Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.108
Βγήκα για μια καταδρομική προπόνηση στις 19:40 εδώ σαπάν στη Λάρσα επειδή το πρωί με τη δροσούλα δεν είχα διάθεση. Τι εμπειρία ήταν αυτή που έζησα, το τιμόνι του ποδηλάτου ζεματούσε κυριολεκτικά, σε κάποια φάση πάτησα στο ανήφορο και νόμιζα ότι το πίσω λάστιχο έλιωσε και κάνω παντιλίκια.
Στους δρόμους δεν κυκλοφορούσε ψυχή, ούτε ζώα, ούτε μύγες, τίποτα ντίπ...

Screenshot_2023-07-22-23-14-19-435_com.garmin.android.apps.connectmobile-edit.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.108
Όχι ότι κατάγομαι από εκεί, αλλά επειδή πάω συχνά και βιωνω τις αλλαγές αυτές. Η ποιότητα κυκλοφορίας αλλάζει με μεγάλους ρυθμούς στους δρόμους λαμβάνοντας υπόψιν πάντα σε όλα τα σχέδια και το ποδήλατο. Ελπίζω πολύ γρήγορα η Λάρσα να γίνει παράδειγμα και για άλλες πόλεις.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.108
Άλλο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για τη κοστολόγηση ποδηλατικών προϊόντων-εξαρτημάτων.
Η sram αναβάθμισε πριν λίγο καιρό τη πολύ καλή sid sl ultimate race day, το νέο μοντέλο έχει 10mm επιπλέον διαδρομής και 2 επιλογές κλειδώματος, δλδ καμία ουσιώδες διαφορά στο λειτουργικό τομέα, η μόνη μεγάλη διαφορά είναι στη τιμή. Η προηγούμενη γενιά είχε 500€~ και η νέα γενιά άστα να πάν...

Reaction score
4.587
Τόσα χλμ μόνος δεν τα έκανα για κανένα λόγο. Μπράβο, δείχνει να είναι και απαιτητική διαδρομή.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.108
Όλα είναι στο μυαλό, αυτά τα χλμ τα κάνω και με παρέα αλλά σίγουρα θα τα απολαύσω καλύτερα μαναχός.
Ποδηλατικά η παρέα προϋποθέτει πολλά πράματα, φυσική κατάσταση, set up ποδηλάτου, γκρίνια, αβαρίες, στάσεις, ωράρια κλπ.
Δεν είμαι για τέτοια πχιά, μεγάλωσα και έχω γίνει ολίγον τι παράξενος :biggrin:

Reaction score
17.256
Τόσα χλμ μόνος δεν τα έκανα για κανένα λόγο. Μπράβο, δείχνει να είναι και απαιτητική διαδρομή.
Ειδικά το ανέβασμα μέχρι Κάνδανο το μεσημέρι να χτυπά και 42 (όχι περιβάλλοντος, πάνω μου...), έσκασα.... 3-4 στάσεις έκανα και με μπυρίτσα και παγωτάκι! Στην επιστροφή πάλι από Σαρακήνα δεν ήξερα ότι φτιάχνουν το δρόμο, κι έτσι έκανα γύρω στα 3-4 χμ gravel στην - απότομη σε πολλά σημεία και με κόντρα άνεμο στο κανάλι - ανηφόρα (ευτυχώς καλά πατημένο χώμα από τα μηχανήματα)! :geek: 8-)

ΥΓ. Εβαλα ξανά πίσω το 36αρι γρανάζι (1:1 τώρα η πιο κοντή σχέση), από 28 που είχα για καιρό! Αλλιώς δεν θα έφτανα ούτε στη μέση του δρόμου!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.108
ΥΓ. Εβαλα ξανά πίσω το 36αρι γρανάζι (1:1 τώρα η πιο κοντή σχέση), από 28 που είχα για καιρό! Αλλιώς δεν θα έφτανα ούτε στη μέση του δρόμου!
Αυτά που λέω λοιπόν, με τον Σωτο έχοντας αυτή τη κλιμάκωση δεν θα μπορούσα να κάνω αυτά τα χλμ παρέα, θα έπρεπε να φεύγω στις ανηφόρες και να τον περιμένω να έρθει να συνεχίσουμε παρέα.
Τα έχω κάνει και αυτά και είναι επιπλέον κάψιμο για τα θκάμ ποδαράκια.

Εγω πήγα μια πρωινή γύρα με το mtb μετά από ολονύκτια δλειά στη δλειά
Screenshot_2023-07-30-11-20-23-652_com.strava-edit.jpg

Last edited:

Reaction score
17.256
Αυτά που λέω λοιπόν, με τον Σωτο έχοντας αυτή τη κλιμάκωση δεν θα μπορούσα να κάνω αυτά τα χλμ παρέα, θα έπρεπε να φεύγω στις ανηφόρες και να τον περιμένω να έρθει να συνεχίσουμε παρέα.
Τα έχω κάνει και αυτά και είναι επιπλέον κάψιμο για τα θκάμ ποδαράκια.

Εγω πήγα μια πρωινή γύρα με το mtb μετά από ολονύκτια δλειά στη δλειά
Βασικά ο στόχος μου είναι το τελευταίο διάστημα να είμαι όσες ώρες πιο πολλές μακρυά από το σπίτι, για να μην έχω στα πόδια κάτι ενοχλητικούς συγγενείς που βρίσκονται εδώ για διακοπές! Έτσι και στάσεις κάνω, και αργά το απόγευμα φεύγω και δεν με νοιάζει η ταχύτητα! Έχω σπάσει ρεκόρ (δικό μου) συνεχόμενων εξόδων από τα μέσα Ιουλίου, 15 σερί
κάθε μέρα, δεν το έχω ξανακάνει! Κι όπως λες, επειδή ακριβώς έχω ανάποδους στόχους, προτιμώ επίσης μόνος (ούτε που θα πάμε, ούτε αν θα περιμένουν ή αν θα περιμένω κάποιες φορές, ούτε που στάση, ούτε πότε θα πάμε και πότε θα γυρίσουμε). Κρατώ και τον καλό φακό κάθε φορά, και έτσι η επιστροφή κατά τις 10 το βράδυ δεν έχει πρόβλημα! .😎😂

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.284
Βασικά ο στόχος μου είναι το τελευταίο διάστημα να είμαι όσες ώρες πιο πολλές μακρυά από το σπίτι, για να μην έχω στα πόδια κάτι ενοχλητικούς συγγενείς που βρίσκονται εδώ
Σε αγάπησα! :biggrin:

Όπου "συγγενείς" βάζω οτιδήποτε έχει δύο πόδια και στόμα.

Reaction score
17.256
Ο ένας από τους συγγενείς (πρωτοξάδερφος) κάνει μόνος του για δύο... 145 κιλά... κι όχι επειδή είναι ψηλός :geek: :gamer:

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.261
Members
38.292
Νεότερο μέλος
Neroponti