bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 49.465
Ανέβηκα κατηγορία, σημερινός αγώνας
Τι πράμα?Υ.Γ.: Ζηλεύω...
To FTP σου, ρε φίλε, τι άλλο; Την ομορφιά σου;Τι πράμα?
Μέχρι να του γνωρίσει την ξαδέρφη θα έχει γίνει (η ξαδέρφη) σαν την Ακρίτα.Δηλαδή τον λες άσχημο; Δεν φτάνει η άλλη η γκιόσα που πέρσι τον είπε γέρο;
Για τιμωρία, δεν θα σου γνωρίσει τη ξαδέρφη του, να μάθεις.
τι άλλο; Την ομορφιά σου;
Εσύ πρέπει να κάνεις πολύ παρέα με τον Κόγια, δεν εξηγείται αλλιώς. Μου θύμισες κάτι που είχε γράψει ένα μέλος για μένα, του απαντάει ένα άλλο μέλος "του μαύρισες την ψυχή τώρα" και του απαντάει ο Κόγιας "ποια ψυχή; Death metal ακούει."Εδώ το Γιώργου του αρέσει η μέταλ, και να έχει γίνει σαν πλισέ φούστα η εξαδέρφη, εκεί θα κωλώσει;
Είμαι σίγουρος!Τα μούσια τα αφήνω επίτηδες για να ειμαι άσχημος, άμα ξυριστώ είμαι κουκλί ζωγραφιστό
Στο β) είναι επειδή θαυμάζει έναν παλαίμαχο δικό μας που έχει γράψει ιστορία με την λογική αυτή τύπου μπρέτσου στο μαξ. Δεν κατάφερε βέβαια ποτέ του κάτι μεγάλο αλλά εφτασε ο Κανελλόπουλος να δηλώσει κάποτε πως μόνο αυτόν φοβάται...ο δάσκαλος δω στην ομάδα έχει πεί ένα δυο πράμματα
α) από τότε που βγήκαν τα bike computers χάλασε η πιάτσα
β) όταν αισθάνεσαι τέρμα κλασμένος_δεν_μπορώ_ούτε να σκεφτώ_να_πεταλάρω_2_μέτρα_ακόμα σου έχει μείνει ακόμα ένα 20% - πάτα και άλλο
Εάν κάνω αυτό που περιγράφεις, θα "καώ". Βεβαιωμένο και - δυστυχώς - πρόσφατα. Συν τοις άλλοις, είναι οξύμωρο να "χώνω γκάζι με σκοπό να καώ" αλλά να...Το λοιπόν Γιώργη, θα σε πω ένα μυστικό για να πάψεις να ζηλεύεις τα ftp των άλλων και να αυξήσεις το θκός.
Θα ανέβεις στο ποδήλατο, θα κάνεις ένα υποτυπώδες ζέσταμα και θα χώσεις γκάζι με σκοπό να καείς, στο σημείο που θα νιώθεις ότι πρέπει να σταματήσεις, θα πρέπει να βρεις δύναμη να πατήσεις πχιο πολύ και όσο αντέξεις. Μετά από ξεκούραση θα το επαναλάβεις, σε βάθος χρόνου θα δεις ότι δουλεύει.
Μία άλλη προσέγγιση είναι να δεις το ποδήλατο ως εχθρό που πρέπει να πεθάνει, σταματάς να το φέρεσαι με σεβασμό, πρέπει δλδ να προσπαθήσεις να το σπάσεις, και αυτό δουλεύει!!
Αλλιώς μη περιμένεις κάποια βελτίωση, δοκιμασμένα όλα τα παραπάν από πολλούς
!!!!Ακούμε το σώμα, θα μας μιλήσει πάνω στο ποδήλατο από τα πρώτα 5 λεπτά, πράττουμε ανάλογος, αυτό έκανα πάντα εγώ!
σχεδόν 3.5W/kg διςιζ σηριους σιτ μαν1) Το σωματικό μου βάρος να κυμαίνεται μεταξύ 73 και 74 κιλών.
2) Το FTP μου να είναι στα 250W.