bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 48.222
Η χειρότερη επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις Άλεξ ήταν το galaxy watch, για κατζετάκια είναι μια χαρά με αυτά που προσφέρει, ως activity tracking είναι μια πατάτα με λουράκι...
Είναι τέλειο και καλύτερο από όλα που είχα μέχρι τώρα.Η χειρότερη επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις Άλεξ ήταν το galaxy watch, για κατζετάκια είναι μια χαρά με αυτά που προσφέρει, ως activity tracking είναι μια πατάτα με λουράκι...
Στα 53 μου θα γίνω και γω σουπιριορ?Ότι ήταν να γίνει έγινε.
Άλλο ένα τρεξιματάκι αύριο κάποια στιγμή και ίσως ένα πολύ μικρό αργό χαλαρωτικό την Τετάρτη.
Χρωστάω μεγάλο μέρος της θεωρητικής προετοιμασίας, κάπου 150 με 200 χλμ, αλλά κλαιν, δείχνει να είναι σε καλό δρόμο για την Κυριακή - έθεσα και στόχο το 3:40:00 στο στραβαδι οπότε ότι γράφει δεν ξεγράφει.
Σήμερα το ρολογακι μου μου έκανε ένα δωράκι
View attachment 310728
Έγινα σουπιριορ!!!
Μεγάλες στιγμές ζούμε Χρήστου!
Στο 72 που ειχα φτάσει τι είμαν, σούπερμαν?Ότι ήταν να γίνει έγινε.
Άλλο ένα τρεξιματάκι αύριο κάποια στιγμή και ίσως ένα πολύ μικρό αργό χαλαρωτικό την Τετάρτη.
Χρωστάω μεγάλο μέρος της θεωρητικής προετοιμασίας, κάπου 150 με 200 χλμ, αλλά κλαιν, δείχνει να είναι σε καλό δρόμο για την Κυριακή - έθεσα και στόχο το 3:40:00 στο στραβαδι οπότε ότι γράφει δεν ξεγράφει.
Σήμερα το ρολογακι μου μου έκανε ένα δωράκι
View attachment 310728
Έγινα σουπιριορ!!!
Μεγάλες στιγμές ζούμε Χρήστου!
Έχει αλλάξει ο τρόπος υπολογισμού στα νεότερα ρολόγια. Έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία και σε όσα εργομετρικα έχω δει πέφτει πολύ κοντάΣτο 72 που ειχα φτάσει τι είμαν, σούπερμαν?
Επειδή όμως οπως θυμάσαι σε τιμωρεί αμα δεν εισαι καλο παιδάκι, το εχω απενεργοποιησει απ"ολες τις συσκευές το πέο μάξ