- Reaction score
- 136.759
Ναι, και ναι.To μοντέλο source to sink έχει τεκμηριωθει σε paper που έχει ανεβάσει ο μπούτχια και είναι ότι καλύτερο υπάρχει στο γνωστό σύμπαν για αναπαραγωγή χαμηλών σε χώρους με τοιχωματικα όρια.
Οι τρινοβαδες πιθανώς να είναι οι πρώτοι που ενσωματώνουν αυτές τις αποδεδειγμένες γνώσεις περί SSS (Single Source to Sink) σε αυτοματοποιημένη διαδικασία ισοστάθμισης.
Θεωρώ βέβαιο πως θα ακολουθήσουν κι άλλοι, εφόσον η επεξεργαστική ισχύς δεν αποτελεί πλέον ουσιαστικό πρόβλημα.
Ναι και ναι και ναι.Το waveforming λοιπόν δινέι τη δυνατότητα να υλοποιηθεί ο καλύτερος τρόπος αναπαραγωγης χαμηλών σε συνηθισμένα δωμάτια και αυτό είναι καταπληκτικό και ανεκτίμητο. Επίσης συνδυάζει το source to sink με adhoc ενεργή ακύρωση συντονισμων που υπάρχουν στις συνηθισμένες μη απόλυτες συνθήκες.
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνουμε ποσό μεγάλο βήμα για την ανθρωπότητα είναι αυτό.
Πολυ θα το ήθελα.
Κι εγώ έτσι την "πάτησα".
Ειδάλλως δε θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία, όπως έχω ξαναπεί.
Συμφωνούμε.Είναι "πραγματική" as good as it gets τέλος πάντων μέτρηση χαμηλών συχνότητων. Οι άλλες δίνουν κουκουρούκου αποτελέσματα και δεν είναι να τις εμπιστεύεσαι σε καμία περίπτωση.
Γενικά οι μετρήσεις που κάνει ο εξοπλισμός της trinnov, σε συνδυασμό με το μικρόφωνο με τις πολλαπλές κάψες, είναι μια κατηγορία μόνη τους, γι'αυτό και εμπιστεύονται πλήρη ισοστάθμιση με μόνο μια μέτρηση στην mlp! (Πράγμα ανήκουστο).
Εικάζω πως στις μετρήσεις για το σετάρισμα του waveforming, ιδανικά χρειάζεται τα σαμπ να έχουν αρκετά εκτεταμένο φάσμα απόκρισης προς τα άνω, ώστε να έχει σαφή εικόνα το λογισμικό του trinnov σε ποιο σημείο ακριβώς βρίσκονται στο χώρο.
Οι διαστάσεις του δωματίου είναι ήδη πληροφορίες που εισάγεις στο σοφτγουερ του trinnov, δεν είναι κάτι καινούριο, όπως και οι διαστάσεις της οθόνης προβολής.Χμ, πρέπει να μπει από το χρήστη η απόσταση μπρος-πίσω
Να σε δω τι θα βάλεις
Μάλλον λίγη σημασία έχουν, ίσως να είναι πιο χρήσιμες σε σαλοκουζινα όπου θέλει ο χρήστης ένα θεωρητικό "όριο χώρου" για να χρησιμοποιηθεί ένα τμήμα του ενιαίου χώρου της σαλοκουζινας για ισοστάθμιση.
Τις αποστάσεις από τα τοιχωματικά όρια, όπως και τις ακριβείς θέσεις των ηχείων στο χώρο, τις καταλαβαίνει μόνος του ο trinnov, με τρελή ακρίβεια.