- Reaction score
- 12.764
Βάλτε το video σε x1.5 ταχύτητα αναπαραγωγής για το σωστό tempo.Μαρκησιε sansui de Ψωράλ τι διαφορες εχουν αυτες οι δυο ηχογραφησεις
Βάλτε το video σε x1.5 ταχύτητα αναπαραγωγής για το σωστό tempo.Μαρκησιε sansui de Ψωράλ τι διαφορες εχουν αυτες οι δυο ηχογραφησεις
Ωχ, μηδέν θα πάρουμε όλοι.https://www.google.com/search?q=τονικοτητεσ&oq=τονικωτητες&aqs=chrome.1.69i57j0i546l5.10088j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Για τον αγαπητο μου Μαρκησιο να τα διαβασει πολυ καλα
Να μιλάτε για τον εαυτό σας κύριε, κάποιοι τα έχουμε σπουδάξει!Ωχ, μηδέν θα πάρουμε όλοι.
Ειναι λιγο γρηγορο Μαλλον το 1.25Βάλτε το video σε x1.5 ταχύτητα αναπαραγωγής για το σωστό tempo
Ε, οι εξετάσεις δεν είναι για τους ήδη πτυχιούχους. Είναι για φοιτητές - σπουδαστές - στούρνους.Να μιλάτε για τον εαυτό σας κύριε, κάποιοι τα έχουμε σπουδάξει!
Κε Χρήστο εσύ που βάζεις καμιά φορά παιδικά τραγουδάκια , άκουσα αυτά στο Τρίτο Πρόγραμμα και μου άρεσαν.
Λίγο που την έχω ακούσει , δεν μου αρέσει. Αυτήνα (η Σουίφτ) δεν τραγουδάει ... μιλάει χα χα.thva έχω την εντύπωση ότι σου αρέ η Taylor Swift, αν ναι enjoy - Rock cover by Halocene