bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 48.793
Εντάξει, είναι μια αηδία και μισή.
Σήμερα που έχς τα γενέθλια δεν θα σε χαλάσω χατίρι
Σήμερα που έχς τα γενέθλια δεν θα σε χαλάσω χατίρι
Είναι όλο το ψαρονέφρι , το ανοίγει όπως τα ρολά ή τα σνίτσελΤο ψαρονέφρι τεράστιο .
Θα ήταν μεγάλο το ψάρι φαίνεται
Αν μπορείτε αναφέρετε τα μαγαζιά που σας άρεσαν και πιστεύετε ότι αξίζουν στη Νάξο.Ταρτάρ μοσχάρι και γαρίδα, bucatini σε αρσενικό Νάξου, και κρέμα φυστικιού, παγωτό φυστίκι και πραλίνα λευκής σοκολάτας
View attachment 336296 View attachment 336297 View attachment 336300 View attachment 336298 View attachment 336299
Caya για Ιταλικό, Picasso μεξικάνικο. Παράδεισος ελληνικό. Όλα στην Πλάκα (μετά από μιάμιση μέρα περιήγησης, έχω αράξει εδώ στην Πλάκα και δεν κουνιέμαι )Αν μπορείτε αναφέρετε τα μαγαζιά που σας άρεσαν και πιστεύετε ότι αξίζουν στη Νάξο.
Έχουμε ανταλλάξει μηνύματα με το Μάκη παλιότερα. Εγώ γαμπρός είμαι εδώ στο νησί σχεδόν ντόπιος δηλαδή , αλλά ρωτάω γιατί η εκπαιδευμένη εξωτερική γνώμη κάνει και συγκρίσεις και δεν επηρεάζεται από τοπικά κριτήρια.Caya για Ιταλικό, Picasso μεξικάνικο. Παράδεισος ελληνικό. Όλα στην Πλάκα (μετά από μιάμιση μέρα περιήγησης, έχω αράξει εδώ στην Πλάκα και δεν κουνιέμαι )
Ο @makis.pol ξέρει πολλά, είναι ντόπιος. Με βοήθησε πολύ στις αρχικές κατευθύνσεις
Είμαι στο Avaton, εξαιρετικός χώρος.Έχουμε ανταλλάξει μηνύματα με το Μάκη παλιότερα. Εγώ γαμπρός είμαι εδώ στο νησί σχεδόν ντόπιος δηλαδή , αλλά ρωτάω γιατί η εκπαιδευμένη εξωτερική γνώμη κάνει και συγκρίσεις και δεν επηρεάζεται από τοπικά κριτήρια.
Πάω να banάρω τον Μπρέτσο...έχω χάσει κάθε διάθεση για μαγειρευτά φαγητά
Capone έφαγα ένα εξαιρετικό παλαιωμένο ντόπιο porterhouse σωστά ψημένο.Caya για Ιταλικό, Picasso μεξικάνικο. Παράδεισος ελληνικό. Όλα στην Πλάκα (μετά από μιάμιση μέρα περιήγησης, έχω αράξει εδώ στην Πλάκα και δεν κουνιέμαι )
Ο @makis.pol ξέρει πολλά, είναι ντόπιος. Με βοήθησε πολύ στις αρχικές κατευθύνσεις
Αν το ζητήσεις, γίνεται αλλαγή του bretsos σε Μπάμιας.Θα σιάξω νέο λογαριασμό με nickname μπάμιας.