christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.298
Ta πεταγες οταν ησουνα μικρουλης ΣΟΥΠΕΡΧΑΙΕΝΤΑΣΕίπαμε, αφελής δεν είμαι να πετάω τα λεφτά μου τζάμπα κι άδικα,
Ta πεταγες οταν ησουνα μικρουλης ΣΟΥΠΕΡΧΑΙΕΝΤΑΣΕίπαμε, αφελής δεν είμαι να πετάω τα λεφτά μου τζάμπα κι άδικα,
Ναι αλλά πόσα ; ¨Αντε πάλι ......είναι πάρτε sub
Ta πεταγες οταν ησουνα μικρουλης ΣΟΥΠΕΡΧΑΙΕΝΤΑΣ
Άλλαξε μυαλά (τώρα που έχει λιγότερα μαλλιά). Τώρα είναι ΣΟΥΠΕΡΧΑΙΤΕΣΛΑΕΝΤΑΣ.Ta πεταγες οταν ησουνα μικρουλης ΣΟΥΠΕΡΧΑΙΕΝΤΑΣ
Πάρε βρε παιδίμ' κι εσύ όσα περισσότερα μπορείς και μετά πες μας το νούμερο να δούμε τι θα κάνουμε..Ναι αλλά πόσα ; ¨Αντε πάλι ......
Θα έπρεπε να τοποθετηθεί και στο μέσον της διάστασης του ύψους για να είχες ανώτερη πιθανότητα επιτυχίας και υπό την προϋπόθεση το δωμάτιο να ήταν τέλειο παραλληλεπίπεδο. Επίσης σε τέτοια περίπτωση θα ήταν απαραίτητο για λόγους ευταξίας η προβολή της τοποθεσίας του sub πάνω στην κάτοψη του χώρου να μην περιέχεται στο εμβαδόν από το τρίγωνο ακρόασης.Εάν βάλω το sub στην μέση ακριβώς του δωματίου είναι καλή θέση ;
Τι λένε οι σοφοί της Zion ? (για να είμαστε και στο κλίμα της εποχής)
¨Ενα έχω εγώ ο κακομοίρης και ρωτάω σοβαρά εάν η καλύτερη θέση είναι στην μέση του δωματίου καθώς όλως περιέργως εμένα εκεί με βολεύει καλύτερα , να το έχω και σαν τραπεζάκι .... αλλά δεν με παίρνουν στα σοβαρά να μου απαντήσουν. Πιθανόν φταίει ο πρότερος βίος μου και τοποθετήσεις ή μικρές εξεφραζόμενες απορίες -αμφιβολίες μου για το θέμα.Πάρε βρε παιδίμ' κι εσύ όσα περισσότερα μπορείς και μετά πες μας το νούμερο να δούμε τι θα κάνουμε..
Μας έφαγες πια..
Ε, αυτό πως θα γίνει ;Επίσης σε τέτοια περίπτωση το τρίγωνο ακρόασης θα έπρεπε για λόγους ευταξίας να μην περνά από την προβολή της τοποθεσίας του sub πάνω στην κάτοψη του χώρου.
Εγω εχω Χερ Ντοκτορκαι μου τι λεει o sansui de koral o Ασχιετος!!!3. Στις "μεσοχαμηλες" είναι και η δεύτερη οκτάβα, 40-80 κύκλους. Εκτός κι αν έχετε δορυφόρους με > από 2 τεμάχια 10" για "μπάσο", δεν βγαίνει κορυφή 105dB στη θέση ακρόασης,
Δεν εξετάζεται η τοποθεσία του μονού sub από μόνη της αλλά σε συνάρτηση με την επιλεγείσα κεντρική θέση ακρόασης και τις θέσεις των main ηχείων - ιδίως άμα θα έπαιζαν εκείνα full range.¨Ενα έχω εγώ ο κακομοίρης και ρωτάω σοβαρά εάν η καλύτερη θέση είναι στην μέση του δωματίου καθώς όλως περιέργως εμένα εκεί με βολεύει καλύτερα , να το έχω και σαν τραπεζάκι .... αλλά δεν με παίρνουν στα σοβαρά να μου απαντήσουν. Πιθανόν φταίει ο πρότερος βίος μου και τοποθετήσεις ή μικρές εξεφραζόμενες απορίες -αμφιβολίες μου για το θέμα.
Ε, αυτό πως θα γίνει ;
Δεν γίνεται.
¨Αρα να μην το βάλω ; .... θα κάνει πιο κακό απο ότι λέει η θεωρία ότι κατα τα άλλα είναι η καλύτερη θέση ;
Κρίμα , το φαντάστηκα βέβαια. Αλλά λέω ας ρώτησω μήπως και σταθώ τυχερός.Δεν εξετάζεται η τοποθεσία του μονού sub από μόνη της αλλά σε συνάρτηση με την επιλεγείσα κεντρική θέση ακρόασης και τις θέσεις των main ηχείων - ιδίως άμα θα έπαιζαν εκείνα full range.
Τι έεις ?Εγω εχω Χερ Ντοκτορκαι μου τι λεει o sansui de koral o Ασχιετος!!!
η μία ντικ πικ να χει να χαζεύειΠες τιμές των 15 καλύτερων ενισχυτικων που μέτρησε ο Αμιρ.
Με 99$ πιστεύω θα σου δώσει μια έγχρωμη (αν είσαι καλό παιδί) φωτογραφία του, ο Αμιρ. Αν φας.
Δεν χρειάζεται να στεκόσουν τυχερός ή άτυχος, ούτε καν προχωρημένη θεωρητική γνώση... Μονάχα να προμηθευόσουν μικρόφωνο UMIK και να έκανες επιτόπιες μετρήσεις μέσω REW. Τότε θα διαπίστωνες από πρώτο χέρι και στην πράξη όσα θα σ'ενδιέφεραν να μάθεις.Κρίμα , το φαντάστηκα βέβαια. Αλλά λέω ας ρώτησω μήπως και σταθώ τυχερός.
Και ύστερα λένε... ΄΄φταίει ο EAR΄΄.Μπλιάχ ... και μόλις εφαγα.
Αυτά είναι για οντιοφίλ. Ξέρεις τι τους κάναμε εμείς αυτούς που είχαν μικρόφωνα στις κοινωνικές ομάδες που κινιόμουνα ; Μου κάθισε αυτό χα χα.Δεν χρειάζεται να στεκόσουν τυχερός ή άτυχος, ούτε καν προχωρημένη θεωρητική γνώση... Μονάχα να προμηθευόσουν μικρόφωνο UMIK και να έκανες επιτόπιες μετρήσεις μέσω REW. Τότε θα διαπίστωνες από πρώτο χέρι και στην πράξη όσα θα σ'ενδιέφεραν να μάθεις.
Γαι το σχόλιο του Νταχαρη το έγραψα βρε αφασιόπλασμα. Όχι για εσένα, απλώς ποστάραμε μαζί.Και ύστερα λένε... ΄΄φταίει ο EAR΄΄.
μπράβο @Bhutia, πιστεύω ότι θα συμφωνήσεις και με τα παρακάτω.Η διαφορά ανάμεσα σε B&W και Neumann είναι πάντως ξεκάθαρη είτε ακούγονταν ανά ένα είτε ανά ζεύγος... Κάνει ΄΄μπαμ΄΄ από μεσαίες και άνω χωρίς να καμουφλάρεται ανάλογα με τη σύσταση του setup...
Αναφέρεται χωρίς να επικρίνω το ένα ή το άλλο...