Δίαιτα

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.892

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.327
Πρωινο εχω στανταρ στραγγιστο 2% με κουταλακι μελι ελατης βανιλια.
Όλα λάθος.

Για πρωινό πρέπει να φας πρωτεϊνη, και συ αντί για πρωτεϊνη, τρως σανό και μέλι, δηλαδή τίποτα με ζάχαρη.

Φάε πρωτεϊνη λέμε. Φάε 4-5 αβγά.

Αν θες σώνει και καλά γιαούρτι, φάε φουλ λιπαρό, με πέτσα.

Πρωτεϊνη και λίπος πρέπει να φας, όχι αέρα κοπανιστο και ζάχαρη.

Μα καλά, είναι τόσο δύσκολο να κατανοήσεις πως ζάχαρη και άλευρα δε πρέπει να τα βάζεις στο στόμα σου;

Αλήθεια δηλαδή...

Αν παω για περπατημα ενα τοστ με μαυρο κατραμι ψωμι.
Χειροτερεύεις την κατάσταση ακόμα περισσότερο.

Αντί να προσθέσεις κι άλλη πρωτεϊνη, προσθέτεις αλεύρι. Μια τρύπα στο νερό.

Φάε μια μπριζόλα αδερφέ.

Μεσημεριανο στην παρουσα φαση ή ψαρι ή κοτοπουλο παντα με συνοδεια πρασινης σαλατας.
Τα χόρτα δε σου χρειάζονται. Ξαναδιάβασε τι έχουμε γράψει.

Reaction score
604
Πρωινο εχω στανταρ στραγγιστο 2% με κουταλακι μελι ελατης βανιλια.
Αν παω για περπατημα ενα τοστ με μαυρο κατραμι ψωμι.
Μεσημεριανο στην παρουσα φαση ή ψαρι ή κοτοπουλο παντα με συνοδεια πρασινης σαλατας.
Μετα τελος μεχρι το επομενο πρωι εκτος απο τον καφε μου.
Κανω και καμια παπαρια γιατο αν δεν την κανω, ξερω πως θα την βρω μπροστα μου σε πολυ χειροτερο βαθμο.
Π.χ. η Πεμπτη ειναι μερα λαϊκης. Σιγουρα παιρνουμε καλαμακια μαζι με πατατες. Μερικες πατατες σιγουρα τις φαω.

Αν δεν το κανω,ξερω πως καποια στιγμη θα ξεσπασω.
Δεν εφτασα τοσα κιλα τρωγωντας αερα.

Ευτυχως ολες μου οι εξετασεις ειναι σουπερ. Καλο σημαδι αυτο.

Εγω απορω με τη συζυγο. Δυο φορες την εχω δει να παχαινει.
Τη μια πηγε απο 48 στα 62 και στην εγκυμοσυνη απο 48 στα 72. Την πρωτη φορα τα εχασε σε ενα μηνα και τη δευτερη σε δυομιση μηνες.
Μεγαλωμενη φουλ με mc donalds.
Οι ατασθαλίες μέσα στο πρόγραμμα είναι και χρειάζονται.
Μεσημεριανό περίπου στις 3 και μετά ξανατρώς στις 8 το πρωί πάνω κάτω;

Reaction score
11.526
Όλα λάθος.

Για πρωινό πρέπει να φας πρωτεϊνη, και συ αντί για πρωτεϊνη, τρως σανό και μέλι, δηλαδή τίποτα με ζάχαρη.

Φάε πρωτεϊνη λέμε. Φάε 4-5 αβγά.

Αν θες σώνει και καλά γιαούρτι, φάε φουλ λιπαρό, με πέτσα.

Πρωτεϊνη και λίπος πρέπει να φας, όχι αέρα κοπανιστο και ζάχαρη.

Μα καλά, είναι τόσο δύσκολο να κατανοήσεις πως ζάχαρη και άλευρα δε πρέπει να τα βάζεις στο στόμα σου;

Αλήθεια δηλαδή...

Χειροτερεύεις την κατάσταση ακόμα περισσότερο.

Αντί να προσθέσεις κι άλλη πρωτεϊνη, προσθέτεις αλεύρι. Μια τρύπα στο νερό.

Φάε μια μπριζόλα αδερφέ.

Τα χόρτα δε σου χρειάζονται. Ξαναδιάβασε τι έχουμε γράψει.
Και πάλι συμφωνώ, με μια ένσταση στα χόρτα. Η πρασινάδα γεμίζει το στομάχι και κάνει ωραίο δέρμα.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
94.251
Ναι, κύριε, έχουμε όρεξη! Εσείς, τι θέτε; Να μείνουμε χονδροί κι άσχημοι; :biggrin:
Θέλω τον τρόπο που θα ζούμε περισσότερο για να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε αυτά που μας αρέσουν.
Όχι να σταματήσουμε να τα απολαμβάνουμε για να ζήσουμε παραπάνω χωρίς αυτά. :p :biggrin:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.847
Θέλω τον τρόπο που θα ζούμε περισσότερο για να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε αυτά που μας αρέσουν.
Όχι να σταματήσουμε να τα απολαμβάνουμε για να ζήσουμε παραπάνω χωρίς αυτά. :p :biggrin:

Όπως είχε πει κάποια πριν πολλά-πολλά χρόνια στη σύζυγο, η οποία σε μουσική σκηνή έδειχνε να ενοχλείται από τον καπνό της πρώτης που ερχόταν καταπάνω μας, την ίδια στιγμή που απολάμβανε ...χυμό βύσσινο (αυτό είχε παραγγείλει, στο θεό σας!): 'δεν καπνίζεις, δεν πίνεις, τι ζεις;' :roflmao: :roflmao:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
94.251
Όπως είχε πει κάποια πριν πολλά-πολλά χρόνια στη σύζυγο, η οποία σε μουσική σκηνή έδειχνε να ενοχλείται από τον καπνό της πρώτης που ερχόταν καταπάνω μας, την ίδια στιγμή που απολάμβανε ...χυμό βύσσινο (αυτό είχε παραγγείλει, στο θεό σας!): 'δεν καπνίζεις, δεν πίνεις, τι ζεις;' :roflmao: :roflmao:

Η φυλακή του ενός, ο παράδεισος του άλλου.

Η καθημερινότητα του Μπρέτσου (που τον θαυμάζω επειδή γουστάρει) κάλλιστα θα μπορούσε να αποτελεί την πιο δυσάρεστη τιμωρία μου.

Οι γνώσεις μου και όλη η ασχολία για την άσκηση και τη διατροφή είχαν ως έναυσμα τον αθλητικό ανταγωνισμό. Τίποτα άλλο. Η εφαρμογή τους στην τρέχουσα φάση, "για το καλό μου", είναι τεράστια αγγαρεία. Ναι, ασκούμαι και προσέχω τη διατροφή στο μέτρο του εφικτού, αλλά βασανίζομαι.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.847
Η φυλακή του ενός, ο παράδεισος του άλλου.

Η καθημερινότητα του Μπρέτσου (που τον θαυμάζω επειδή γουστάρει) κάλλιστα θα μπορούσε να αποτελεί την πιο δυσάρεστη τιμωρία μου.

Ο Χρήστος με τις μπάμιες του θυμίζει τον Βρετανό στο "ο Αστερίξ Λεγεωνάριος", που ήταν ο μόνος που όχι μόνο έτρωγε, αλλά και έγλυφε τα δάχτυλά του με την αηδία που σέρβιρε ο μάγειρας (πριν τον 'συγυρίσουν' ευγενικά οι Γαλάτες)

Screen Shot 2024-02-26 at 12.40.48.png

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.892
Μα, δεν θέλω να ζήσω παραπάνω χωρίς αυτά. Θέλω να ζήσω χωρίς αυτά. Τώρα για το "παραπάνω", βλέπουμε.:geek:

Edit: ΟΚ, το να στερηθώ όλα αυτά που μου αρέσουν, είναι ένα τεράστιο βήμα - δεν ξέρω εάν είμαι ικανός να το κάνω. Το να στερηθώ τα περισσότερα από αυτά που μου αρέσουν ακούγεται πιο εφικτό.;)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.327
Φυσικά,
Ανθρακούχα αναψυκτικά, γλυκά, στρες, επεξεργασμένοι υδατάνθρακες, με λίγα λόγια μια κλασική δυτική διατροφή...:rolleyes::roflmao::biggrin:
Κοκακολα ζίρο. Εγγύηση καλής λειτουργίας.

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.488
Members
38.329
Νεότερο μέλος
raxxla