- Reaction score
- 6.204
Τι να τους πούμε ρε φίλε; Ότι έχουμε χαλάσει περισσότερα λεφτά από ότι διαθέτει μια μικρομεσαία οικογένεια για αυτοκίνητο σε ηχοσύστημα και περιμένεις να μην μας κοιτάνε σαν χαζούς;
Εσύ τους στέλνεις κατευθείαν στη σφηκοφωλιά δηλαδή.... εγω παντως τους λεω οτι ανεβαζω φωτογραφιες με φαγητο στο φορουμ
Ναι (όχι.. ίσως.. ) αλλά είμαστε κατά βάση γριές που πίνουν τσάι κ' ο φίλος στο ξεκίνημα της επανάστασης..τόσα καλά παιδιά είμαστε εδώ.
Ανοιγεις κουβεντα με την στερεοφωνική εικόνα φιλτατε...Αν δεν το έχουν εκ γενετής, είναι ματαιοπονία να προσπαθήσεις καν. Προτείνω να τους δείξεις το παρακάτω, τουλάχιστον θα σε βλέπουν με συμπάθεια πλέον...
"Αρκετά καλό ήταν, αλλά στο δικό μας σύστημα η στερεοφωνική εικόνα θα ήταν πιστότερη."
Ευτυχώς δεν ειμαι μονος μου, εχω φιλο που ασχολειται πηγαμε και μοναχο φετος μαζι αλλα λεω για αλλους που με εχουν ρωτησει πχ η για το ταξιδι η γενικά το φερνει καπως η κουβέντα..Έχεις ''νορμάλ'' φίλους και θέλεις να κυλιστούν κι αυτοί στη λάσπη για να μην νιώθεις μόνος?
σωστά αλλα ο φίλος που αναφέρω είναι μονάχα ενα χρόνο μεγαλύτερος απο εμέναΕεεεε ξέχασες εμένα, και εγώ φίλος σου είμαι.
λες ε? θα το δοκιμάσω χαχαχαβρες ενα ακομα πιο ηλιθιο χομπυ, και ξαφνικα η χαζομαρα αυτη αποκτα πρεστιτζ.
Fixed..ΕυτυχώςΔυστυχώς δεν ειμαι μονος μου, εχω φιλο που ασχολειται πηγαμε και μοναχο φετος μαζι αλλα λεω για αλλους που με εχουν ρωτησει πχ η για το ταξιδι η γενικά το φερνει καπως η κουβέντα..
Χαχαχαχαχαχ αυτο ειναι πραγματικά. Ηθελα να παω και στο CanJam αυτο το σκ στο Λονδίνο αλλα δεν πήγα..Fixed..
Να τους λές πως πηγαίνεις σε meetings (όχι γι' απεξάρτηση αλλά για περαιτέρω εξάρτηση.. )
Και κόψε τις παρέες με τον φίλο που έχει τα ίδια ελαττώματα..