Sonos

sps

Reaction score
538
Δεν πρόκειται να συμβεί αλλά θα ήθελα πάρα πολύ στο μέλλον να υποστηρίξει το λογισμικό χρήση 3 ΕrΑ 300/100 για μπροστινή τριάδα. Καλύτερα από οποιαδήποτε (υπάρχουσα ή μελλοντική) ηχομπάρα.

Αλλά ο κόσμος ψωνίζει ηχομπάρες και η σόνος θέλει να πουλάει.
Στην αρχή τις γνωριμίας μου με την SonoS αντικατέστησα ένα μεγάλο κεντρικό τις B&W (με δυο 6.5") γιατί πουλήθηκε ο AV και με αυτό έβλεπα ταινίες (χωρίς πλήρες Surround μόνο με FR και FL του μεγάλου συστήματος μου).
Γενναίο ηχείο το Five τα δυο που είχα βάλει, φαντάσου τρία και SUB. Αν δεν είχε καθυστέρηση στον ήχο δεν θα ψαχνόμουνα.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.448
Αυτά είναι άλλη κατηγορία πελατών, όχι για Sonos. Το ξέρουν αυτό για αυτό δεν τα φτιάχνουν.

Για περισσότερα υπάρχουν οι παθητικές ηχομπάρες. Και βέβαια με 11 x 4.5" μόνο για ηχομπάρα δεν την λες. Αλλά θα πληρώσεις. 🙂
Screenshot_20240126_131537_YouTube.jpg

• Love
Reactions: sps

Reaction score
146
Δεν πρόκειται να συμβεί αλλά θα ήθελα πάρα πολύ στο μέλλον να υποστηρίξει το λογισμικό χρήση 3 ΕrΑ 300/100 για μπροστινή τριάδα. Ή να βγάλει ένα μικρό HDMI hub που να διαχειρίζεται immersive audio χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση ηχομπάρας. Καλύτερα από οποιαδήποτε (υπάρχουσα ή μελλοντική) ηχομπάρα.

Αλλά ο κόσμος ψωνίζει ηχομπάρες και η σόνος θέλει να πουλάει.
Ίσως γίνει αυτό με το video streamer που φημολογείται πως θα κυκλοφορήσει το '25. Αφενός θα έλυνα το πρόβλημα του πως θα μπει ο ήχος του βίντεο στο σύστημά της χωρίς μπάρα, αφετέρου θα ήταν και ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Reaction score
5.395
αρκ πήραμε.
Μόνο μία; Υπνοδωμάτια δεν έχεις;

LG OLED 55 C3 + Arc = 1473

Αχτύπητο δίδυμο.

Προσθέτεις και Era 100 στον πίσω τοίχο, και τέλος.

Last edited:

sps

Reaction score
538
H Sony Bravia Master series που έχω κάνει pass thru τον ήχο, και τον δικό της και και του Zidoo και της εφαρμογής Tidal.
Mε φιλο που ψάχναμε γιατί η Sonos Arc δεν παίζει Dolby Atmos (η εφαρμογή έγραφε PCM Stereo) του είχαν πει ότι η LG παίζει Atmos μόνο απο τα ενσωματωμένα ηχεία της.
Η Samsung , δεν γνωρίζω, αλλά θα μας πουν οι χρήστες.

Πείτε ποια Μάρκα και ποιο μοντέλο κανει pass ?????

Last edited:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.739
Ερώτηση γιατί έχω μείνει πίσω: δηλαδή τώρα μπορείς να έχεις πολυκάναλο με Arc και τα Five (πχ) ως δεξί αριστερό?

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.448
Μήπως παίζει ρόλο και η τιμή; Δηλαδή το κάνουν αλλά μόνο κάποιες ακριβές σειρές.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.546
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof