D
Deleted member 50795
Guest
μαλλον έβαλαν τουιτερ μεγάλης ευαισθησίας ,το έριξαν για να έρθει με το μίντ και το πετσόκοψαν στο κρος ..
τα γνωστά κοκοκο....για τόσο υψηλό iq περίμενα περισσότεραΔε κατάλβα την ερώτηση, επαναλάβατε παρακαλώ.
Στο B&W το συγκεκριμένο εννοέις ; Εγώ μιλάω για ένα άλλο ηχείο με ένα πιο μετριοπαθές smiley.
σίγουρα θα έγινε κατόπιν μελέτης.....η b&w ξέρειμαλλον έβαλαν τουιτερ μεγάλης ευαισθησίας ,το έριξαν για να έρθει με το μίντ και το πετσόκοψαν στο κρος ..
Ε, είπαμε δεν φτάνω το δικό σου. Αυτό το έχω παραδεχτει απο τα πρώτα μου πόστ.τα γνωστά κοκοκο....για τόσο υψηλό iq περίμενα περισσότερα
σίγουρα θα έγινε κατόπιν μελέτης.....η b&w ξέρει
το δικό μου δεν το διαφήμισα ποτέ...κ ούτε με ενδιαφέρει κ ούτε ενδιαφέρει...Ε, είπαμε δεν φτάνω το δικό σου. Αυτό το έχω παραδεχτει απο τα πρώτα μου πόστ.
Επίσης το IQ δεν είναι πανάκεια, κάνεις ότι μπορείς με αυτά που έχεις κάνει σαν επιλογή. Εσείς δεν το χρειάζεστε έχετε κάνετε επιλογή να τα στρώνετε όλα με EQ όποτε δεν το χρειάζεστε να λειτουργήσει υπερωρία κιόλας.
Πάντως τα 10 Κ σκοτώνονται για πλάκα.
ακόμα δεν μας λες όμως πως...Πάντως τα 10 Κ σκοτώνονται για πλάκα.
ήδη ένας τα έβγαλε γ@μάτατι να πω…ποιος τα ακούει τέτοια ηχεια?
και είναι και ακριβούτσικα.
Ρε συ εταιρείες είναι όλες .... όλες (όλοι) τις σιερές τους τις φτιάχνουν με κάτι διαφορετικό , για να πουλάνε. Πώς θα σου πουλήσουν το παραπάνω ("καλύτερο"). Ιδιαιτερότητες τέτοιες ακολουθούνται και σε άλλα ηχεία και μηχανήματα ασχέτως τιμής. είναι πολιτική πωλήσεων. Εάν σου τα έβγαζαν όλα ίδια ... τι θα γινότανε.τι να πω…ποιος τα ακούει τέτοια ηχεια?
Σου είπα εσυ δεν ξέριες και δεν καταλαβίνεις. Τι θα κάνουμε τώρα, ακουστική οικιακών χώρων εδώ ;πάλι φλυαρία για το τίποτα....εξυπνάδες χωρίς ουσία
Αυτό το smiley μόλις το βάλεις σε ένα δωμάτιο το πιο πιθανό είναι να γίνει flat. Αντίθετα ένα flat να γίνει αλά ντάλον.
Μια χαρά θα έρθει στο δωμάτιο τις πιο πολλές φορές ένα smiley FR.
ποια είναι αυτή?Απο την συνήθη επιρροή του δωματίου.
Σου απάντησα, ρώτα ειδικό και μην κάνεις εσύ τον ειδικό.πάμε άλλη μία κ τελευταία
ποια είναι αυτή?
θα απαντήσεις ή κοκοκοκοκοκοκοκο?
κ εσύ τι είσαι? εδώ αμφισβητείς μέχρι και τον Τοολ....είσαι μάστερ λέμεΡώτα κανέναν ειδικό. Να σου τα εξηγήσει.
Ρε συ εταιρείες είναι όλες .... όλες (όλοι) τις σιερές τους τις φτιάχνουν με κάτι διαφορετικό , για να πουλάνε. Πώς θα σου πουλήσουν το παραπάνω ("καλύτερο"). Ιδιαιτερότητες τέτοιες ακολουθούνται και σε άλλα ηχεία και μηχανήματα ασχέτως τιμής. είναι πολιτική πωλήσεων. Εάν σου τα έβγαζαν όλα ίδια ... τι θα γινότανε.
άρα π@παριές του Θήβα πάλι...ευχαριστώΣου απάντησα, ρώτα ειδικό και μην κάνεις εσύ τον ειδικό.
κοκοκοκοκοκο
Αφού έκανα δήλωση μετανοίας για αυτό. Δεν την διάβασες ;
εγώ σου λέω για μια ακόμα φορά να ''σβήσεις''....έχεις γεμίσει όλα τα νήματα με άκυρα κ άσχετα...φτάνει....
Κοίτα.Ναι το 10 db είναι πολύ ρε παιδί μου.Το έγραψα.
Όχι.Απλά άφησαν το tweeter άκοφτο.
Η το έκαναν εσκεμένα .