Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.027
.... βγαινει και σε ροζ... αλλα εμενα μου στειλανε τη πρασινη-του-πασοκ για να με τρολαρουν.. :/ΠΑΣΟΚ είναι η κυρία ? Το χρώμα είναι το ίδιο του Πασοκ.
.... βγαινει και σε ροζ... αλλα εμενα μου στειλανε τη πρασινη-του-πασοκ για να με τρολαρουν.. :/ΠΑΣΟΚ είναι η κυρία ? Το χρώμα είναι το ίδιο του Πασοκ.
Αν μου το έκανε αυτό η δική μου μάνα, θα είχα γίνει έξαλλοςΌταν ήμουν τέλη Λυκείου και λίγο μετά είχα ένα κασετοφωνο deck Αwia σαν αυτό ή ανώτερο μοντέλο, δεν θυμάμαι. Το άφησα στο αδέρφι μου που είχε πολλές κασέτες. Έπαιζε καλά εάν και άσχημο. Παίζει ακόμη πάντως.
Τις δικές μου τις κασέτες τις πέταξε η συγχωρεμένη η μάνα μου πρίν πολλά χρόνια όταν ήμουν ακόμη φοιτητής.
Ακόμη θυμάμαι τον διάλογο όταν είχα γυρίσει μια φορά σπίτι για διακοπές. Ρε μάνα κάπου είχα κάτι κασέτες ; Που είναι ; Α, τις ήθελες αυτές ; Τις πέταξα είχαν πιάσει βρωμιά.
Ε, εντάξει κάνουμε και λίγο πλάκα. Δεν ήταν και τόσες πολλές και όντως τις είχα παρατήσει εκτεθειμένες και είχαν μάζεψει σκόνη και ήταν χάλια. Ήταν και χιλιοπαιγμένες και τότε γράφαμε ακόμη και απο ραδιόφωνο, σπάνια αγοράζαμε έτοιμες.Αν μου το έκανε αυτό η δική μου μάνα, θα είχα γίνει έξαλλος
Το κασετόφωνο πάντως καλό φαίνεται, απ' ό,τι βλέπω έχει και Dolby C.
Δυστυχώς αυτό το κατάστημα έχει κλείσει εδώ και 1-2 χρόνια... Λίγο πριν κλείσει πουλούσε κάτι τελευταία τεμάχια από CD-R, κασέτες και το μαγαζί μέσα ήταν σχεδόν άδειο.... Παλαιότερα είχε πολλά πράγματα και από διάφορες μάρκες (TDK, Maxell, Denon, Sony κλπ.)- κασετεμπορικη , στοά Πατησίων αρχή
Υπάρχουν ακόμη δισκάδικα ή άνθρωποι αυτών (όπως παλιά) που γράφανε κασέτες απο βινύλιο ή cd και τις πουλάνε ; Ή δεν συμφέρει πλέον οικονομικά και είναι ακριβές και για τον αγοραστή και για αυτόν που τις γράφει (κόπος , χρόνος κλπ) ;Δυστυχώς αυτό το κατάστημα έχει κλείσει εδώ και 1-2 χρόνια... Λίγο πριν κλείσει πουλούσε κάτι τελευταία τεμάχια από CD-R, κασέτες και το μαγαζί μέσα ήταν σχεδόν άδειο.... Παλαιότερα είχε πολλά πράγματα και από διάφορες μάρκες (TDK, Maxell, Denon, Sony κλπ.)
View attachment 333971
..καιρο εχω να νρω καποια συμπαθητικη κυκλοφορια.
Σ αυτό το μοντέλο πιο πάνω - Luxus -έγραφα μόνο τ αγαπημένα μου!
Απο να τις πεταξεις καλυτερα δωσε τες δωρεαν εδω, σιγουρα καποιος θα ενδιαφερθει!Δεν τις πεταξα ακόμα….αν και είναι στην ουσία άχρηστες…
Εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχει κλείσει.παρακάτω ήταν ένας άλλος ο οποίος έκλεισε και αυτός. Ήταν μέσα σε μια στοά και όχι αρχές Πατησιών. Μέχρι πριν λίγο καιρό υπήρχε κατά το ήμισυ κλειστό βέβαια, αλλά εμφανιζόταν που και που ο γιος του ιδιοκτήτη στο ξεκάρφωτο. Είχα τσιμπήσει κάτι κασσέττες Mitsubιishi πριν έναν χρόνο. Υπήρχαν και κάποιες FUJI αλλά μου είπε ότι ήταν προβληματικές. Ξεκολλούσε η αμόρσα στην αρχή και τέλος στο REW και FF. Σε ξένο site το είχα διαβάσει αυτό το ελάττωμα. Πήρα μία για την συλλογή μου μία στο 1 ευρώ. 2 ευρώ η Mitsubishi 90 λεπτών.Δυστυχώς αυτό το κατάστημα έχει κλείσει εδώ και 1-2 χρόνια... Λίγο πριν κλείσει πουλούσε κάτι τελευταία τεμάχια από CD-R, κασέτες και το μαγαζί μέσα ήταν σχεδόν άδειο.... Παλαιότερα είχε πολλά πράγματα και από διάφορες μάρκες (TDK, Maxell, Denon, Sony κλπ.)