μιας δεν εχουν και τοσο σημασια
αν δεν βρισκομαστε σε εργαστηριο
η σε υποθεσεις εργασιας;

Oτι τελικα μονη σημασια εχει τι εισπραττει ο καθενας μεσω της ακοης,
ιδιοσυγκρασιας, υποκειμενικης προδιαθεσης
στο χωρο του και μονο;
Σημασια εχει μονο αυτο που τελικα αποδεχομαστε
ως ικανοποιητικο η απωθητικο;

Μηπως τα λεφτα μας να επιαναν τοπο μονο για εμας
οχι για τους ρηβιουερς, η τα πειραματα του Toole που ουτε ο ιδιος τα παιρνει σοβαρα
οταν προκειται για το σαλονι του;
Λεω μηπως....

Reaction score
4.000
Μία διευκρίνηση, καλό είναι να ξεχωρίζουμε το μέσο (πικάπ) από το υλικό (βινύλιο).
Η αναβίωση του υλικού έχει να κάνει και με άλλους λόγους, φετίχ, συλλεκτικούς κλπ για κάποιους. Το μέσο είναι απλά αυτό που βοηθά στην απόλαυση του υλικού και δεν χρειάζεται να είναι υψηλής κατηγορίας τιμής απαραίτητα πρέπει ομως να έχει μία στοιχειώδη καλή απόδοση που θα εξασφαλίζει αξιοπρεπή αναπαραγωγή. Η πρακτικότητα έχει να κάνει με τον χρήστη. Το πολύ "καθισιό" που προσφέρει η απόλαυση μέσω ψηφιακών μέσων δεν είναι ότι καλύτερο από την άλλη. Υπέρ και κατά. Make your choice..

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.056
Θα ανοίξω ένα Audio Video Gym.

Τίγκα στα πικάπ, και στα 150μ η mlp, και η ντάνα με τους δίσκους στα 150m από την άλλη πλευρά.

Θα κουβαλάς και μια κάμερα vhs, εκείνες τις παλιές τις γκουμούτσες στο πήγαινέλα, να καταγράφει το θρίλερ που ζεις, παίζοντας το θρίλερ του μαικλτζάκσονα.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.588

Τίγκα στα πικάπ, και στα 150μ η mlp, και η ντάνα με τους δίσκους στα 150m από την άλλη πλευρά.

Θα κουβαλάς και μια κάμερα vhs, εκείνες τις παλιές τις γκουμούτσες στο πήγαινέλα, να καταγράφει το θρίλερ που ζεις, παίζοντας το θρίλερ του μαικλτζάκσονα.
Να βάλεις από κείνα τα VPI που πόσταρα χθες.
Θα χεστείς στο τάληρο :lolsign:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.263
οπως εχω (πιθανως) αναφερει , μια τελευταια αναταξινομηση στους δισκους ηταν 8ωρακι...και με ποναγε η μεση καμμια βδομαδα.... ...παροτι μεσοκοπη μαιμου ...+ την επελπισια (αυτο που θα μπει? / αυτο τι το πηρες? οταν το πηρες δεν ηξερες οτι δε ταιριαζει πουθενα?! / ελπιζω να χωρεσουν / ποπο κενα που υπαρχουν .... / αστο εδω βλεπουμε που θα τα βαλουμε τα υπολοιπα... / δε χωρανε ουτε στο πατωμα.... /επρεπε να εχω ολη τη δισκογραφια?! δε μου εφτανε η μιση... (οπως και το αναποδο) /αυτα τα ειχα ξεχασει...σε πιο ραφι θα τα βαλω!? κοκ... (και με γλυκολογα τυπου "εσυ μονο σου εισαι?" ) ).
(τα σιντι μου πηραν λιγοτερο χρονο. 🐒 )

Last edited:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.821

Αν δεν συμμαζεύουμε καβλώδια (που θεωρώ είναι η υπέρτατη φρίκη 😱) εγώ μέσα είμαι δεν μασάω, κρατάω και κάμερα άμα λάχει.. :tongue:
Ε, ρε αθλητική δραστηριότητα που 'χει να πέσει.. :cry:

347086204_9254209924654325_3419898547146777951_n.jpg

οπως εχω (πιθανως) αναφερει , μια τελευταια αναταξινομηση στους δισκους ηταν 8ωρακι...και με ποναγε η μεση καμμια βδομαδα.... ...παροτι μεσοκοπη μαιμου ...+ την επελπισια (αυτο που θα μπει? / αυτο τι το πηρες? οταν το πηρες δεν ηξερες οτι δε ταιριαζει πουθενα?! / ελπιζω να χωρεσουν / ποπο κενα που υπαρχουν .... / αστο εδω βλεπουμε που θα τα βαλουμε τα υπολοιπα... / δε χωρανε ουτε στο πατωμα.... /επρεπε να εχω ολη τη δισκογραφια?! δε μου εφτανε η μιση... (οπως και το αναποδο) /αυτα τα ειχα ξεχασει...σε πιο ραφι θα τα βαλω!? κοκ... (και με γλυκολογα τυπου "εσυ μονο σου εισαι?" ) ).
Αν μου πεις πως δεν ζεις (και μαζεύεις) και γι' αυτό (η μισή.. παύλα) δεν θα σε πιστέψω.. :rolleyes:

Reaction score
4.000
Που να είχες να ταξινομήσεις αυτά..
1684247924789.png

Reaction score
3.899
[QUOTE="marlboro, post: 3010340, member: 50865"
….. δεν χρειάζεται να είναι υψηλής κατηγορίας τιμής απαραίτητα πρέπει ομως να έχει μία στοιχειώδη καλή απόδοση που θα εξασφαλίζει αξιοπρεπή αναπαραγωγή.
[/QUOTE]

Αξιοπρεπή αναπαραγωγή εξασφαλίζει ένα στοιχειωδώς καλό σύστημα στριμάροντας.
Δυστυχώς, αν αφαιρέσεις λόγους νοσταλγίας, στυλ, ελιτισμού κλπ, για να αξίζει τον κόπο που περιέγραψε ο ear, το πικαπισιο σύστημα πρέπει ναναι αρκετά ακριβό και οπωσδήποτε σε όλες τους κρίκους του προσεγμένο.
Εν κατακλείδι, βαθειά τσέπη, γνώση, στήσιμο, ο ορισμός της ψείρας στη μαιμού(σορυ Δεκέμβριε…),αλλοιώς πράγματι δεν αξίζει τον κόπο.
Δηλαδή κεφαλή στο 500σαρικο, phono στο 200αρι, πλατώ-βραχίονας στο 2χίλιαρο κλπ, άστο δεν αξίζει με την καμμία.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.872
Members
38.252
Νεότερο μέλος
Der Pharao