Ο θάνατος του δικάναλου σετάπ, και γιατί

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.825
Προσωπικά πάντως,

Πολυκάναλη ακρόαση έχω να ακούσω κάποιους Μήνες, αδιαφορώ, δεν με ενθουσιάζει, πως να το πω! Μου θυμίζει κάτι σαν την 3d θέαση όταν πρωτοκυκλοφόρησε και τρέχαμε σαν κορόιδα να προμηθευτούμε τέτοιες πηγές, γυαλιά κλπ, ή όπως όταν πρωτοείδαμε τα sacd και μετά πήγαν στην γωνία !!!!

Ακόμη και στον κινηματογράφο! Ότι κυκλοφορεί με πολλά εφέ κλπ είναι μόνο για εντυπωσιασμό! Πέντε δέκα λεπτά το πολύ ενθουσιασμός και κατόπιν βαρεμάρα......

Πιθανώς .... γέρασα!
Το πολυκάναλο έτσι όπως το έχουν στήσει οι γιατροί και άλλα 50-100 σπίτια στη χώρα.. (πω πωωω, πάρα πολλά είπα μάλλον.. :biggrin:) λογικά θα είναι εμπειρία..
Όταν μιλούν για ανωτερότητα των συστημάτων-φορμά περιλαμβάνονται και κάποιες (αρκετές) προδιαγραφές για να συμβεί αυτό..
Δεν ξέρω πως έχεις στήσει και με τι μασίνια αλλά υποθέτω όχι ακριβώς έτσι.. ;)

Last edited:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.930
Δημητρη οι Ντοχτορες ειναι μαστοροι του πολυκαναλου;)
Μονο που θελουμε 700.000 ευρα να σιαξουμε και εμεις πολυκαναλο;)
Δε γινεται η μυλονου με τους πραματευταδες:gamer:
Το πολυκάναλο έτσι όπως το έχουν στήσει οι γιατροί και άλλα 50-100 σπίτια στη χώρα.. (πω πωωω, πάρα πολλά είπα μάλλον.
Ναι;)

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.825
Δημητρη οι Ντοχτορες ειναι μαστοροι του πολυκαναλου;)
Μονο που θελουμε 700.000 ευρα να σιαξουμε και εμεις πολυκαναλο;)
Δε γινεται η μυλονου με τους πραματευταδες:gamer:
Μα τα χρήματα είναι μόνο βρε μαέστρο?

Υπομονή?
Επιμονή?
Λόξα?
Λίγο.. μαζοχισμό? :biggrin:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.714
Εγώ ξεκίνησα με AIWA walkman και ακουστικά.
Και ύστερα ανακάλυψες τον... thva. :sneaky:
Σορρυ αλλά απ' το να είμαι ''κεντραρισμένος'' στην καρέκλα με κοφτά επικριτικά βλέμματα να ''σαρώνουν'' για ψεγάδι και σηκωμένο το μικρό δάχτυλο στο σερβίρισμα προτιμώ το στυλό στ' αυτί.. 8-)
Δηθενιές και κλίμα betadine δεν.. :rolleyes:
Αν κάμουν delivery να πάρουμε να δοκιμάσουμ' όμως.. :tongue:

Δεν κάνω για πολυκάναλο ε?
(το 'ξερα.. :()
Μην ξεχνάς και τις μερίδες που είναι για... δείγμα.
Σε χασαποταρβερνα που έρχεται ακόμη ο ιδιοκτήτης με το στυλό στο αυτί και το τεφτέρι να σε πάρει παραγγελία και στο τέλος ακούς τον διπλανό να ζητάει σακούλα να βάλει τα αποφάγια για τον σκυλο :biggrin: :p
Να σε πάω Τζονυ σε κάνα εστιατόριο βραβευμένο με αστέρια μισελεν να δεις τι θα πει ποιότητα. Σαν την διαφορά μεταξύ πολυκαναλου και στέρεο, χαωτικη :D
Να δεις και ν'απολαύσεις οπωσδήποτε την παρακάτω ταινία :
Σε ταυτίζω υπ'όψιν με το ρόλο που υποδύεται ο Nicholas Hoult...:sneaky:
Ένας από τους παράγοντες γι αυτήν την ταύτιση είναι ότι χρησιμοποιείς AV (DENON 4700) του οποίου ο ψηφιακός κλάδος δεν έχει στην πράξη ανάλυση ανώτερη των 16 bits με γενικότερες μετρητικές επιδόσεις αντάξιες ... ακέφαλου πάνθηρα - αν όχι... καβαλάρη - και καμώνεσαι πως έχεις setup με υψηλότατη ανάλυση.

Reaction score
11.435
Σταμάτα βρε, τώρα που επανήλθαμε στην κανονικότητα!
Επίσης και αυτή:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.825
Ποιά κανονικότητα μωρέ Πέτρο.. :rolleyes:
Να καταλάβω τους mod που έχουν μια δουλειά να κάνουν και μπορεί κάποιοι να κουράζουμε κατά διαστήματα, αλλά οι υπόλοιποι τι ζόρι τραβάμε δηλ. με απόψεις - γνώμες ή έστω κατεβατά?
Στο τέλος θα γράφουμε μονολεκτικά και με συγκεκριμένη ''απόχρωση'' γιατί αλλιώς.. αποκεφαλισμός.
Και επαναλαμβάνω δεν αναφέρομαι στους mods που κάνουν δουλειά, αλλά οι υπόλοιποι συχνά υπερβάλλουμε ή αντιδρούμε άγαρμπα σε ότι δεν μας βρίσκει σύμφωνους και σε αυτό εγώ δεν..
Για ήχο μιλάμε..
Χεστηκηφοραδασταλωνι..

Προσωπική σχέση δεν έχω με κανέναν ε? ;)

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
31.218
Σε χασαποταρβερνα που έρχεται ακόμη ο ιδιοκτήτης με το στυλό στο αυτί και το τεφτέρι να σε πάρει παραγγελία και στο τέλος ακούς τον διπλανό να ζητάει σακούλα να βάλει τα αποφάγια για τον σκυλο :biggrin: :p
Να σε πάω Τζονυ σε κάνα εστιατόριο βραβευμένο με αστέρια μισελεν να δεις τι θα πει ποιότητα. Σαν την διαφορά μεταξύ πολυκαναλου και στέρεο, χαωτικη :D
Σε κάποια ταβερνάκια που έχω φάει, αν πάει αυτός ο μισλέν θα πάθει κοκομπλόκο. Θα ψάχνει καινούργια κατηγορία βαθμολογίας. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχουν πια. Πήραν σύνταξη οι μπαρμπάδες και τα τέκνα δεν συνέχισαν.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.653
😁🤪😂

Να φανταστώ πως ο ντιμιφουτ είναι ο Ralph Fiennes, ας πούμε ετοιμάζοντας δείπνο για πικαπάδες λαμπογυαλιζμένους? 😁

Reaction score
9.038
Μιας και μιλάμε για γιουφτιές όταν ήμουν μικρός ο μπακάλης που με έστελνε η μάναμ' να ψωνίσω έπιανε τη φέτα με τα χέρια για να την κόψει και μετά έγλυφε τα δάχτυλα για να καθαριστεί (κύριος :tongue:) και την ξανάπιανε για τύλιγμα. :party:
Ο δικός μου την τυλιγε σε εφημερίδα, νόστιμη ήταν παντως :D

Ένας από τους παράγοντες γι αυτήν την ταύτιση είναι ότι χρησιμοποιείς AV (DENON 4700) του οποίου ο ψηφιακός κλάδος δεν έχει στην πράξη ανάλυση ανώτερη των 16 bits με γενικότερες μετρητικές επιδόσεις αντάξιες ... ακέφαλου πάνθηρα - αν όχι... καβαλάρη - και καμώνεσαι πως έχεις setup με υψηλότατη ανάλυση.
Τα καμπανακια μια χαρά τα ακούω:biggrin:
Όταν ακούω πολυκαναλο απμιξινγκ και το γυρνάω καμία φορά στο δικάναλο νιώθω σαν να με πήραν από βραβευμένο εστιατόριο και με τοποθέτησαν σε κάνα καπηλειό:p:D

gonis

Luger
Reaction score
12.187
Όλοι πάντως ξεκινήσαμε από την ίδια αφετηρία, αυτή την χαριτωμενια με τα 2 ηχεία και στο βάθος πικάπ. :D
Τωρα εν έτη 2023 φαντάζει στα μάτια μου σαν παλιό γραφικό ταβερνάκι :p
Πρέπει να είναι η πιο άστοχη κοτσάνα που εχω διαβασει 10+χρόνια στο Avsite :roflmao:

Reaction score
387
Όταν ακούω πολυκαναλο απμιξινγκ και το γυρνάω καμία φορά στο δικάναλο νιώθω σαν να με πήραν από βραβευμένο εστιατόριο και με τοποθέτησαν σε κάνα καπηλειό:p:D
Δεν ξέρω αν έχεις δίκιο πάντως στο δικό σου νήμα με την παρουσίαση του ψευτοΤαλιμπανέζικου πολυκάναλου
(αλλά και σε άλλους που έχω δει εδώ μέσα, ανάλογες προσπάθειες) η όλη εικόνα μοιάζει με το Παζάρι στο Σχιστό.

Reaction score
387
Μα τι εμπειρίες έχετε εδώ πέρα...
Καλώς τον... εσένα καμία σχέση. Το δικό σου μοιάζει με τους Πειρατές της Καραϊβικής :roflmao:
ΡΕ... είσαστε σοβαροί, έχετε μαζέψει όλη τη σαβούρα απ΄ τον Λαζαράκη και προσπαθείτε να πείσετε τον κόσμο ότι έχετε αξιόλογη ακουστική φροντίδα :roflmao:

Reaction score
9.038
Πρέπει να είναι η πιο άστοχη κοτσάνα που εχω διαβασει 10+χρόνια στο Avsite :roflmao:
Δεν ξέρω αν έχεις δίκιο πάντως στο δικό σου νήμα με την παρουσίαση του ψευτοΤαλιμπανέζικου πολυκάναλου
(αλλά και σε άλλους που έχω δει εδώ μέσα, ανάλογες προσπάθειες) η όλη εικόνα μοιάζει με το Παζάρι στο Σχιστό.
Παρεξηγήθηκα τώρα :biggrin:
Να μας δώσεις τα φώτα σου ΝΙΤ να το φτιάξω όπως πρέπει:D

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.788
Νταξ, πες τι θες να πάρω να πα να το πάρω.

Εδώ και τώρα.

Ο,τι θες, εσύ αποφασίζεις. Φιλ φρι.

Εγώ χατηρια δε χαλάω.
Θα πα να πάρεις B&W 800 ολοβερ, πάνω, κάτω, πίσω, πλάγια, surround, voice of God, διώξε τα χρέπια που κάνεις συλλογή, μπας και νιώσεις τι θα πει "ακούω μουσική" αντί για "ακούω μηχανήματα"!

Άντε μπράβο...

:biggrin:

Reaction score
19.755

Data does not provide explanations on its sleeve, thus the data is not evidence, because evidence is a relational concept, evidence for something , data is just data, you don't know what it it is until you have some theoretical framework in which you can interpret it, so you can look at all the data you want and simulations of all that data but both data and simulation is not explanation.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.714
Data does not provide explanations on its sleeve, thus the data is not evidence, because evidence is a relational concept, evidence for something , data is just data, you don't know what it it is until you have some theoretical framework in which you can interpret it, so you can look at all the data you want and simulations of all that data but both data and simulation is not explanation.
΄΄ Μια γάτα δεν λογαριάζει data΄΄
data and gata.JPG

Για να μην ξεχνάμε και το θέμα, διαπιστώνεται ότι αποδεκτή Atmos ψευδαίσθηση γίνεται να προκύψει με τα γνωστά πέντε επιδαπέδια κανάλια συν τα δύο μπροστινά ύψους.

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • n_olympios
    Μαντιναδόρος!
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.290
Members
38.293