- Reaction score
- 19.489
Καλά βρε μπάρμπα μην φωνάζεις , τα ξέχασα. Δεν τα έχω κατασταλαγμένα συνθετικά στο μυαλό μου και ρετάρω. Αλλά εννούσα μήπως υπάρχει και άλλη καλύτερη λύση με έλεγχο έτσι όπως περιγράφεις και αναλύεις ώστε να υπάρχει ελευθερία στο που θα τα τοποθετήσω μέσα στο χώρο.Είναι ζήτημα καλών τρόπων όποιος κάνει παρατηρήσεις ν'ανέλυε περαιτέρω όποια στοιχεία θα έκρινε ότι ανταποκρίνονται περισσότερο στον ορισμό. Ο ίδιος πάντως στο παρελθόν είχα αστειευτεί στο νήμα της απόσβεσης με το group delay και το... ΄΄γκουπ΄΄ delay.
Αφού είπαμε να μη μπει μονάχα ένα sub ενώ οι σύγχρονοι επεξεργαστές από ολοκληρωμένους AV ήδη παρέχουν δυνατότητα αποκλειστικής σύζευξης καθενός τεμαχίου sub με τα γειτονικά προς εκείνο δορυφορικά κανάλια.Εσύ ως μη έχων τέτοιον αλλά επιμένοντας δικαναλικά θα τοποθετήσεις καθένα τεμάχιο ή ντάνα σε συναφή θέση προς καθένα εκ των main ηχείων.
Υ.Γ. : Πάντως γδούπο (σωστά το είπες, τη θεωρώ κατάλληλη τη λέξη) εγώ εννοώ δεν έχει ελαστικότητα, το πιο κοντινό σε αυτό που περιέγραψες ... ότι ξεχωρίζει. Αλλά αυτά για το πολύ χαμηλό τα λέω. Όχι για πιο ψηλά 90 - 140. εκεί πρέπει να είναι έτσι. (Ισως απο εκεί είναι το μπέρδεμα των άλλων). Τώρα τι εννοούν οι ριβιούερς, άλλοι κλπ δεν ξέρω.
Ναι ξέχασα να πω αλλά εννοείται ότι μιλάμε για το δικάναλο.Το stereo είναι γτπκ σε κάθε πτυχή του, ιδίως στο image.
Τα σαμπ το μάραναν..
Ο ορισμός του γελοίου!
ampsandsound Arch Monoblock Amplifiers | REVIEW
Hi-Fi news, gear reviews, and interviewsparttimeaudiophile.com
Τέσλα LR τετρακίνητο, ή ενισχυτή λαμπατο με κτ; Σοβαρό δίλημμα λέμε!
Υ.Γ. : Τι να κάνουμε κύριε μου, εμείς αυτό μπορούμε (στέρεο) αυτό κάνουμε. Δεν είναι ανάγκη να μας ειρωνεύεστε. Πρόσεχε μην πάρει καμιά φωτιά το ηλετρικό στο γκαράζ , γιατί το έπλυνες με νερό που έχει άλατα. Πρόσεχε και τις πλημμύρες. χα χα. Μην αγοράσεις κανένα μεταχειρισμένο σε καλή τιμή και μάθεις ότι ήταν σε καμια πλημμύρα σε κανέναν τυφώνα στην Αμερική χα χα
Last edited: