bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 48.734
Στις κομπλεξάρες αυτό ακριβώς τους λέω, βάζοντας και μπόλικη σάλτσα, όλοι αυτοί συνήθως θα ρωτήσουν πρώτα τη αξία και πότε δεν θα ξεστομισουν ένα μεγειά, καλορίζικο, καλοτάξιδο κλπ.Τι να τους πούμε ρε φίλε; Ότι έχουμε χαλάσει περισσότερα λεφτά από ότι διαθέτει μια μικρομεσαία οικογένεια για αυτοκίνητο σε ηχοσύστημα και περιμένεις να μην μας κοιτάνε σαν χαζούς;
Ειδικά στις μικρές κοινωνίες φοριέται πολύ, ο άλλος είχε βάλει στοίχημα για τη τιμή ενός φορητού ενισχυτή/dac που άκουγα μουσική με on ear ακουστικά, ήταν με τα φιλαράκια και σηκώθηκε να με ρωτήσει, δεν ξέρω την εκτίμηση που έκανε, σίγουρα όμως ήταν πολύ μακριά η τιμή που του είπα. Γύρισε στα φιλαράκια τους είπε τη τιμή και μετά με κοιτούσαν όλοι τους λες και ήμουν εξωγήινος
Δεν βλέπω το λόγο να κάτσω να μιλήσω σοβαρά με όλους αυτούς που δεν έχουν καμία σχέση με το αντικείμενο, οπότε επιλέγω να στέλνω ψυχρολουσίες.
Πολλές φορές κάνω και το αντίθετο, εκεί που ο άλλος περιμένει να ακούσει μια υψηλή τιμή, του λέω ακριβώς το αντίθετο.
Παλιότερα απολάμβανα συζητήσεις με γνώστες του χώρου, πλέον ούτε αυτό με νοιάζει, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να απολαμβάνω το σύστημα όταν είμαι σε mode, και αυτό έχει αραιώσει αρκετά σε σχέση με το παρελθόν, όταν όμως συμβαίνει το απολαμβάνω πραγματικά.