Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
και βγαινει το σημα απο τον τελικο μεσω της εξοδου pre out ?Λογικά από το PROC OUT και επιστρέφει στο PROC IN.
Το δικό μου χιούμορ πάντως υπαγορεύει ότι δεν γίνονται πίτα απείραχτη και σκύλος χορτάτος για την ενσωμάτωση sub υπό τέτοιες συνθήκες... Θα πρέπει κάτι να μη μείνει όπως προηγουμένως.Κωστα το συστημα παιζει αξιοπρεπως ως εχει με τις οποιες αντικειμενικες αδυναμιες λογω τεχνολογιας και κατηγοριας
απλα ρωτησα αν μπορω στο δεδομενο σετ να προσθεσω ενα συγκεκριμενο sub για να τονωσω τις χαμηλες ( εστω και πλαδαρες)
εσυ μου προτεινες το βελτιστο αλλα λυνοντας ενα προβλημα διμιουργω αλλο προβλημα στη βαση του συστηματος που ειμαι ευχαριστημενος .
Καταλαβαινω οτι εχεις ενα δικο σου ειδος χιουμορ αλλα επειδη δεν σε ξερω απο κοντα και δεν μπορω να ξερω ποτε κανεις πλακα και ποτε μπορει να ειρωνευεσε (βλεποντας τα γελακια καποιων εδω μεσα ) θα ελεγα να το αφησουμε εδω και αν ειναι να μιλησουμε να μιλησουμε τηλεφωνικα ωστε να ξερω και γω με τι ανθρωπο εχω να κανω
ευχαριστω
Όπως το αντιλαμβάνομαι απο τα λεγόμενα σας δεν μπορεί να επιτευχθεί απόλυτα η βέλτιστη ενσωμάτωση ενός υπογουφερ σε ένα καλό σύστημα χωρίς υποβάθμιση στο τελικό αποτέλεσμα... . Αλλά το θέμα μου δεν είναι αυτό . Η απορία μου είναι σαφής όσο και το σύστημα μου και όποιος μπορεί και έχει διάθεση για βοήθεια , όπως έκανε και ο Κώστας , που μου έδειξε κάποια πράγματα που αγνοούσα προηγουμένως.... είναι ευπρόσδεκτος . Συμφωνώ με αυτό που λέτε γιατί είναι λογικό , αλλά ρωτάω επί του πρακτεου , Τι να κάνω με τα δεδομένα που έχω.... ? Και συγνώμη αν ήμουν κάπως επιθετικός αλλά έχω διαβάσει διαφορά στο παρελθόν στο σάιτ και έχω δεχτεί και προσωπικά που δεν ξέρω ποιος είναι ποιος σαν χαρακτήρας για να συμπεριφερθω ανάλογα...Το δικό μου χιούμορ πάντως υπαγορεύει ότι δεν γίνονται πίτα απείραχτη και σκύλος χορτάτος για την ενσωμάτωση sub υπό τέτοιες συνθήκες... Θα πρέπει κάτι να μη μείνει όπως προηγουμένως.
Μια χαρά μπορεί.δεν μπορεί να επιτευχθεί απόλυτα η βέλτιστη ενσωμάτωση ενός υπογουφερ σε ένα καλό σύστημα χωρίς υποβάθμιση στο τελικό αποτέλεσμα... .
Παλιοχαρακτήρας από τους λίγους.να μιλησουμε να μιλησουμε τηλεφωνικα ωστε να ξερω και γω με τι ανθρωπο εχω να κανω
1) Με τα ηχεία και τον τελικό που έχεις, σαφέστατα και θα έχεις βελτίωση των χαμηλών - άρα και όλου του ήχου σου - ακόμα και χωρίς αποκοπή των χαμηλών από τα ηχεία, και ναι, αξίζει τον κόπο και μάλιστα πολύ.Καλημερα
Επειδη στο συστημα μου υπολειπονται οι χαμηλες
ελεγα μηπως προσθεσω ενα subwoofer που εχω βρει ομοσταυλο των ηχειων μου.
αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν μπορω να συνδεσω το σετ με καποιον τροπο
σωστα .
παραθετω φωτογραφιες του πισω μερους του προενισχυτη και του subwoofer
προενισχυτης AVM evolution A2
τελικος tsakiridis artemis
subwoofer acoustic energy 108
ηχεια acoustic energy AE1 reference mk3
Ευχαριστω
Δεν το έχω ακόμα αλλά το σκεφτόμουν σοβαρά. Τι έχει το συγκεκριμένο που το κάνει τόσο "αποκρουστικό" για σένα ?Επίσης απάντα. Το sub το έχεις ή θα το αγοράσεις; Αν το έχεις, πάει στο καλό, βάλτο όπως να 'ναι. Αν δεν το έχεις και θες να το αγοράσεις, μακριά.
Να αποχωρήσω τότε...Παλιοχαρακτήρας από τους λίγους.
Μακριά.
Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, το έχω περάσει κι εγώ αυτό το στάδιο, αλλ' ας μείνουμε στο θέμα. Με αυτό που σου έγραψα μεταφορικά εννοώ, ότι το υπάρχον σύστημά σου έχει συμβιβασμούς πολύ μεγαλύτερους από τις όποιες αλλοιώσεις θα επιφέρουν τα ηλεκτρονικά του υπογούφερ στο σήμα, οι οποίες σίγουρα υπάρχουν. Πέραν όλων των άλλων, που κανείς δεν μπορεί να διαπιστώσει χωρίς να δει τον τρόπο τοποθέτησης του συστήματος, καθώς και τη μορφολογία του χώρου, οι αντικειμενικοί συμβιβασμοί είναι τουλάχιστον δύο:Κωστα το συστημα παιζει αξιοπρεπως ως εχει με τις οποιες αντικειμενικες αδυναμιες λογω τεχνολογιας και κατηγοριας
απλα ρωτησα αν μπορω στο δεδομενο σετ να προσθεσω ενα συγκεκριμενο sub για να τονωσω τις χαμηλες ( εστω και πλαδαρες)
εσυ μου προτεινες το βελτιστο αλλα λυνοντας ενα προβλημα διμιουργω αλλο προβλημα στη βαση του συστηματος που ειμαι ευχαριστημενος .
Καταλαβαινω οτι εχεις ενα δικο σου ειδος χιουμορ αλλα επειδη δεν σε ξερω απο κοντα και δεν μπορω να ξερω ποτε κανεις πλακα και ποτε μπορει να ειρωνευεσε (βλεποντας τα γελακια καποιων εδω μεσα ) θα ελεγα να το αφησουμε εδω και αν ειναι να μιλησουμε να μιλησουμε τηλεφωνικα ωστε να ξερω και γω με τι ανθρωπο εχω να κανω
ευχαριστω
Αυτό που αναφέρθηκε και παραπάνω. Δεν έχει ΚΑΙ είσοδο σήματος ΚΑΙ έξοδο σήματος, για να ενσωματωθεί μεταξύ προενισχυτή και τελικού, αποκόπτοντας τις χαμηλές από το σήμα που πάει στον τελικό. Είναι "κουτσό", είναι κατάλληλο μόνο αν έχεις προενισχυτή με δυνατότητα cross, που εσύ δεν έχεις.Δεν το έχω ακόμα αλλά το σκεφτόμουν σοβαρά. Τι έχει το συγκεκριμένο που το κάνει τόσο "αποκρουστικό" για σένα ?
Μπορώ να σου πω μια εύκολη και γρήγορη λύση... Προμηθεύεσαι δύο KRK όπως τα παρακάτω, ένα για καθένα κανάλι :Όπως το αντιλαμβάνομαι απο τα λεγόμενα σας δεν μπορεί να επιτευχθεί απόλυτα η βέλτιστη ενσωμάτωση ενός υπογουφερ σε ένα καλό σύστημα χωρίς υποβάθμιση στο τελικό αποτέλεσμα... . Αλλά το θέμα μου δεν είναι αυτό . Η απορία μου είναι σαφής όσο και το σύστημα μου και όποιος μπορεί και έχει διάθεση για βοήθεια , όπως έκανε και ο Κώστας , που μου έδειξε κάποια πράγματα που αγνοούσα προηγουμένως.... είναι ευπρόσδεκτος . Συμφωνώ με αυτό που λέτε γιατί είναι λογικό , αλλά ρωτάω επί του πρακτεου , Τι να κάνω με τα δεδομένα που έχω.... ? Και συγνώμη αν ήμουν κάπως επιθετικός αλλά έχω διαβάσει διαφορά στο παρελθόν στο σάιτ και έχω δεχτεί και προσωπικά που δεν ξέρω ποιος είναι ποιος σαν χαρακτήρας για να συμπεριφερθω ανάλογα...