Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Ναι, υπάρχει λόγος. Βασικά, οι τροχοί με τους οποίους ήρθε το BMC είναι της Shimano, οι RS II. 1-2 χρόνια μετά την αγορά του ποδηλάτου, τους άλλαξα με ένα set της Novatec, τους JetFly. Οπότε, αυτοί της Shimano, αποθηκεύτηκαν. Από ένα χρονικό σημείο και μετά, όταν το 80% των ποδηλασιών μου άρχισε να γίνεται είναι εντός οικίας, αποφάσισα ότι στους τροχούς της Shimano θα βάλω λάστιχα για roller ("καραφλά" εντελώς κι ακατάλληλα για ποδηλασίες στο δρόμο) και μια κασέτα (ευτυχώς βρήκα 11-άρα κασέτα 105) και θα τους έχω μόνιμα στο ποδήλατο, για τις προπονήσεις μου. Δεν ήθελα ούτε να καταπονώ τους τροχούς της Novatec ούτε να "τρώω" τα λάστιχα δρόμου στο roller. Και το σενάριο του να αλλάζω λάστιχα κάθε φορά που έκανα προπόνηση ή θα έβγαινα για βόλτα εκτός, δεν "έπαιζε" - πολύς χαμένος χρόνος.Υπάρχει κάποιος λόγος να αλλάζεις τροχούς; Προφανώς κάτι για τα λάστιχα, αλλά τι όμως; Στα άλλα που βάζεις το ποδήλατο πάνω και ακουμπά το λάστιχο στο μικρό άξονα, είναι κατανοητό, γλιστράνε με απλά λάστιχα ή/και φθείρονται εύκολα. Γιατί αυτό είναι κάτι που με ενοχλεί στα DD, και αφορά ένα τροχό, όχι και τους δύο...
Στο πλάνο από το drone φαίνεται πόσο έξυπνα κινήθηκε. Μόλις του έδωσαν το "άνοιγμα", χώθηκε και μην τον είδατε ύστερα. Μπράβο του!Πωπω τον κιορατα πως ξετρύπωσε έτσι στον τερματισμό
Έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι όλο αυτό είναι μια αρπαχτή, ό,τι προλάβουν να αρπάξουν με τέτοιες τιμές, πριν σκάσει η φούσκα της εξωφρενικής τιμολόγησης! Γιατί δε νομίζω ότι αυτό μπορεί να τραβήξει για πολύ ακόμα, εκτός αν πιστεύουν ότι θα έχουν έσοδα μόνο από... εκατομμυριούχους!Ειναι αέρο αφού...
Γιατί θεωρείται πλέον λογικό να δώσεις ένα 20-30% επιπλέον για να το φέρεις στα μέτρα σου.Εντωμεταξύ Ελλάδα δεν έχει κανένας ολόκληρο το group, πρέπει να τρέχεις από μαγαζί σε μαζί να μαζεύεις κομμάτι κομμάτι, με τελικό κόστος πάνω από 2.000 + το κόπο ή τα έξοδα μεταφοράς.
Στο propel είχα καταλήξει, έπρεπε όμως να αλλάξω τα μισά εξαρτήματα ώστε να κάνει για τις θκιέσμ ανάγκες. Γιατί ρε νταβατζήδες να μη μπορείς να το παραγγείλεις όπως θες, γιατί?
Αφού ξέρω τις ανάγκες μου, γιατί πρέπει να δώσω ένα σκαζμό παράδες για να φέρω στα μέτραμ ένα καινούριο ποδήλατο, γιατί?
Γιατί ρε κερατάδες δεν βάζετε στη φόρμα παραγγελίας τα εξαρτήματα που θέλω να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι, γιατί?
Γιατί πρέπει να πέσω στα γόνατα, να λύνω, να σφίγγω και μετά να βάλω αγγελίες κοψοχρονιά εξαρτήματα που δεν χρειάζομαι, γιατί?
Γιατί μετά πρέπει να φάω στη μάπα τον κάθε τζιτζιφιόγκο που θα έρθει για τις αγγελίες και θα ζητάει και επιπλέον σκόντο στη τιμή, γιατί?
Γιατί πρέπει να μπορώ σε όλη αυτή τη διαδικασία γμτπτάναμ, γιατί?
….πραγματικά κοκόγουστος σχεδιασμός ….για αυτό και η τιμή…τα τσουράπια δες εδώ τιμή, κανένας δεν τα αγοράζει, μια φούντα λείπει να ολοκληρωθεί η σχεδιαστική κακογουστιά