Snow Whitty
SRS
- Reaction score
- 16.490
Michael Guerra
Τον ειδα μέχρι τέλους…..έως να ξαναβάλει τα πόδια στα πεντάλ!
Τον ειδα μέχρι τέλους…..έως να ξαναβάλει τα πόδια στα πεντάλ!
Εγώ έκανα δυνατή σήμερα κι αύριο θα είμαι μόνο για καμιά χαλαρή παραλία. Έχω ολοκληρώσει κι όλες τις προκλήσεις του στράβα, δεν είμαι για πολλά.Τελικά αύριο τι α καουμε; που να είμαι 8 το πρωί;
Φάληρο ή άλιμο, ανάλογα με ποια παρέα θα πάω.Να σε πω και εγώ σήμερα έτρεξα στο βνο για ένα διωρακι είμαι αύριο.
Παραλία θα πας από σταυρό γύρω γύρω ή από κάτω;
Αν είναι για σταυρό πχ μπορώ να είμαι 800 πες και 1000 να έχω γυρίσει (δηλαδή ντεμεκ παραλία Κορωπί Βάρης κλπ)
ρε συ λες να συναντηθήκαμε στο δρόμο; Λιμανάκια τι ώρα έφτασες; εγώ πρέπει να ήμουνα 0830 κάτι τέτοιο.Φάληρο ή άλιμο, ανάλογα με ποια παρέα θα πάω.
το οποίο για να το αναγνωρίσεις έχει μια σειρά από ερωτήσεις που σε κάνει (πχ τι μάρκα το παπούτσι, αν έχει πάνω ή στο πλάι , αν είναι 1 ή 2 , αν στρίβουν προς τις δύο κατευθύνσεις, αν τα τραβάς για να ελευθερωθούν κλπ)
Κόκκινο κράνος έχεις; Είδα το τρεκ αλλά μου φάνηκε λίγο βαρύς ο αναβάτης και δεν είπα κάτι.ρε συ λες να συναντηθήκαμε στο δρόμο; Λιμανάκια τι ώρα έφτασες; εγώ πρέπει να ήμουνα 0830 κάτι τέτοιο.
Αυτό που περιέγραψες είναι το βούτυρο στο ψωμί!!Είδα το τρεκ αλλά μου φάνηκε λίγο βαρύς ο αναβάτης και δεν είπα κάτι.