- Reaction score
- 138.495
Άμα σκύψεις, τέρμα κάτω πίσω γωνία της πόρτας, φαίνεται. Αλλιώς δε φαίνεται.Το θέμα είναι πως τη βλέπουν οι άλλοι.
Ήρθε ο Παναγιώτης, το είδε από κοντά.
Άμα σκύψεις, τέρμα κάτω πίσω γωνία της πόρτας, φαίνεται. Αλλιώς δε φαίνεται.Το θέμα είναι πως τη βλέπουν οι άλλοι.
Άλλο εννούσε μάλλον καλέ, αλλά εσύ το μυαλό σου στ' αμάξιαΆμα σκύψεις, τέρμα κάτω πίσω γωνία της πόρτας, φαίνεται. Αλλιώς δε φαίνεται.
Ήρθε ο Παναγιώτης, το είδε από κοντά.
βλέπω να είναι πεσμένη.
Το θέμα είναι πως τη βλέπουνοι άλλοιοι άλλες.
Ε, σιγά! Σ' όλη την Ελλάδα έχει πάνω από 500 ....Στο πάρκινγκ του GigaBerlin έχει 500 δωρεάν AC (έως 22 kW) φορτιστές.
500.
Tesla built over 500 free, public chargers in its Giga Berlin parking lot
Tesla has built several charging posts into a parking lot at its Gigafactory Berlin-Brandenburg, and the company says they're free and...www.teslarati.com
Αν είχε V2L ικανό τον είχα.μόνο καμία μπριζόλα δεν έχει κομμένη να τρώει
Προφανώς το τσούλισες πάνω σε καρούλια για να μπει έτσι τσίμα τσίμα! Γιατι εμένα δε με αφήνει να πλησιάσω τόσο ούτε με απενεργοποίηση του 360 πάρκ. Πιάνει φρένο.Που πήγε και πως χώρεσε, θεός και ψυχούλα του
View attachment 323344
View attachment 323345
View attachment 323347
View attachment 323348
Και σούπερ άνετο στη θέση φόρτισης
(Μπροστά είχα απόσταση μισό πόντο. Η πόρτα οδηγού άνοιγε μόνο με κατεβασμένο παράθυρο, αλλιώς έβρισκε το τζάμι στην κολώνα)
View attachment 323346
ΥΓ. 1. Δεν το έχω "ακουμπήσει" πουθενά.
ΥΓ. 2. Ανέβηκε τέρμα πάνω στο "στεφάνι της Μακρίνας", στη Μακρυνίτσα από πάνω ψηλά.
(Πολύ μεγάλη κλίση, αρκετά ανώμαλος δρόμος)
View attachment 323349
View attachment 323351
Εννοείται αυτό.Εγώ το διαβάζω ότι δεν χρειάζεται καν το chill mode. Οι επιδόσεις του id3 αρκούν.
Το συγκεκριμένο μου λέει οτι δεν μπορεί να το περάσει διότι έχω νεότερη έκδοση android??Drag Racer
Drag Racer - car performance 0 - Apps on Google Play
Drag racer is a tool for measuring the acceleration of your vehicle with GPS.play.google.com
Έχω android 14 (pixel) και μια χαρά δουλεύει.Το συγκεκριμένο μου λέει οτι δεν μπορεί να το περάσει διότι έχω νεότερη έκδοση android??