- Reaction score
- 12.849
Βάλτε το video σε x1.5 ταχύτητα αναπαραγωγής για το σωστό tempo.Μαρκησιε sansui de Ψωράλ τι διαφορες εχουν αυτες οι δυο ηχογραφησεις![]()

Βάλτε το video σε x1.5 ταχύτητα αναπαραγωγής για το σωστό tempo.Μαρκησιε sansui de Ψωράλ τι διαφορες εχουν αυτες οι δυο ηχογραφησεις![]()
Ωχ, μηδέν θα πάρουμε όλοι.https://www.google.com/search?q=τονικοτητεσ&oq=τονικωτητες&aqs=chrome.1.69i57j0i546l5.10088j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Για τον αγαπητο μου Μαρκησιο να τα διαβασει πολυ καλα![]()
Να μιλάτε για τον εαυτό σας κύριε, κάποιοι τα έχουμε σπουδάξει!Ωχ, μηδέν θα πάρουμε όλοι.![]()
Ειναι λιγο γρηγοροΒάλτε το video σε x1.5 ταχύτητα αναπαραγωγής για το σωστό tempo
Ε, οι εξετάσεις δεν είναι για τους ήδη πτυχιούχους. Είναι για φοιτητές - σπουδαστές - στούρνους.Να μιλάτε για τον εαυτό σας κύριε, κάποιοι τα έχουμε σπουδάξει!![]()
Κε Χρήστο εσύ που βάζεις καμιά φορά παιδικά τραγουδάκια , άκουσα αυτά στο Τρίτο Πρόγραμμα και μου άρεσαν.
Λίγο που την έχω ακούσει , δεν μου αρέσει. Αυτήνα (η Σουίφτ) δεν τραγουδάει ... μιλάει χα χα.thva έχω την εντύπωση ότι σου αρέ η Taylor Swift, αν ναι enjoy - Rock cover by Halocene