- Reaction score
- 11.119
Πρέπει να στρωθώ να γράψω και σιχαίνομαι τις εκθέσεις.
Έλα, συγκεντρώσου! Μπορείς!Πρέπει να στρωθώ να γράψω και σιχαίνομαι τις εκθέσεις.
Έχω αμφιβολίες για το κατά πόσο πλέον ισχύουν οι προαναφερθείσες καμπύλες προτίμησης σε έναν χώρο που λειτουργεί waveforming.
Ακόμα και με τις προηγούμενες ισοσταθμίσεις πολλαπλών σαμπς σε dedicated χώρους.
Πιστεύω πως πρέπει να ξαναγίνουν τα πειράματα με τις νέες συνθήκες. Θα βγουν νέα αποτελέσματα, πιστεύω λιγότερο κατηφορικά.
Άσε, μη σχολιάζεις εσύ θα τα κάνεις μαντάρα για άλλη μια φορά, καλύτερα να το σχολιάσω εγώ, και κάποτε να παραδεχτείτε ότι όλα όσα λέτε είναι πέρα για πέρα λάθος.Το "καμπυλες προτιμησης" της σχολης που μαχεται την υποκειμενικοτητα,
το αφηνω ασχολιαστο..
το "χοντρηνες" λιγο σε προκαλω να μου βρεις ενα ποστ,Άσε, μη σχολιάζεις εσύ θα τα κάνεις μαντάρα για άλλη μια φορά..
Ευκολάκι.σε προκαλω να μου βρεις ενα ποστ,
αναμεσα στα σχεδον δυο χιλιαδες, οπου τα εκανα μανταρα
Πότε ακριβώς είπα πως "η διαχείριση των χαμηλών συχνοτήτων και οι ρεαλιστικές στάθμες" εξαντλούν το θέμα της αναπαραγωγής;Αλλα διαχειριση των χαμηλων συχνοτητων και ρεαλιστικες σταθμες και μονο,
δεν εξαντλουν το θεμα της αναπαραγωγης.
Ακριβώς.Όταν όμως βρισκόμαστε σε έναν χώρο που οι χρόνοι απόσβεσης δεν είναι πια κατηφορικοί από τους 20-150Hz, αλλά μια ομοιόμορφη ευθεία, λόγω εξελιγμένων software, τότε μήπως δεν θα είναι και κατηφορική εκεί η καμπύλη προτίμησης; Μήπως δεν θα αθροίζεται το μπάσο στο steady state?
επειδή στο φάσμα άνω των 80 κύκλων συμμετέχουν οι δορυφόροι, στους οποίους δεν εφαρμόζεται waveforming, είναι αναμενόμενο να υπάρχει κάποια αυξημένη steady state εκεί, έως το όριο της ζώνης του σρόεντερ, και αναλόγως ηχητικής περιποίησης του χώρου (γι'αυτό επιμένω για ύπαρξη σημαντικής απορρόφησης με στόχο την 3η οκτάβα, άλλωστε είναι κάτι που το μετράμε με το RT 60).20-150Hz,
5 λεπτά θέλω για να σου ετοιμάσω ένα πρισετ.Θα το δοκιμάσω να δω τι θα βγάλει.
Επειδή είναι το δωμάτιο σαν Γ, και εξ αιτίας αυτού ειναι πολύπλοκη η ενσωμάτωση του καθε δορυφόρου φασικά με τα σαμπς, φοβάμαι πως θα πρέπει να τα ξαναφτιάξω ενα ενα, και θα τα παρατήσω στο δεκάλεπτο.
Ερώτηση: γίνεται και με τα σαμπζ σε κάθετη διάταξη?waveforming
Δεν υπάρχει πρόβλημα.Ο κάθε δορυφόρος χρειάζεται πολύ «μασάζ» στην ενσωμάτωση του με τα σαμπς. Και οι 11 έχουν διαφορετικά φίλτρα (LR/Butterworth κτλ), διαφορετικά slopes, διαφορετικά crossover points στο Bass Management.
Έχει φωτογραφίες πιο πίσω. Προτείνει μια διάταξη η Trinnov που δεν ειναι ολα τα σαμπ στο πάτωμα αλλα δεν ειναι line array η διάταξηΕρώτηση: γίνεται και με τα σαμπζ σε κάθετη διάταξη?