...πικαπ μετα το 2020, σοβαρα?

Reaction score
12.240
Είμαι ( ήμουν )φανατικός οπαδός του roon για όλα αυτά που αναφέρεις και για πολλές άλλες λειτουργίες που μου αρέσουν το χρησιμοποιούσα αποκλειστικά τα τελευταία τρία χρόνια αλλά αν το κάνεις ΑΒ με το daphile θα κλάψεις. Το οποίο daphile σε σχέση με το roon έχει interface 100 χρόνια πίσω (και απορώ Νίκο)πως το χρησιμοποιείς και σου αρέσει οπότε έπρεπε να βρούμε κάτι αλλο😀😀
Μου αρέσει σαν player, για τη δουλειά που καλείται να κάνει ( και κατά τη γνώμη μου, τη κάνει πολύ καλά ). Μπορεί να μη σου αρέσει το interface του ( αν και νομίζω ότι υπάρχουν εναλλακτικές, θα το ψάξω όταν θα έχω ελεύθερο χρόνο ), αλλά απο το interface ενός cd player όπως τα γνωρίσαμε ( εκείνα με τις lcd οθόνες που έλεγαν μόνο τον αριθμό του κομματιού και τον χρόνο ), είναι σαφώς μια αναβάθμιση!

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.516
Μου αρέσει σαν player, για τη δουλειά που καλείται να κάνει ( και κατά τη γνώμη μου, τη κάνει πολύ καλά ). Μπορεί να μη σου αρέσει το interface του ( αν και νομίζω ότι υπάρχουν εναλλακτικές, θα το ψάξω όταν θα έχω ελεύθερο χρόνο ), αλλά απο το interface ενός cd player όπως τα γνωρίσαμε ( εκείνα με τις lcd οθόνες που έλεγαν μόνο τον αριθμό του κομματιού και τον χρόνο ), είναι σαφώς μια αναβάθμιση!
Και στο βινύλιο αν κοιτάξεις πάνω στο δίσκο, γράφει στο κέντρο τα κομμάτια που παίζουν :p

πέρα πό την πλάκα, ναι το interface ειναι του 2000 αλλά οκ, αν δεν κάνεις συνέχεια zapping και απλά βάζεις κάτι να παίξει... άντε, το ψιλοανέχεσαι...

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.246
Ακολουθει μπιχτή (αλλα μη με παρεξηγείτε - σε ριαλ ταιμ γινομαι πολυ χειροτερος🐒)Τελικα αστρο.τζούνιορ, υλοποιήσες το κροσοβερ ? Ή να ενταχθει στο προεκλογικό πρόγραμμα για την ερχόμενη τετραετία...

Reaction score
12.240
Ακολουθει μπιχτή (αλλα μη με παρεξηγείτε - σε ριαλ ταιμ γινομαι πολυ χειροτερος🐒)Τελικα αστρο.τζούνιορ, υλοποιήσες το κροσοβερ ? Ή να ενταχθει στο προεκλογικό πρόγραμμα για την ερχόμενη τετραετία...
Ναι, αν και όχι τέλεια. Η αλήθεια είναι ότι έχω παρατήσει λίγο το project καθώς δεν έχω τη δυνατότητα να πάρω μετρήσεις λόγω των παιδιών. Είναι επίσης αλήθεια ότι τους τελευταίους μήνες με έχουν κερδίσει οι υπολογιστές, linux, proxmox, δίκτυα, firewall και πάει λέγοντας!

D

deleted user 10898

Guest
Να στο θέμα μας : 😀

Δεν είναι αβάντα όταν μιλάς για κάτι που χρησιμοποιείς και είσαι ικανοποιημένος και εξηγείς και για ποιούς λόγους. Σε κάποοιν μπορεί να "ταιράζει" αυτή η λύση.
Αβάντα (ίσως να) είναι να μιλάς για πράγματα που δεν χρησιμοποιείς.
δυνατό σε βρίσκω.
διάβασε λιγο τι λεγαμε το 2011
με αναφορες σε michael fremer κλπ ομορφα...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.983
τι λεγαμε το 2011
Τι '11 τι '23, σα να μην πέρασε μια μέρα. 😁🤪😂

Άσε που τα 12 χρόνια διαφορά, άμα είσαι 20-χρονος, έχουν όντως σημασία (τι να κλάσει το 8-χρονο), αλλά άμα είναι και οι δύο μετά τα 60, τα 12 χρόνια διαφορά δε λεν τίποτα, είναι πλέον συνομιλικοι, παππούδες και οι δύο, με το ένα πόδι στο μνήμα.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.921
Δεν ξέρω, πρέπει να μιλάς για πολυ παλιά ; Γύρω στο 85 πάντως εμείς βρίσκαμε και εισαγωγής αρκετά ή περίμενες και σου τα έφερναν. Απλώς δεν υπήρχε ζήτηση γιατί ήταν ακριβότερα και ο κόμσος δεν τα έπαιρνε. Στην Αθήνα δε φαντάζομαι θα ήταν ακόμη καλύτερα τα πράγματα.
To 1974 στα 19 μου, όντας Φοιτητής, άνοιξα Δισκάδικο Στην Καλλιθέα. Έτσι γνωρίζω το θέμα καλά... Μην νομίζετε κάτι αξιόλογο φυσικά, όμως τα δισκάδικα τα παρακμιακά σαν το δικό μου, είχαν παρά ταύτα πολύ καλό εισόδημα, προερχόμενο από την εγγραφή μεμονωμένων κομματιών σε κασέτα.

Εκείνη την εποχή λοιπόν πράγματι, ήταν σχεδόν αδύνατο (εκτός από 2 - 3 καταστήματα στο Κέντρο της Αθήνας, τα οποία έκαναν μεν εισαγωγές, όμως μόνο κλασικού ρεπερτορίου πχ Deutsche Grammofon κλπ), να βρεθεί πραγματικά καλή εγγραφή στην Χώρα μας.....

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.921
Είναι γνωστό το κόλλημα μου με το κομμάτι , αλλά ακούστε και αυτό . Μία από τις καλύτερες εκτελέσεις και με αρκετό περιεχόμενο χαμηλά από μεγάλα πνευστά. Οπως τούμπα .

Από ότι φαίνεται αρέσει πολύ στους Πολωνούς . Και αυτοί εδώ πολωνοί είναι όπως και οι άλλοι οι sharp eleven που έχω ξαναποστάρει .
Άντε πάλι! Μου θύμισες καταστάσεις που δεν θέλω να θυμάμαι....

Άκουσα το παραπάνω γνωστό κομμάτι στην πρωτότυπη του μάλιστα εκτέλεση ... στον Λάιο με το παρακάτω αριστούργημα..... και από τότε θέλω να πετάξω από το παράθυρο όλες τις επιλογές μου (chario κλπ κλπ κλπ)....

..........

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.964
Άκουγα χτες το Also Sprach Zarathustra του Strauss, και μου γεννήθηκε η απορία:
Την πρώτη νότα (τρεις μαζί είναι αλλά τέλος πάντων) την ακούτε- νιώθετε όπως είναι κανονικά ή στο περίπου;
Ναι, εσάς με το πικαπ και τα ηχειάκια ρωτάω.
Γιατί είναι 16Hz. :p
Μάλλον όχι να φανταστώ, ακούτε μόνο τις αρμονικές της. Δεν ξέρετε πως είναι κανονικά, έ;
Ρε τον παπάρα τον Strauss, τι πήγε και έγραψε δηλαδή, τι θα κάνουμε τώρα; Να αλλάξουμε καλώδια; ή κεφαλή;

Στο περίπου ακούτε.
Φιλικά πάντα, καλό μεσημέρι να έχουμε.

Reaction score
4.705
Γιατί είναι 16Hz. :p
Μάλλον όχι να φανταστώ, ακούτε μόνο τις αρμονικές της. Δεν ξέρετε πως είναι κανονικά, έ;

Πρεπει να ξερουμε για να απανταμε και αναλογως.
Πραγματικα πιστευεις οτι αυτο που ακους στο σαλονι σου
ειναι η συχνοτητα των 16 Hertz
και οχι αχταρμας ;
Φιλικα παντα..

Last edited:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.808
Πάει η ανεμελιά, η χαρά να ακούς χωρίς να μετράς χιλιοστά και να διαβάζεις ατελείωτους πίνακες και pdf.. :(
Μας έχ'τε κάμει τη ζωή μαύρη ρέυ.. >:(
Τεχνοφρίκουλες.. :O_o:

Εδώ είμαστε ρέυ..
Happiness.. :beach:

344748752_959071738860991_2974605874474023105_n.jpg

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.983
Είναι forum απόλαυσης.. :beach:
Απόλαυση στο φόρουμ πάνω από ένα πισί; Βγες έξω να ξεσκάσεις με τα φιλαράκια σου, να πιεις τα ούζα σου, να περάσεις ωραία, τι κάθεσαι δω;

Α, ξέρω ..

FB_IMG_1684400504957.jpg

Ποιο ιμερσιβ, ποια σαμπ, άσε άσε...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.848
Members
38.250