- Reaction score
- 135.821
Are you sure?Σε σεταπς με πολλές σειρές καθισμάτων, ότι είναι toe-in στον άξονα Left-Right, είναι toe-out στον άξονα Front-Rear.
Are you sure?Σε σεταπς με πολλές σειρές καθισμάτων, ότι είναι toe-in στον άξονα Left-Right, είναι toe-out στον άξονα Front-Rear.
διπλα σε κοπελες θα με βρεις πανταΕκείνη τη στιγμή, πού καθόσουν;
σωστη απαντηση ειναι σε μπαρ αναμεσα σε γυναικες αλλα δεν προσεξα μπαρ χθεςδιπλα σε κοπελες θα με βρεις παντα
Σταγόνα-σταγόνα τα λέτε. Ποιο απλικέσιο;Για Windows 11, αγοράζεις το application και παίζεις. Για mac δεν έχω ιδέα.
Δες το μπλε βέλη. Έτσι θα έπρεπε να είναι για να έχουμε crossfire στον άξονα Υ.Are you sure?
Σταγόνα-σταγόνα τα λέτε. Ποιο απλικέσιο;
Όχι βέβαια.τόσο χειρότερα στον άξονα Υ.
Ok, αιτιολόγησε γιατί όχι στο νήμα για το crossfire. Μην το αφήσουμε έτσι, κρίμα είναι.Όχι βέβαια.
Τέλος πάντων, είναι εντελώς εκτός θέματος η συζήτηση.
Πάω να τα φτιάξω
Αυτό.Σταγόνα-σταγόνα τα λέτε. Ποιο απλικέσιο;
Μπορεί να είναι και αυτό. Ο αδερφός μου το έχει αγοράσει εδώ και καιρό, λέει κάνα 20ρικο έκανε.Dolby Access - Free download and install on Windows | Microsoft Store
Download Dolby Access to start your free trial of Dolby Atmos for Headphones or set up a Dolby Atmos device. Hear stunning detail, precision, and realism in your games, movies, and shows with sound that flows all around you — even overhead and behind you. Dolby Access also allows you to...www.microsoft.com
Για να είναι πλήρης πρέπει να το πληρώσεις κανα 20αρικο αν θυμάμαι καλά.
Απαντώ στον εαυτό μου: Ρε βλάκα, το είχες ξαναψαξει και είχες βρει τα ίδια links που οδηγούν στο…πουθενά. Χρειάζεται Dolby Reference Player που και να θες να αγοράσεις, δεν το πουλάνε.Δηλαδή, για πείτε και σε μένα τον ψιλοάσχετο, πως γίνεται να παίζω σας τον Γάλλο και εγώ Dolby Atmos από apple music με τα MacBook Pro μου και 2 μέτρικ (16 κανάλια) ή ένα αντίστοιχο μαραφέτι pro; Εννοείται να μη σκάσω ένα σκασμό λ7.