- Reaction score
- 136.615
Τώρα σοβαρά, μεγάλος άνθρωπος, μιας α ηλικίας τελοσπαντων, κι όχι κάνα 20-αρι, δε ντρέπεσαι να λες πως θ'ακούσεις πολυμπριζο;
On the way to the power strip! Έχε το νου σου να πάρεις κι εσύ!Τώρα σοβαρά, μεγάλος άνθρωπος, μιας α ηλικίας τελοσπαντων, κι όχι κάνα 20-αρι, δε ντρέπεσαι να λες πως θ'ακούσεις πολυμπριζο;
Αφού κατά βάθος είμαι 16! Ακριβώς όσα κατοσταρικα κοστίζει το πολυπριζο καινούριο.Για μένα,συμβολική τιμή.Τώρα σοβαρά, μεγάλος άνθρωπος, μιας α ηλικίας τελοσπαντων, κι όχι κάνα 20-αρι, δε ντρέπεσαι να λες πως θ'ακούσεις πολυμπριζο;
Ρωτησα ενα AI το claude 3.5 sonnetΠοιος τα λεει αυτα ?
Όπως τα λες.μετά θα διαπιστώσεις τι θα πει μπασσο!
Δεν αστειεύομαι.Αν δεν έχεις καθαρίσει τις επαφές,κάνε το.Ξερω,είναι μπελάς όμως ο κόπος σου θ' ανταμειφθεί σε ολόκληρο το φάσμα.Αρνηση και σ' αυτό;Όπως τα λες.
Μετά.
Τώρα; σιγά το μπάσο που έχω. Τπτ, τρίχες.
Άλλωστε τι μπάσο να βγάζουν 5 τεμάχια 15" και 15 τεμάχια 8,25" σε 34τμ χώρο;
Δε φτάνω με τίποτα τα δικά σου δγιό 5-ιντσα με τέτχοια πολυμπριζα, καθαριζμένα, αδύνατο.
Καλά τα λες. LSD. Η μόνη λύση.
Άσταυτά. Πες μου τι σημαίνει THX Dominus.Δεν αστειεύομαι.Αν δεν έχεις καθαρίσει τις επαφές,κάνε το.Ξερω,είναι μπελάς όμως ο κόπος σου θ' ανταμειφθεί σε ολόκληρο το φάσμα.Αρνηση και σ' αυτό;
Ανώτατη πιστοποίηση σημαίνει.Την είχες οσο είχαν καθαρές επαφές.Αν δεν συνεχίζουν να έχουν,την έχασες.Άσταυτά. Πες μου τι σημαίνει THX Dominus.
(Με το μαμά μαύρο καλώδιο ρεύματος).
Ναι, ok, είναι η "ανώτατη" που υπάρχει, αλλά τι ακριβώς πιστοποιεί;Ανώτατη πιστοποίηση σημαίνει
Αν πάντως πιστοποιούσε πως έχεις καθαρές τις επαφές δεν θα συζητούσαμε τώρα..Ναι, αλλά τι ακριβώς πιστοποιεί;
Όχι πάντως αυτό.Φαντασου τι έχεις να βγάλεις! 1κουτί+1 δώρο.Ρωτησε τον φίλο και συνονόματο σου.Ναι, ok, είναι η "ανώτατη" που υπάρχει, αλλά τι ακριβώς πιστοποιεί;
Αυτό που βλέπεις είναι το αποτέλεσμα της πρώτης φάσης καθαρισμού των επαφών και μόνο αυτών.Όχι πάντως αυτό.Φαντασου τι έχεις να βγάλεις! 1κουτί+1 δώρο.Ρωτησε τον φίλο και συνονόματο σου.
View attachment 339807
Γιατρέ,θέλω να σε ρωτήσω σαν ειδικό,τα στραβά πόδια ισιωνουν;Δεν αντέχω άλλο
πόδια ...ενισχυτή?Γιατρέ,θέλω να σε ρωτήσω σαν ειδικό,τα στραβά πόδια ισιωνουν;
Θα παει σε ενα ξένο χώρο με ξένα ηχεία και ηλεκτρονικά (η και οχι ξενα ηχεία, μπορεί να εχει τα ίδια το μαγαζί) για να αποφασισει την ηχητική ποιοτητα του πολυμπριζου, τι δεν καταλαβαίνεις;;Τι θα δοκιμάσεις απ΄το πολύπριζο καλέ?
Ελπίζω να το βγάζεις απο την μπρίζα για καθαρισμό...Αφού κατά βάθος είμαι 16! Ακριβώς όσα κατοσταρικα κοστίζει το πολυπριζο καινούριο.Για μένα,συμβολική τιμή.
Μόλις το πήρα.Για να μη ξεχνάς,πρώτα καθαρίζουμε τις επαφές με ισοπροπυλική αλκοόλη.Εσυ όλα μέσα στη σκόνη τα'χεις.Καθαρισε τις επαφές(καμμία βδομάδα θα χρειαστείς τόσες που είναι)και μετά θα διαπιστώσεις τι θα πει μπασσο!
Εμα καθεσε κι εσυ και παιρνεις σαμπ, δεν μπορουσες να καθαρίσεις τις επαφές, χανζαπλάστ βελτίωση τα σαμπ αν δεν δεις πρώτα τα ποιο σημαντικά πεδία βελτίωσηςΤώρα; σιγά το μπάσο που έχω. Τπτ, τρίχες.
Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι θα δοκιμαστεί στο σύστημά μου και ισως να στείλει προς πώληση το δικό μου.Γι αυτό κάθομαι και καθαρίζω τις επαφές.Γιατι τον φίλο μου τον λένε Κώστα.Θα παει σε ενα ξένο χώρο με ξένα ηχεία και ηλεκτρονικά (η και οχι ξενα ηχεία, μπορεί να εχει τα ίδια το μαγαζί) για να αποφασισει την ηχητική ποιοτητα του πολυμπριζου, τι δεν καταλαβαίνεις;;