Δημητρης 777
Spendorious
- Reaction score
- 21.797
Κάτσε βρε Κώστα..Αυτό λέω στους αγαπητούς συμφορουμίτες.
Δεν γίνεται να θεωρούμε "εξαιρετικά" με αντικειμενικά κριτήρια τα σεταπ που αδυνατούν να παίξουν τα πάντα όλα (και σε επαρκείς στάθμες) έστω "ικανοποιητικά", πόσο μάλλον σαν "ασθενική κλανιά".
Κατά την ιδιαιτέρως "πλούσια" εμπειρία μου, τα περισσότερα χαϊεντάδικα σεταπ ανήκουν στην κατηγορία της "ασθενικής κλανιάς" που λες, για αυτόν ακριβώς τον λόγο, και μου είναι αδιάφορο πόσο ικανοποιημένοι είναι (ή λεν πως είναι) οι ιδιοκτήτες τους σε "επιλεγμένες" ηχογραφήσεις και σε "κάποια" μουσικά είδη.
Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται.
Αν και δεν μ' ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τα ''μεταξένια'' και τα ''αέρινα'' κι εμένα καθώς ούτε ιδιαίτερη μουσική παιδεία έχω (φυσικά όργανα κλπ) και ακούω συνήθως ''βρωμιά..''
Με την ίδια λογική αυτός που σε κάποιο ηχείο έχει βρεί αυτή την ισορροπία που θέλει και άλλα ηχεία στην μουσική που ακούει δεν δίνουν αυτό το παραπάνω που ζητάει κι ας παίζουν overall με μεγαλύτερη επάρκεια όλα τα είδη..
Άδικο έχει δηλ. που εστιάζει σ' αυτό και λέει πως άλλα ηχεία δεν παίζουν τόσο ''φυσικά'' τα τάδε όργανα ή κάποιες φωνές?
Όπως ακριβώς λες κι εσύ για τις απαιτήσεις της metal δηλαδή..
Last edited: