D
Deleted member 50795
Guest
Ρατσιστή..
ούτε τουαλέτα στον χώρο χωρίς επίδειξη εισιτηρίουΡατσιστή..
Συμφωνώ 100%Τα 7€ μπορεί να μην ακούγονται πολλά, αλλά πιθανόν να αποτρέψουν πολλούς αναποφάσιστους , που αμφιταλαντεύονται ,αν θα πάνε ή όχι.
Ένας λόγος που υπάρχουν τα παράλληλα με την έκθεση event είναι κι αυτός. Όποιος ενδιαφέρεται και μπορεί, θα έρθει. Τα 7 ευρώ δεν είναι αποτρεπτικά. Εδώ βάζουν εισιτήριο στα street food festival και πάνε και δίνουνε ένα σκασμό χρήματα (15-20 ευρώ το άτομο για πλάκα!) και γίνεται χαμός, τα 7 ευρώ είναι το πρόβλημα;Συμφωνώ 100%
Ενας νεαρός ή νεαρή που ψιλό ενδιαφέρεται δύσκολα θα δώσει τα 7 ευρώ, εάν είναι αποφασισμένος πάλι δύσκολα θα πείσει την υπόλοιπη παρέα να έρθουν και αυτοί μαζί του. Θα τα δώσουν μόνον αυτοί που ασχολούνται με το σπορ, δλδ οι ίδιοι και οι ίδιοι.
κ φρι πας για τα κορίτσα ρε παιδιά...όλα εγώ?Επίσης να πω ότι υπάρχει φοιτητικό εισιτήριο ίσο με 5 Ευρώ ανά ημέρα και 10 Ευρώ το τριήμερο. Μόνο για τα live να έρθουνε είναι αστείο το ποσό. Καθαρά συμβολικό.
Άνεργοι, ΑΜΕΑ & παιδιά κάτω των 15 ετών ΔΕΝ πληρώνουν εισιτηρίο.
Θα έρθω στην έκθεση και τις 3 μέρες τόσο για να χαζέψω κανένα ηχείο, αλλά κυρίως για τα υπέροχα live (που σπανίζουν εδώ στην επαρχία). 10 ευρώ για 10 live!!!! Τι να συζητάμε τώρα. Και όσον αφορά τους Αθηναίους, ακόμη και αν δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τα μηχανήματα, ας το δουν σαν μια εξαιρετική ευκαιρία για, σχεδόν, δωρεάν live.
Πάρε λοιπόν νεαρέ μου Αθηναίε κύριε την παρέα σου, και με λιγότερο από ένα εισητήριο σινεμά, πήγαινε να ακούσεις 10 αξιόλογα live (και παρεπιπτόντως μπορεί να περάσεις από κανένα δωμάτιο και να καταλάβεις τι έχανες τόσο καιρό ακούγοντας την μουσική σου από το iphone με ακουστικά!)
Συμπληρωματικά να αναφέρω ότι το κόστος του εκθέτη στο Μόναχο για χώρο 70-80 τετραγωνικών είναι 15.000 ευρώ.Είδα ότι το εισιτήριο κοστίζει 7 ευρώ. Από περιέργεια γκούγκλαρα για τις τιμές των εισιτηρίων στο Μόναχο. Το Σάββατο (10 π.μ. -6 μ.μ.) κόστιζε 20 ευρώ ενώ η Κυριακή (10 π.μ. -4 μ.μ.) κόστιζε 10 ευρώ.
Άστα αυτά, είναι επικίνδυνα στην εποχή μας. Κι αν εγώ εκείνη την ημέρα νιώθω κορίτσι; Μπαίνω τζάμπα; Ή τολμάει κάποιος να με αμφισβητήσει;κ φρι πας για τα κορίτσα ρε παιδιά...όλα εγώ?
παντού (σε όλα τα είδη ) η διαφορά είναι χαοτική , αλλά …»χαϊδεύονται».Έχω διαπιστώσει ότι σε μεγάλα ορχηστικά έργα έργα η διαφορά με το ηχογραφημένο είναι χαώδης.