Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 41.772
...προτιμω το wave surfing.
Έχω να πω το εξής :
είναι, που είναι δυσνόητο το θέμα , κάνουμε αμάν να καταλάβουμε τον @Bhutia, κάνουμε προσπάθεια να ξεστραβωθούμε με τα δύσκολα που έβαλε ο Κώστας, ας μην μας δυσκολεύουν/μπερδευουν και κάποιοι ) με σεντόνια πολυλογίας που δεν παίρνουν κανένα (Αρα δεν συμφωνεί κανείς ), που ούτε ξέρουμε ποιες γνώσεις πρεσβεύουν , καθότι έχουν απόκρυψη στο προφίλ τους !!!
Ας μη χαλάμε ένα σούπερ εξειδικευμένο θρεντ με αοριστολογίες.
Κώστα, δώσε διαπιστεύσεις για να ξέρουμε τι να διαβάζουμε. (Αυτό για να ακούει η πεθερά )
Δεν έχω πρόθεση ν'ανακατευθώ στις θεωρητικές πτυχές του waveforming....Λέω έτσι για ξεκάρφωμα να εμπιστευθώ... την ακοή με όσα έπαιξαν στην επίδειξη στο Μόναχο. Εφόσον υλοποιηθεί επαρκώς μια τέτοια διάταξη, η εμπειρία θα είναι ανεπανάληπτη ως προς τα προηγούμενα και συνάμα...επαναλήψιμη ως προς τα επόμενα χωρίς να έχει ιδιαίτερη σημασία άμα τα μέτωπα θα ήταν σφαιρικά, επίπεδα ή... πρισματικά ala Dark Side Of The Moon ούτε άμα θα υποδεχόταν ο ακροατής την κρουστική ενέργεια από πίσω, εμπρός ή πλαγίως.Το ότι δεν παίρνουν κανένα like είναι και δείχνει πόσο σχετικοί είστε όλοι.
Επίσης δείχνει ότι εάν δεν βάλει o @Bhutia ή ο @costas EAR εσείς δεν κάνετε τίποτε αποδεκτό απο μόνοι σας.
Οπότε εγώ προκαλώ - αφού ιδίως τον @Bhutia παραδέχεστε όλοι - να διβασει τα πόστ , να βάλει like ή να κάνει σχόλιο ότι αυτά που λέω δεν ισχύουν.
Ενα αρχικό πόστ μου πάντως εδώ που στην ουσία τα ίδια έλεγα απλώς μετά τα επεκτείνω .... Like o Bhutia του έβαλε.
Κάποια τα οποία αναφέρω βέβαια μπορεί να μην τα ξέρει ούτε αυτός. Επίσης δεν γνωρίζω εάν έχεις ανάλογα διαπιστευτήρια απο τον Bhutia είτε για την επαγγελματική του ιδιότητα είτε για τις γνώσεις επι ποιών θεμάτων. Εγώ δεν ε΄χω και απο ότι ξέρω ούτε οι άλλοι για αυτόν, ούτε αναφέρει τίποτε στο δημόσιο προφίλ του.
Εγώ σας δίνω στοιχεία για να ψάξετε οι ίδιοι και εσείς ούτε να τα αξιολογήσετε μπορείτε απο μόνοι σας. Θα ακολουθήσετε όπως πάντα αφου τα εφαρμόσουν άλλοι.
Αυτά που λές αοριστολογίες είναι η όλη ουσία του εγχειρήματος. Καιι είναι αυτό που με ενδιαφέρει εμένα και μπορώ να προσφέρω στο θέμα. Μέρις του ίσως αλλά σημαντικό μέρος. Ναι απτό κέρδος πέρα της γνώσης δεν έχεις απο αυτό. Δεν είναι για αυτούς που ακολουθούν και βάζουν like χωρίς να ξέρουν που και γιατί βάζουν αλλά ούτε και για αυτούς που μόνο ξέρουν να χειρίζονται εμπειρικά κουμπάκια που τους έχουν πέι κάποιοι άλλοι, -στην προκειμένη η Τρινόβ - χωρίς να ξέρουν τι θέλουν να πετύχουν.
Εγώ π.χ. δεν χρειάζεται να ξέρω την ιδιότητα και γνώσεις ή και το ήθος του καθένα. Την μαντεύω απο αυτά που γράφει. Το μόνο στοιχείο που θα ήθελα εγώ να ξέρω για οποιονδήποτε είναι λίγο η ηλικία του. εάν και αυτήν την μαντεύω αλλά πρώτα αφού την έχω πατήσει.
Ωραίο το πόστ σου, συνεχίζει στα χνάρια του εξίσου άξιου πόστ του Νταλίπη. Και σιγουρα σχετικό (πολύ περισσότερο απο τα δικά μου) που δεν το "βρωμίζει" όπως λές.
Περίμενεν εσύ να μπεί ο Bhutia και μετά να βάλεις ή όχι like ή ότι θες τέλος πάντων. Πάντως απο ότι βλέπω ο Bhuita δεν ασχολείται καθόλου. Και λίγο που ασχολήθηκα με ότι έγαρψα εγω μόνο ασχολήθηκε.
Φίλος να σου πετύχει. Bhutia βάλε like σε όλα μου τα πόστ εδώ, αλλιώς θα σου μιλάω για λαμπάτους και πικάπ συνέχεια.Δεν έχω πρόθεση ν'ανακατευθώ στις θεωρητικές πτυχές του waveforming....Λέω έτσι για ξεκάρφωμα να εμπιστευθώ... την ακοή με όσα έπαιξαν στην επίδειξη στο Μόναχο. Εφόσον υλοποιηθεί επαρκώς μια τέτοια διάταξη, η εμπειρία θα είναι ανεπανάληπτη ως προς τα προηγούμενα και συνάμα...επαναλήψιμη ως προς τα επόμενα χωρίς να έχει ιδιαίτερη σημασία άμα τα μέτωπα θα ήταν σφαιρικά, επίπεδα ή... πρισματικά ala Dark Side Of The Moon ούτε άμα θα υποδεχόταν ο ακροατής την κρουστική ενέργεια από πίσω, εμπρός ή πλαγίως.
Αυτό το πρωτόκολλο του καουτσούκ έχει πλάκα, στο Μόναχο πάντως δεν προέβαλαν τέτοιες απαιτήσεις. Αλλά τι να κάνει ο επισκέπτης, να μάλωνε με τον... EAR ;
Προτιμότερο γενικώς να σφάλλουμε προς την πλευρά της... ασφάλειας.
Το σωτήριον έτος 2019, πως περνάνε τα χρόνια..Bhutia πόσταρες λένε μοντέλο "Source to Sink" με εφαρμογή στο audio; σε επίπεδο λογισμικού μόνο;
Ξαναπόσταρε σύνδεσμο pls, δεν μπορώ να τον βρώ
Δυστυχως θα πρεπει να παω δυο φορες
FixedΔυστυχως θα πρεπει να παω δυο φορεςΕυτυχώς, μένω κοντά (στην ίδια πόλη) και μπορώ να πάω όσες φορές θέλω!
Ωχ, αυτό! - το έχω σωσμένο από το 15 (δεν θυμάμαι από που το τσίμπησα) στο υπερφουσκωμένο "toRead" folder μου πράγμα που δεν έκανα ποτέ.Ηχητική περιποίηση χώρου ακρόασης
Και μετά ξύπνησες. Δηλαδή έχεις ένα έτσι κι αλλιώς ανεπαρκές σαμπ, που σα να μη του φτάνει ο φόρτος των 2 πρώτων οκταβων, που έτσι κι αλλιώς δε μπορεί να τον βγάλει, του φορτώνεις και την τρίτη και τέταρτη οκταβα, που τερματίζει από μόνη της ένα καλό 8-ιντσο. Ε, πήδα το κιόλας. καλα ότι δεν...www.avsite.gr
Ναι αλλά δεν επιτρέπει ομοιομορφία του στον χώρο, (ούτε κατεύθυνση του κύματος ?) ;Το σωτήριον έτος 2019, πως περνάνε τα χρόνια..
Ηχητική περιποίηση χώρου ακρόασης
Και μετά ξύπνησες. Δηλαδή έχεις ένα έτσι κι αλλιώς ανεπαρκές σαμπ, που σα να μη του φτάνει ο φόρτος των 2 πρώτων οκταβων, που έτσι κι αλλιώς δε μπορεί να τον βγάλει, του φορτώνεις και την τρίτη και τέταρτη οκταβα, που τερματίζει από μόνη της ένα καλό 8-ιντσο. Ε, πήδα το κιόλας. καλα ότι δεν...www.avsite.gr
Αυτό το θρεντ είναι θησαυρός, και θέλει καλό διάβασμα όλο, από αρχής μέχρι τέλους (όπως και η λειτουργία της ακοής πωσκατατολεν).Ωχ, αυτό! - το έχω σωσμένο από το 15 (δεν θυμάμαι από που το τσίμπησα) στο υπερφουσκωμένο "toRead" folder μου πράγμα που δεν έκανα ποτέ.
Αλλο ήλπιζα όμως - μέθοδο θεωρητικής ανάλυσης και προσέγγισης του θέματος. Θα το διαβάσω ωστόσο
Δεν εννοούσα το νήμα, αλλά τον σύνδεσμο όπου παρέπεμπε και έψαχνα :Αυτό το θρεντ είναι θησαυρός, και θέλει καλό διάβασμα όλο, από αρχής μέχρι τέλους (όπως και η λειτουργία της ακοής πωσκατατολεν).
Εννοείται...Όμως πρωτίστως χορηγείται ως φυσικό μέσο μέθης για ν' αντέξει ο ασθενής την θεραπεία (moby είναι αυτός)...Η μπύρα δεν δίδεται τυχαία σαν ρόφημα. Βοηθάει στην εξαγωγή της πέτρας ή άμμου δια μέσω του ουροποιητικού συστήματος.
Περιττό να πω ότι όποιος έχει μεταλλικά σφραγίσματα πρέπει να έχει μαζί του τσίκλα, καθώς το καβλουτσούκ αφήνει μία ελαφρώς δυσάρεστη επίγευση...Απογορευεται δια ροπαλου να εχεις κατι μεταλλικο. Αν δεν βγαινει στο τυλιγει με κατι κομματια καουτσουκ που εχει εν αφθονια και μετα μπαινεις.
Έστω και να μην έχει σφραγίσματα, καλό θα ήταν η εφαρμογή προστατευτικού οδηγού από ελαστικό υλικό για ολόκληρη την οδοντοστοιχία όπως ισχύει κατά τις συνεδρίες ηλεκτροσπασμοθεραπείας ...Εννοείται...Όμως πρωτίστως χορηγείται ως φυσικό μέσο μέθης για ν' αντέξει ο ασθενής την θεραπεία (moby είναι αυτός)...
Περιττό να πω ότι όποιος έχει μεταλλικά σφραγίσματα πρέπει να έχει μαζί του τσίκλα, καθώς το καβλουτσούκ αφήνει μία ελαφρώς δυσάρεστη επίγευση...
Μπορεί να μην το πιστεύετε, αλλά εάν καθήσεις στην πολυθρόνα μπροστά από ένα από τα πίσω σαμπ, δεν γίνεται τίποτα το ιδιαίτερο, δεν νομίζω πως παίζει πιο "δυνατά" μπάσο εκεί, ίσα ίσα το αντίθετο συμβαίνει.View attachment 334399
Στο υπερσύγχρονο μηχάνημα εξωσωματικής λιθοθρυψίας 4ης γενιάς, όπως αυτό που φαίνεται στην εικόνα, ο ασθενής κάθεται στην ειδική έδρα. Δεν προηγείται χορήγηση αναισθησίας, ούτε η παρεντερική χορήγηση ενός αναλγητικού σκευάσματος παρά μόνον μπύρας 1 ώρα πριν τη διαδικασία. Η ειδική μουσική (moby) τοποθετείται. Το μηχάνημα εκπέμπει κρουστικά κύματα υψηλής έντασης, που ταξιδεύουν μέσα στο σώμα και μέχρι την πέτρα, η οποία σιγά σιγά θρυμματίζεται από τις δονήσεις.
Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε λιγότερο από μισή ώρα και ο ασθενής επιστρέφει άμεσα στο σπίτι του...
Πολύ σωστά.το προαναφερθέν ζήτημα από την οπίσθια εκπομπή ενέργειας τεμαχίων sub που δεν θα ήταν εντοιχισμένα ή εφαπτομενικά στο αντίστοιχο τοιχωματικό όριο μπορεί να υπερκερασθεί εάν χρησιμοποιούσαμε μονάδες με... καρδιοειδές μοτίβο εκπομπής
Το σωστό είναι να μην "ακούς" όχι μόνον την θέση των σάμπζζζζζ, αλλά ούτε να διακρίνεις την ύπαρξη αυτών.Γιατί να μην το πιστεύουμε ; 'Ετσι είναι το σωστό.
Όχι βρε συ, απλώς ήταν θεωρητική συζήτηση.Ο νταποστ είναι φύσει αγχωδης τύπος, τι α κάεις, τον αγαπάμε ως έχει.